Var canım çokta severim :) gerçi şimdi memleketteyim buralarda var ama yaşadığım yerde yok sanırım hic gormedim. Sen ne yaptin döndünüz mü erzuruma? Esinle nasil gidiyor umarım aranız yumuşamıştır
Ben kendime de yapıyorum bundan :) ama elife veremiyorum patates ve muz kabiz yapiyor elifi hemen kakasi sertleşiyor
Ben kahvaltısan sonra veriyorım. Zaten hiç bir zaman aç olmuyor ki sürekli tıkıştırıyorum ağzınaD vitaminini aç mı tok mu veriyorsunuz kızlar?
Afferin ipek kıza:) benimki inst etti yapmadı :)Biz artık alkış yapıyoruz teyzeler.
Ayyyyyy bınlarla oynatıacak kadarr büydü mü bizim minnoşlar:)Eki Görüntüle 1985919
Azra'nın oyuncakları. Arkadaki yumurtadan çıkıyor.
Azra'dan çok ben oynadım. Çok eğlencelilerAyyyyyy bınlarla oynatıacak kadarr büydü mü bizim minnoşlar:)
Biz de bondigoonun aktivite masasıını aldık çok eğlendi kızçem:)
Afferin ipek kıza:) benimki inst etti yapmadı :)
Benim kıza versem bunları iki dakikada parçalayıp yer. Eline bütün yiyecek birşey veremiyorum. Hepsini birden ağzına sokuyor. Evdeki dolapların kapak kulplarini söküyor. Odanın bir ucundan bir ucuna yuvarlanıp gidiyor. Yurutece koyduğum gibi yatak odasına aynaya gidiyor.Eki Görüntüle 1985919
Azra'nın oyuncakları. Arkadaki yumurtadan çıkıyor.
Bebek tarhanasi mi yoksa normal tarhanami yapiyorsun canimYap canım sever inşallah :) ben dibine önce kıyma kavuruyordum zeytinyağında ama zeytinyağının yanması sakıncalıymış kıymayı iyice haşlayıp didiyorum içine çeyrek domates rendeliyorum bir iki diş sarımsak biraz da nane oh mis:) tuz atıp biz yiyoruz tussuzundan sevdoşa:)
Azra'dan çok ben oynadım. Çok eğlenceliler[/QUOT
Brn de babasınas sipariş ettim. Bakalım bizim yumurta an nr çıkacak
Kük kafalı ne demek ay :)MinikPiranha benimki de yapmıyorr. Gıcuk oluyom. Gel gel i de yarım yamalak yapıyor. kük kafalı kızım benimmm..
Bebek tarhanası canım diğeri biraz tuzlu oluyorBebek tarhanasi mi yoksa normal tarhanami yapiyorsun canim
Küçük yazacaktım kük olmuş :) valla bilemiyorum tatlım bunların hali nolcak bu tembellikle evde kalırlarr..Kük kafalı ne demek ay :)
Sevda geçen oyuncağına gel gel yapıyor tembelbir onu öğrendi
Ooo merak etme. Böylelerinin kıymeti bilinir.Küçük yazacaktım kük olmuş :) valla bilemiyorum tatlım bunların hali nolcak bu tembellikle evde kalırlarr..
AaaBirsürü alıntı yapmıştım uçmuş hepsi, bi ara dönerim tekrar.
Bizimki yarım gel gel, yarım bay bay yapıyor ama güzel öpücük atıyor tembel oğlum :)
Erkek olduğundan herhalde, korkuyorum yolda öpücük ata ata gidecek.