2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bize de kvalidem verdi. Kavanozladı sıcakken ben de evde soğan kavurup kattım karıştırdım sevdoş da iki kaşık kadar yedi:) sen de kavanozlayavilirain arabayla gittiyseniz. Senin memleket nereydi :))

Ben kendime de yapıyorum bundan :) ama elife veremiyorum patates ve muz kabiz yapiyor elifi hemen kakasi sertleşiyor

Eki Görüntüle 1985919
Azra'nın oyuncakları. Arkadaki yumurtadan çıkıyor.
Benim kıza versem bunları iki dakikada parçalayıp yer. Eline bütün yiyecek birşey veremiyorum. Hepsini birden ağzına sokuyor. Evdeki dolapların kapak kulplarini söküyor. Odanın bir ucundan bir ucuna yuvarlanıp gidiyor. Yurutece koyduğum gibi yatak odasına aynaya gidiyor.

Bebek tarhanasi mi yoksa normal tarhanami yapiyorsun canim

Kızlar benim kızım banyoyu sevmemeye başladı. Çözüm önerisi olan var mı? Çok ağlıyor. Eskiden ne güzel sık sık yıkıyordum. Böyle ağlayınca zorlanıyorum. Tek kucağıma alıp duşa girersem onunla öyle ağlamıyor. Anca böyle yıkayabiliyorum. Bu şekilde de bana külfet oluyor.

Birsürü alıntı yapmıştım uçmuş hepsi, bi ara dönerim tekrar.

Bizimki yarım gel gel, yarım bay bay yapıyor ama güzel öpücük atıyor tembel oğlum :)
Erkek olduğundan herhalde, korkuyorum yolda öpücük ata ata gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…