Bende sabah ve akşam tok karnına içiyorum şuanda herhangi bi sıkıntım yokcandy19ost: 44060062 .!.:Kızlar ben folik asit ıctik ten sonra migdem çok bulanıyor yemekten sonra aliyorim acaba aç karnına mi almak lazım di
Sen iki kere mi iciyorsunuz canınBende sabah ve akşam tok karnına içiyorum şuanda herhangi bi sıkıntım yok
Hoşgeldin canım aramızaBen de bugün anne olacağımı öğrendim, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum arkadaşlar Rabbim sağsalim kucagimiza almayı nasıl etsin insallah :)
Evet eczanede o şekilde dediler büyük ihtimal mg düşükcandy190: 44060928 .!.:Sen iki kere mi iciyorsunuz canın
Evet olabilirKızlar liste yapıyorum
Nickiniz yazıyorum yaşadığınız yer yaş yasin yanında ki 1 kaç çocuğunuz var N olan normal tüp bebek olan T yazacağım nasıl ilerde cinsiyet ekleriz
Hoşgeldin cnm hayırlı olsunmerhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesi olcam çok güzel bi mutluluk allahım isteyen herkese nasib etsin
Ilacin üstüne kac mg yaziyor?Evet eczanede o şekilde dediler büyük ihtimal mg düşük
Folbiol 5 mgIlacin üstüne kac mg yaziyor?
Hosgeldin canim hayirli olsunmerhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesi olcam çok güzel bi mutluluk allahım isteyen herkese nasib etsin
DüsükmüsFolbiol 5 mg
hoşbulduk :)Hos
Hosgeldin canim hayirli olsun
Benim kinin üstünde mg göremiyorum :)Düsükmüs
Yaş:30 ilk cocugum. Normal ankaradancan post: 44061081 .!.:Listeye ekle lnmek isteyenler yazabilir
Ekliyorum canımYaş:30 ilk cocugum. Normal ankaradan