- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
Eneee ben şokMerhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))
Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)
Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:
Çok teşekkür ederiim :)
Sevdoş nazlı bir kız oldu kü ufacık bir düşsün 10 dk ağlıyor. Bugün 17. Ayı doldurduk, bir kaç yaşıtı var onlarla oyunlar oynuyor sosyalleşiyorlar beraber :)
Başka kimse düşünmüyor mu bebrk yatek manyak ben olamam çünkü
Teşekkür ederim canım. İstediğiniz zaman aratmadan nasip etsin inşallah Allah.Eneee ben şokSağlıkla kucağına al inşallahh
Ben aslında istiyorum bir cocuk daha ama su an o terrible twoo dedikleri seyi yasıyoruz Yusufla. Sürekli kendini yere atıp ağlamalar inatlaarrr bunlar geçip biraz sakinlemedikten sonra çok zor çünkü ilk hamileliğimde yerimden kalkamıyordumAma yine de çok istiyorum zamanı gelince
Ayy bir de ikiz mi :) Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla güzellikle inşallah... bir kız bir oğlan oluyormuş:) ne güzel ya :) imrendim benimki de ikiz olsa sevinirim:)Kızlar bnde 2016 ağustos annesiyim 2.gelio ve ikiz görünüyo ne düşünüyorsunuzay bi yandan çok mutluyum bi yandan tirsiyom.güzel allahım sabRini verir insallah
Ayyy inşallah canım ne güzel olur bi kız bi oğlan öyle olur ins hayirla sağlıkla gelsin bebişlerimizAyy bir de ikiz mi :) Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla güzellikle inşallah... bir kız bir oğlan oluyormuş:) ne güzel ya :) imrendim benimki de ikiz olsa sevinirim:)
Ne kadar hizlisiniz kizlar yaaaaa,sizin bebekli donemleriniz zor gecmedi mi? BravooooAmaninn ..yeniden hamile olan tum annisleri kutluyorum .yalniz değilmişim:)28 haftalık oldum ben yine top gibi yuvarlanmaya başladım .Allah hepimize kolaylik versin:)
Burcu senin en son online olduğun tarihe baktım dün ohoo bayadır girmemiş unutmus buraları demiştimKimler nerde nasil ne yapiyor....
Bizim alp afacanin afacan babasi.
hayatim acayip yogun,hic ugrayamiyorum. Diger kizlarla istanbulda olanlar surekli gorusuyoruz. Yazisiyoruz. Ondan yoksa hep aklimda siz varsiniz. Alpin sadece alerjik durumu var,yumurtayi asamadik maalesef. Onun haricinde 2. Yas sendromuna erken girdik. Yerlere yatmip inatla tutturma bizde basladi naalesef.Burcu senin en son online olduğun tarihe baktım dün ohoo bayadır girmemiş unutmus buraları demiştimAlp kuzusu aklımda yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü. Artık hiççç biir sıkıntısı yoktur inşallah
Hayirli olsun, Allah guc kuvvet ve kolayliklar nasip etsinKızlar bnde 2016 ağustos annesiyim 2.gelio ve ikiz görünüyo ne düşünüyorsunuzay bi yandan çok mutluyum bi yandan tirsiyom.güzel allahım sabRini verir insallah
Hayirli olsunMerhabalar herkese. >Bende 2016 Ağustos annesiydim yine 2018 ağustos annesi olacağım allahım izin verirse. Çok zor olacak küçük çocuklarımızla ama allahım kolaylık verir inşallah.
Benimde gozum hic kesmiyoMerhaba kizlar,hakikatten kizlar soyleyince bi bakiyim dedim. Yeniden hamis olanlara allah kolaylik versin diyorum. İns kolay gecer. Vallahi benim gozum de baska tarafimda yemiyor suan
Ben yine de nabarim bilmiyorum. Cok zor. Allah kolaylik versin.Benimde gozum hic kesmiyo
Cookkkkk korkuyorum 2. defa hamile kalmaktan
Belkide cok zorlandigimiz icindir
Gerci oluncada Allah bir sekilde yardim ediyo
Kardesi olsun daaaaaa, insan korkuyo yinede, bizde kolay gelmedik 1.5 yasimiza:)Ben yine de nabarim bilmiyorum. Cok zor. Allah kolaylik versin.
Alp cok hareketli,col ilgi isteyen bir cocuk,bunun daha 2. Yas sendromu var. Ben mi abartiyorum acaba,biz hic kolay kolay bu gunlere gelmedik,vallahi ben cok yoruldumz gun gectikcr kolaylasmiyor. Daha fazla enerji,daha fazla dusunce gerekiyor. Bilmiyorum yaaaa. Kardeste cok baska birsey mutlaka kardesi olsun isterim. Ay coooook zor.