2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Liste

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-19-49-50.png
    Screenshot_2015-12-13-19-49-50.png
    89,2 KB · Görüntüleme: 41
Peki halk sigorta hamilelikten önce başlama istiyormu? Paket fiyati ne kadar?

Yok canim, hamileyken sigorta yapan tek firma halk sigorta zaten, hastaneye gore farklilik gösteriyor fiyatlar, medical park paket fiyati 3950, 10 muayene, butun taramalar, tahliller, sezaryen ya da normal dogum, 2 gece yatis falan var, Google'da dogum sigortasi diyince detaylari daha net cikiyor, istersen benim yaptirdigim sigorta sirketinin numarasini da verebilirim sana. Ben memnun kaldim.

Kızlar ben folik asit ıctik ten sonra migdem çok bulanıyor yemekten sonra aliyorim acaba aç karnına mi almak lazım di

Benimkinin icnde yemeklerle birlikte alin diyor ama ben gece yatarken aliyorum canim

Bu sigorta işi beni benden aldı. Hemen araştırmaya girisiyorum. Şu kadar haftalik gebelige kadar yaptırabilirsiniz diye bi on koşulu var mı acaba?? Bu arada çok sevdim burayı eş zamanlı duygular yaşayan arkadaslarla bi araya gelebiliyor ne hoş

Canim ben dr 74 le hamile kaldim, istah da artti, nasil dizginleyecegim kendimi bilmiyorum valla. Doktor randevusunda onu da sorucam, olmazsa bir liste versin, ona gore yapalim di mi ama :)

Ben Ankara'dayim. Halk sigortadan Medical park'ta gecerli olan dogum paketini aldim. Ilk randevum yarin canim.

Allahim sana bagislasin bebisini insallah canim. Sakin kalkma, dinlen, kizlarin da dedigi gibi ayagini yuksege koy mutlaka

Benim de oyle oluyor, saati dakikasi belirsiz, mide bulantisi gibu de olmuyor bazen, midem cok yaniyor
canım sigortanin detaylarını yazabilir misin
tüm sağlık sigortalari sigortaya edindikten sonra 5 yada 18 ay hamile kalinmaz diye anlaşma istiyor seninkinin şartları Fiyatları nasil

Halk sigorta iyiymiş aslında. Süre şartı aramamasida çok iyi. Ben çalıştığım kurumun anlaşmalı olduğu hastanelerle bi görüseyim olmazsa halk sogortanin numarasini alayım senden

X