- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin cnm
hoşgeldin kuzumGrubu görünce direk daldım öyle canım kusura bakma. Simdi okuyordum yazışmalarınzi. İskenderundayim ben. İlk bebeğim inş. Yas 26 ve normal .
Çok memnun oldum kızlar . İyi ki boyle de bir topic var
eveett bende burdayımm, iyiyim canımm, alışmaya çalışıyorum hamişliğe sende ne var ne yok? doktora gitmişmiydin hatırlayamadım bi anAy sende mi burdasın canım :-*
Nasilsinn
canım ben senin msj i beğenmiş cwp la demiş ama cwp vermemisim deminden beri seni arıyordum Bahçelievler deyim ben sen nerdesin hangi hastane doktor önerirsinTam olarak nerdesin acaba komsum hangi semt
eveett bende burdayımm, iyiyim canımm, alışmaya çalışıyorum hamişliğe sende ne var ne yok? doktora gitmişmiydin hatırlayamadım bi an
Cnm bende istanbuldayim. Berra Hn varmış. Benim ikinci bu sefer ona gitmeyi planlıyorum. Heryerde iyi şeyler yazmışlar. Asıl tavsiyeyi bi doktor ahbabimizdan aldım referansi sağlam. 3 hafta sonra bi sonraki kontrolumde gitmeyi planlıyorum. Tanisinca izlenimlerimi yazarım.m4066365 .!.:canım ben senin msj i beğenmiş cwp la demiş ama cwp vermemisim deminden beri seni arıyordum Bahçelievler deyim ben sen nerdesin hangi hastane doktor önerirsin
evett çok minişiz biz dahaa ailede ikiz var baba tarafında, haftaya ctesi gidicem bakalım belli olcak inşallah..Ayyy simdi kurcaladım diğer grubu senin için de kıyamam 4 haftalık he. Ay bi de ikiz olma durumu varmış. Aile de var mi çoğul gebelik :) çok mutlu oldum canım yaa . Burda da birlikteyiz. Ben sadece iste geçen hafta gittigimleyim. 1 hafta sonra gel demişti dr. Yani geçtiğimiz cuma. Gitmedim yarin gidicem insaAllah. Sabırsızlanıyorum. İnş keseyi gorebilirimmmm. Sen ne zaman gidicen??
inşallah canım sağlıklı kucağına alırsın inşallahevett, benimkide ilk olacak Rabbim nasip ederse..
çok güzel bence bende eklenmek isterim zeyno3838 kayseri yaş 30 ilk çocuk olacak inşalla tüp bebekKızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
Listee
Listemiz kabariyorListee
evett çok minişiz biz dahaa ailede ikiz var baba tarafında, haftaya ctesi gidicem bakalım belli olcak inşallah..
sen keseyi görürsün canım, büyümüş senin bıdık
Evet cnm 17 kişi olduk arada kaçırdığı olursa yazın tekrar:) 8 ay nasıl geçecek paylasarak dimii:)Listemiz kabariyor
Beni de ekler misin yas 28 2. Bebik normal istanbulEvet cnm 17 kişi olduk arada kaçırdığı olursa yazın tekrar:) 8 ay nasıl geçecek paylasarak dimii:)