- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
Kizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilim bi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn
Canim ben dr 74 le hamile kaldim, istah da artti, nasil dizginleyecegim kendimi bilmiyorum valla. Doktor randevusunda onu da sorucam, olmazsa bir liste versin, ona gore yapalim di mi ama :)
Peki aramızda ankarada olan varmı? Varsa düşündüğü hastane varmı?
Ben Ankara'dayim. Halk sigortadan Medical park'ta gecerli olan dogum paketini aldim. Ilk randevum yarin canim.
Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Allahim sana bagislasin bebisini insallah canim. Sakin kalkma, dinlen, kizlarin da dedigi gibi ayagini yuksege koy mutlaka
Hanimlar benim gibi olan var mi acaba dun sabahh bulantim coktuu. Gunduzz bisey yoktuu. Gecede aralarda midem ayaktaydi. Sabahtan beri bisey yokk normal mi acaba bu durumm
Benim de oyle oluyor, saati dakikasi belirsiz, mide bulantisi gibu de olmuyor bazen, midem cok yaniyor