2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kız korkmak bi yana eline alıyor elinde hareket etmeye devam ediyor ya baya bi onu izleyip sonra fıydırıyor rastgele niye korktu ki minik kuzu. Parkede çok ses çıkarıyor halıda o kadar değil. Bir de halıda deneyin bakalım.
Maşallah sizinkilere benimki ancak bana yemek yediriyor el sallama alkış öpücük yok. Ama çok tatlı üst dudağını emiyor

Canım beniö çok sağol cevap verdiğin için. Evet çok şükür. Öyle çokta iştahsızlık değil ama bu çevredekiler psikolojimi bozdu biraz zayıf zayıf diye diye

Çevredekileri boşver ya bana da çocuğu aç bırakıyorsun deyip duruyorlar.
Senin bebeğin zayıf değil, fit bir kere :)
Bütün bebekler pofuduk olmalı, diğer türlü ters toplumun algısına.
E fabrika üretimi mi bunlar?

Duyma :)

geçmiş olsun canım internete bakınca insanın içi kararıyor valla aman kuzum iyi olsun

yok canım zayıf değil gayet iyi kilosu benim kızımda 8 agustos doğumlu 8,5 aylık 8 kilo kiloya takılma sağlıgı yerinde olsun hem çok tombul

slm dünki menımüz somon balığı yaptım fırında ızgara hiç sevmedi ağlaya ağlaya 3 lokma yedirdim sonra zorlamaıdm birde yogurt corbasına ağlıyor 2 .denemem di çorbaya olmadı yemedi

Merhaba :)

Ben kızım yarın 9. Ayını bitiriyor 6900. Boyu da 68. Sağlığı yerinde çok şükür.

Seninkinden ne kadar az değil mi:)
Boşvereceğiz, kimseye kulak asmayacağız. Doktor iyi diyorsa bitti.

slm dünki menımüz somon balığı yaptım fırında ızgara hiç sevmedi ağlaya ağlaya 3 lokma yedirdim sonra zorlamaıdm birde yogurt corbasına ağlıyor 2 .denemem di çorbaya olmadı yemedi
Bizde de balık vardı daha önce yedirmiştim ama dün kesinlikle sokmadı ağzına. Zorlamadım bende. Bugün balık çorbası yapıyorum ilk kez bakalım nolacak?

yapraq benim kızım da çok seviyor onları. Görümcemin kızı hediye getirmişti kızıma ilk. Bende yer diye korkmuştum ama çok sevdi. Bir iki de ben aldım sonra. Dünden beri resim çekeyim istedim çekersem atarım.

Vallahi doğru dedin canım :) hangi anne aç bırakır ki yavrusunu. En iyisi kulak tıkamak :)

Merhaba :)

Ben kızım yarın 9. Ayını bitiriyor 6900. Boyu da 68. Sağlığı yerinde çok şükür.

Seninkinden ne kadar az değil mi:)
Boşvereceğiz, kimseye kulak asmayacağız. Doktor iyi diyorsa bitti.
Kesinlikle oyle canım benim :) sağlıklı bebeklerimiz var çok şükür :)

Sesinden korktu heralde, çığlık atıp bacakları totosuna vurarak kaçtı

Sesten hep korkuyor zaten, bana çekmiş ben de çok korkuyorum sesten yoldan kamyon geçse ödüm patlıyor. Arkamda simitçi bağırınca çığlık atıp kendimi caddeye atmışlığım var

Bugün alıştı ama kurmadan veriyorum eline sallıyor öylr

kızlar şimdi ben ruşeym aldım ama hangi tariflerde kullnabilirim yada önereceğiniz site varmı çok faydali diyorlar hiç yediren oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…