2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım kilo boy kaç?

bir de tsh nedir?

hayırlı olsun canım darısı başımızaa :KK37: merak ettim kaç kilosun ki doktor öyle dedi bende 71-72 arasındayım da bana da dermi acaba diye merak ettim :KK67:

Kızlar ben 75 olmuşum :KK43: Boyum 1,66. TSH troid hormonu demek canım. Azıcık fazla çıktı, düşük dozlu ilaç başladılar.

70 ve üstüne diyorlarmış canım. Sağlıklı besleneceğiz artık. Ben de tatlıya hastayımdır, ama Allahtan çok tatlı istemiyor canım, hep tuzlu, ekşi şeyler...

Bu arada benim takvime göre bugün 7 hafta oldu ama doktor 6+1 dedi. Yani doğum 6/8/2016 oluyor o zaman.

Kızlar ben 75 olmuşum :KK43: Boyum 1,66. TSH troid hormonu demek canım. Azıcık fazla çıktı, düşük dozlu ilaç başladılar.

70 ve üstüne diyorlarmış canım. Sağlıklı besleneceğiz artık. Ben de tatlıya hastayımdır, ama Allahtan çok tatlı istemiyor canım, hep tuzlu, ekşi şeyler...
oohooo sana dediyseler bana kesin derler benim boy 1,63 çünkü neyse canıma minnet zaten :KK70:

aneeeem ben 74 kg :) 166 boy :)

hatta bundan 4 ay önce 86 idim...

bebiş için kilo vermem gerektiğini sspor yapmam gerektiğini söylemişti dr um...

dediğini yaptım ..diyetisyene gittim 12 kg verdim...

çok şükür bugünüme...

meselaa dr um bana ilk beş ay kilo alma hatta zayıflayadabilirsin dedi :)

bizim için önemli olan 6.ay ve sonrasındaki kilo dedi...

meselaaa abimin eşi 94 kg ile hamile kaldı..

boyu da 160 felan ..

şeker çıktı hamişlikte...

hamilelik boyunca bebiş kilo aldı o hiç almadı hatta bazı zamanlar kilo bilem verdi :)
bebişimiz 3,300 doğdu çok şükür...
herhangi bi sıkıntısı da olmadı ALLAH a şükür..

dirayetli olmak lazım.. dr a uymak gerek ..

1 cı hamilelıgı olan arkadaslarım dıkkat edın birinci 30 kılo 2 ci 17 buna 12 dusunuyorum dusundugumle kalmam insallah bol bol yuruyus yapın cok faydası var

aneeeem ben 74 kg :) 166 boy :)

hatta bundan 4 ay önce 86 idim...

bebiş için kilo vermem gerektiğini sspor yapmam gerektiğini söylemişti dr um...

dediğini yaptım ..diyetisyene gittim 12 kg verdim...

çok şükür bugünüme...

meselaa dr um bana ilk beş ay kilo alma hatta zayıflayadabilirsin dedi :)

bizim için önemli olan 6.ay ve sonrasındaki kilo dedi...

meselaaa abimin eşi 94 kg ile hamile kaldı..

boyu da 160 felan ..

şeker çıktı hamişlikte...

hamilelik boyunca bebiş kilo aldı o hiç almadı hatta bazı zamanlar kilo bilem verdi :)
bebişimiz 3,300 doğdu çok şükür...
herhangi bi sıkıntısı da olmadı ALLAH a şükür..

dirayetli olmak lazım.. dr a uymak gerek ..

Ay nerdeyse ayniyiz ben de 168 ve 75 kg su an bakalm ne olacaz yarn bir gun :KK48::anneadayı: sagliklica doguralm da bebelerimiziii veririz kilolari kizlarcm :KK49::emir_bebek:takla attirir bize bebislerr

Aynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorum :oops: bi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı:KK72:
Cnm maydonoz demissin ama maydonoz dusuk yapar uzak dur ondan

Bugün kalp atislarimizi duyduk:))))
Gozunuzaydin cnm allah saglicakla kucagimiza alirsin insallah
Dogum tarihlerimiz ayni usg kac hafta cikti acaba
Yarin bizde gidicezz insallah bizde duyariz

elisa__ elisa__ canim cok gecmis olsunn allah yardimcin olsunn cok zor bir surec 2 kere yasadim bu durumu ama unutmaa yiyecekk ekmegi olduktan sonra dunyaya geliyor

bende 1,55 boy 57 kilo ile hamileyim şuan,kilo vermem gerekiyordu ama çok dirayetli olamadım. Bol bol yürüyüş yaparak fındık fıstık yiyerek kilo almamaya çalışıcam,sağlıklı olmak çok önemli. Tatlıdan çok tüketmeyelim. Şeker çok bozuyor insanı. Heleki tereyağlı baklava. :KK43:

Bu arada bayanlar çin takvimine göz attınız mı? Benim erkek görünüyor.

bende 1,55 boy 57 kilo ile hamileyim şuan,kilo vermem gerekiyordu ama çok dirayetli olamadım. Bol bol yürüyüş yaparak fındık fıstık yiyerek kilo almamaya çalışıcam,sağlıklı olmak çok önemli. Tatlıdan çok tüketmeyelim. Şeker çok bozuyor insanı. Heleki tereyağlı baklava. :KK43:

Bu arada bayanlar çin takvimine göz attınız mı? Benim erkek görünüyor.

Allahtan baklavadan nefret edermm ama tam bi cikilata canavariym :kk77: sutlu tatlilarla benm derdmm.. Arada kacamak yaparz tabi hamisiz yani ama kesinlikle dikkatli sekildee.. :anneadayı:

Ben de baktm kiz cikiyor ama kim bilebilir kiii :emir_bebek:

Allahtan baklavadan nefret edermm ama tam bi cikilata canavariym :kk77: sutlu tatlilarla benm derdmm.. Arada kacamak yaparz tabi hamisiz yani ama kesinlikle dikkatli sekildee.. :anneadayı:

Ben de baktm kiz cikiyor ama kim bilebilir kiii :emir_bebek:

:):)

Tabi ya arada kaçamak yaparız. Kız erkek önemli değil,sağlıklı olsunda. Kalp atışını bir duysak.

Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah

Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah

Bat dediğiniz nedir bu arada,ben çok anlamadım. hcg den mi bahsediyoruz.

X