- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
İçindeki kagitta belki yazarBenim kinin üstünde mg göremiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçindeki kagitta belki yazarBenim kinin üstünde mg göremiyorum :)
Tekirdag / yas 32/ ilk cocuk / normalKızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
Bakıyorum canım hemen merak ettimİçindeki kagitta belki yazar
Canım sakin ol ayakta fazla kalma yat doktorunuzun numarasi varsa arayıp bilgi alKizlar simdi lavaboya gittim.peceteye acik pembe leke geldi yoksa bebegim beni birakiyormu
Canım sakin ol ayakta fazla kalma yat doktorunuzun numarasi varsa arayıp bilgi al
Ay bende anlamadimBulamadim gözlerim mi bozuk ne
Kizlar simdi lavaboya gittim.peceteye acik pembe leke geldi yoksa bebegim beni birakiyormu
evett, benimkide ilk olacak Rabbim nasip ederse..gerçekten mi çok sevindim ilk bebek mi seninkide
eline sağlık canım, çok güzel.. bende eklenmek isterim.. oslem_dr, bursa, 31, ilk bebek olacak inşallah, normalKızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
Cnm ne zaman doğum tarihieline sağlık canım, çok güzel.. bende eklenmek isterim.. oslem_dr, bursa, 31, ilk bebek olacak inşallah, normal