2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hatırlıyorum sizin bez de ıslanmıyordu bir ara.
Bugün biraz daha normal, dün emmemişti pek, bugün emdi sayılır kısa kısa işte.
Bi sorun yoktur diye düşünüyorum, öyle sizinki gibi sürekli bi ağlama yok, sıkıntısı olsa saatlerce ağlar diyorum.
Ağlıyor, mızıldanalıyor, 5 dakika sonra kıkır kıkır gülüyor.
Sürekli bi huzursuzluk var ama çok ağlama yok.
Babasıyla biz biraz uykuya dirençliyiz mi diyeyim mızmızız mı diyeyim, uykumuz olur uyumak istemeyiz, erken kalkarız uyuyamayız falan, sanki çocuk bize çekmiş gibi.
Uykusu geliyor uyumuyor, çok uyuyacak diyorsun, erkenden uyanıyor.
İnşallah çekmemiştir bize, girer düzene.
Gündüz uyumadı doğru düzgün daha anca uyuttum işte.

Canim kaka durumunuz nasil? Düzelme var mi? Onunla alakali bir huzursuzluk olabilir mi acaba diye düşündüm de
Kaka ek gıdaya geçince her sabah, max 2 günde bir yapıyor.
Ondan değil sanıyorum ya.
Bitki çayı vermeyi düşünüyorum artık, papatya veriliyor sanırım.
2 gün önce çocuk resmen düzen kurdu, dün bugün acısını çıkardı o 2 günlük sakinliğin.

Biogaia kullandınız mı, kaç gün oldu?
Yapmamaları dert değil de çok sıkıntı çekiyor seninki ya.
Tekrar mı götürsen doktora?

Progomin as ney ola ki, ek gıdaya geçince çoğu bebek öyle oluyor canım endişe etme. Benim kızımin kakası totosunda kalıyor beze bulasmiyor bile çok komik
Alerjik bebekler için bir mama canım. Aptamil pregomin as. Bizim ki de bazen öyle oluyor. Ama çok şükür aşırı bi kabızlık yaşamadık.

Biogaia kullaniyoruz cnm ama henüz bir faydasini göremedik. Benimki sadece anne sütü alirken de zorlaniyordu ki ek gidada mahvoldu yani ne yapsam bilemedim alttan gaz da çok cikartmiyor tüm gün en fazla 2-3 kere o yüzden de birikiyor hep ve onu rahatsiz ediyor. Gece bu yüzden defalarca uyanıyor ve eskisi gibi memede uyumuyor yine salliyorum ayagimda. Tum gece en fazla 3 saat uyuyorum. Gunduz zaten 30dk uyuyor ben dalana kadar o geri uyaniyor. Bilmiyorum ne olacak böyle nereye kadar dayanabilicem

Allah guc kuvvet versin canim

Allah kolaylık versin canım.

MinikPiranha keci sutunden yogurt yaptim, benimde biraz civik oldu, normalde inek sutuyle yapardim gayet kati olurdu, simdiki fark keci sutu ve daha az miktarda mayalamam, belko keci sutu olmasindandir, arastirayim, seninkiler ne alemde

Ayyy bir de bu var işte. Hepsi farklı şeyler söylüyor. Adem Güneş'i severim mantıklı hem de. Ama zor.

Haklisin canim hepsi fakli diyor, kimide erkenden odasini ayirinki ozguveni gelissin diyor.
Bana gore yanimizda kalmalilar, cokta uzaklastirmamak lazim, kac yasindayim halen annemin dizlerine uzandigimda rahatliyorum, kaldiki kuzular daha cok kucuk tabiki bizi yanlarinda isteyecekler, zaten ne zamana kadar yanimizda tutabilegizki, okula baslayinca yavas yavas ayrilmalar baslayacak, universiteden sonrada onlarda dyzenlerini kuracaklar, bizim sicakligimiza temasimiza en cok simdi ihtiyac duyuyorlar

MinikPiranha keci sutunden yogurt yaptim, benimde biraz civik oldu, normalde inek sutuyle yapardim gayet kati olurdu, simdiki fark keci sutu ve daha az miktarda mayalamam, belko keci sutu olmasindandir, arastirayim, seninkiler ne alemde
Keci sutu yoğurdu cıvık oluyor bide verirken biraz sulandirmaniz gerekiyor çünkü kuvvetli bir sut

Biogaia bizde kullandık kolik için bi faydasını göremedik sonra doktorumuz zincoya geçirdi rahat ettik emekleyene kadar devam edicez

Kızlar doktora götürdüm elifi karni baya sert hala kakasi var dedi lavman verdi. Lavmana rağmen çok az yaptı baya koyu kivamli bir kaka. Şurup verdi bir tane. Onun disinda elif son gunlerde sol gözünü ovusturuyor sürekli onun icinde damla verdi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim insallah düzelir o zamana. Bu arada bizim kız sakallilardan korkuyor. Doktor da sakalliydi baya ağladı kuzum keyfi yerindeyken babasının kucağını istiyor aglarken de beni istiyor. Babasının kucaginda aglarken nasil bana doğru uzatıyor kollarini :) ne çabuk büyüdüler bu kuzucuklar ya

Gecmis olsun cnm inşallah düzelir bu kaka yapamama çok sıkıntılı bir dönem oluyor insallh geçer de bebisin rahat eder

Insallah düzelir elif bebek allah şifa versin kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…