Benim kız korkmak bi yana eline alıyor elinde hareket etmeye devam ediyor ya baya bi onu izleyip sonra fıydırıyor rastgele
Kızlar merhaba nasılsınız? Biz 3ağustos doğumluyuz bugün sağlık ocağına gittim oğluşum 7.980gr 72cm kilosu az değil miçok şükür sağlığı yerinde ama zayıf sanki üzülüyorum.
Canım beniö çok sağol cevap verdiğin için. Evet çok şükür. Öyle çokta iştahsızlık değil ama bu çevredekiler psikolojimi bozdu biraz zayıf zayıf diye diyeAma boyu çok iyi, sadece kiloyu baz almaya gerek yok.
Gelişimi güzel yani.
Maşallah.
Canım beniö çok sağol cevap verdiğin için. Evet çok şükür. Öyle çokta iştahsızlık değil ama bu çevredekiler psikolojimi bozdu biraz zayıf zayıf diye diye
geçmiş olsun canım internete bakınca insanın içi kararıyor valla aman kuzum iyi olsunŞu son günler öyle yoğun ve sıkıntılı geçti ki.. Çok şükür ki geçti. 9.ay kan değerleri için kan verdik. Bir iki ay önce kanımız düşüktü şimdi yükselmiş diye sevinirken bir iki değer biraz düşük bir değer de biraz yüksekti. Eşim dr arkadaşımıza resmi atınca demir, ferritin ve b12 testlerini istedi. Ben bi internete bakayım dedim bakmaz olaydım lösemi bile yazıyorduöldüm öldüm dirildim. Neyse tekrar kan verdik. Demir düşük çıktı. Bu sefer de dr arkadaşımız bizi başka dr yönlendirdi. Çünkü arkadaş dahiliyyeci. Tabi bu arada da çölyak hastalığı konuşuldu benim resmen beynim uyuştu. Neyse dr a gittik dr gördü kızımı bunda çölyak falan vara benzemiyor dedi benim içim öyle rahatladı ki.. Çölyakta kilo kaybı oluyormuş ishal falan. Muayene etti bi güzel. Çooooook şükür bir sıkıntımız yokmuş. Demir ilacı verdi. B12 aralıktaydı ama yine ne de b12 ampul verdi. Böyle. Çok şükür iyiyiz hamdolsun. Şu birkaç gün mahvoldum.
yok canım zayıf değil gayet iyi kilosu benim kızımda 8 agustos doğumlu 8,5 aylık 8 kilo kiloya takılma sağlıgı yerinde olsun hem çok tombulKızlar merhaba nasılsınız? Biz 3ağustos doğumluyuz bugün sağlık ocağına gittim oğluşum 7.980gr 72cm kilosu az değil miçok şükür sağlığı yerinde ama zayıf sanki üzülüyorum.
Merhaba :)Kızlar merhaba nasılsınız? Biz 3ağustos doğumluyuz bugün sağlık ocağına gittim oğluşum 7.980gr 72cm kilosu az değil miçok şükür sağlığı yerinde ama zayıf sanki üzülüyorum.
Bizde de balık vardı daha önce yedirmiştim ama dün kesinlikle sokmadı ağzına. Zorlamadım bende. Bugün balık çorbası yapıyorum ilk kez bakalım nolacak?slm dünki menımüz somon balığı yaptım fırında ızgara hiç sevmedi ağlaya ağlaya 3 lokma yedirdim sonra zorlamaıdm birde yogurt corbasına ağlıyor 2 .denemem di çorbaya olmadı yemedi
Vallahi doğru dedin canım :) hangi anne aç bırakır ki yavrusunu. En iyisi kulak tıkamak :)Çevredekileri boşver ya bana da çocuğu aç bırakıyorsun deyip duruyorlar.
Senin bebeğin zayıf değil, fit bir kere :)
Bütün bebekler pofuduk olmalı, diğer türlü ters toplumun algısına.
E fabrika üretimi mi bunlar?
Duyma :)
Doğru söylüyorsun canım :) Sağlıklı olsunlar yeteryok canım zayıf değil gayet iyi kilosu benim kızımda 8 agustos doğumlu 8,5 aylık 8 kilo kiloya takılma sağlıgı yerinde olsun hem çok tombul
Kesinlikle oyle canım benim :) sağlıklı bebeklerimiz var çok şükür :)Merhaba :)
Ben kızım yarın 9. Ayını bitiriyor 6900. Boyu da 68. Sağlığı yerinde çok şükür.
Seninkinden ne kadar az değil mi:)
Boşvereceğiz, kimseye kulak asmayacağız. Doktor iyi diyorsa bitti.
Benim ki de balığı pek yemedi çorbasını çok sevdi inşallah yer annesi :)Bizde de balık vardı daha önce yedirmiştim ama dün kesinlikle sokmadı ağzına. Zorlamadım bende. Bugün balık çorbası yapıyorum ilk kez bakalım nolacak?
Sesinden korktu heralde, çığlık atıp bacakları totosuna vurarak kaçtıBenim kız korkmak bi yana eline alıyor elinde hareket etmeye devam ediyor ya baya bi onu izleyip sonra fıydırıyor rastgeleniye korktu ki minik kuzu. Parkede çok ses çıkarıyor halıda o kadar değil. Bir de halıda deneyin bakalım.
Maşallah sizinkilere benimki ancak bana yemek yediriyor el sallama alkış öpücük yok. Ama çok tatlı üst dudağını emiyor
Bu arada ben karpuz suyu adımı değiştirdim
inşlalah sever bende çorbasını yapayım haftayaBizde de balık vardı daha önce yedirmiştim ama dün kesinlikle sokmadı ağzına. Zorlamadım bende. Bugün balık çorbası yapıyorum ilk kez bakalım nolacak?