2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Iyi aksamlar arkadaslar su sigorta hakkinda bende bilgi alabilir miyim .

eveett bende burdayımm, iyiyim canımm, alışmaya çalışıyorum hamişliğe :KK69: sende ne var ne yok? doktora gitmişmiydin hatırlayamadım bi an

Ayyy simdi kurcaladım diğer grubu senin için de kıyamam 4 haftalık he. Ay bi de ikiz olma durumu varmış. Aile de var mi çoğul gebelik :) çok mutlu oldum canım yaa . Burda da birlikteyiz. Ben sadece iste geçen hafta gittigimleyim. 1 hafta sonra gel demişti dr. Yani geçtiğimiz cuma. Gitmedim yarin gidicem insaAllah. Sabırsızlanıyorum. İnş keseyi gorebilirimmmm. Sen ne zaman gidicen??

m4066365 .!.:
canım ben senin msj i beğenmiş cwp la demiş ama cwp vermemisim deminden beri seni arıyordum Bahçelievler deyim ben sen nerdesin hangi hastane doktor önerirsin
Cnm bende istanbuldayim. Berra Hn varmış. Benim ikinci bu sefer ona gitmeyi planlıyorum. Heryerde iyi şeyler yazmışlar. Asıl tavsiyeyi bi doktor ahbabimizdan aldım referansi sağlam. 3 hafta sonra bi sonraki kontrolumde gitmeyi planlıyorum. Tanisinca izlenimlerimi yazarım.

Ayyy simdi kurcaladım diğer grubu senin için de kıyamam 4 haftalık he. Ay bi de ikiz olma durumu varmış. Aile de var mi çoğul gebelik :) çok mutlu oldum canım yaa . Burda da birlikteyiz. Ben sadece iste geçen hafta gittigimleyim. 1 hafta sonra gel demişti dr. Yani geçtiğimiz cuma. Gitmedim yarin gidicem insaAllah. Sabırsızlanıyorum. İnş keseyi gorebilirimmmm. Sen ne zaman gidicen??
evett çok minişiz biz dahaa :-) ailede ikiz var baba tarafında, haftaya ctesi gidicem bakalım belli olcak inşallah..
sen keseyi görürsün canım, büyümüş senin bıdık :KK73:

ezginanneadayi89, post: 44065532, member: 703487"]Ayy merhaba kizlarrrrr beni de ekleyin gruba insaAllahhhhh :)))) ne yapmam gerekiyor:)[/QUOTE]
Hosgeldin

Liste

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-22-16-13.png
    Screenshot_2015-12-13-22-16-13.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 35
X