Kizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilimbi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn
Peki aramızda ankarada olan varmı? Varsa düşündüğü hastane varmı?
Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Hanimlar benim gibi olan var mi acaba dun sabahh bulantim coktuu. Gunduzz bisey yoktuu. Gecede aralarda midem ayaktaydi. Sabahtan beri bisey yokk normal mi acaba bu durumm
teşekkür ederim inşallah sana da çok geçmiş olsun oğlun nasıl oldu şimdi iyi mi?ayyy canım yaa Rabbim sağ sali,m kucagına almayıda nasip etsin inş.
ben gene oğlumun başında ateş nöbetinde
teşekkr ederim canım evet ilk bebeğimHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah ilk bebiş sanırım
Kese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
gerçekten mi çok sevindim ilk bebek mi seninkidekısmet olursa seninle aynı gün doğuma gircez
Kese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
çok geçmiş olsun canım .progesteron degerine baktılar mı .kaç çıktı ?Sagol canim ya böyle iç çamaşırım hep kirletiyor kırmızılar lavaboya kalktim da oluyodu serum yiyince geçti biraz çok şükür canim cok sagol
Canım farketmiyor diye biliyorum ama ben sabahlari ise giderken ac karnina aliyorum. Mide bulantim da yok.Kızlar ben folik asit ıctik ten sonra migdem çok bulanıyor yemekten sonra aliyorim acaba aç karnına mi almak lazım di
Sagol canm dikkat ediyodum şimdi daha çok edecem elimden geldiği kadar dua etmeye çalışıyom allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın insCnim gecmiss olsunn bol bool su icc ve ayaklarin yukseltipte yat lutfen bide surekli sag elin karninda ya mubdi cek bol bol allahim yardimcin olsunn dualarim minis ve seninle
Umudunuzu kaybetmeyin canım . Ne hikayeler var rabbim en kisa zamanda nasip eder insCanim allah korusun, cok dikkat et kendine gerekirse doğuma kadar yat canım. Rabbim bir daha yasatmasin inşaallah
Bizimde bugün idrarda negatif çıktı, yarın kan testi tekrarlanacak ama hiç umudum kalmadı.
Rabbim hayırlar versin canım. Elinden gelenin fazlasını yaptığını biliyoruz. Allah'a emanetsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah yavrunSagol canim bnm once kahve leke geldi sonra böyle damla damla kırmızı ya dönmeye başladı öyle aşırı bi kanama değildi ama tüp bebek olduğu için çok korktum şimdi biraz geçti gelmez ins bidaha zaten yattım daha kalkMAM hiç ins bida olmaz
Benden istemedi. Genel tahlili sanırım kalp atışından sonra istiyor. Ay 2,5 senede hemen unuttum ne ne zamandı falan diyeKese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
Yok canım bakılmadı ona zaten hergün progestan iğne vuruluyom tüp bebek olduğu icin rabbim hayırlısıni versin insçok geçmiş olsun canım .progesteron degerine baktılar mı .kaç çıktı ?
Canım ben sabahları iyi oluyorum kahvaltim yapıp ilacını içinnce basliyo bulantım yarım aç karnına alicam bakalkm yada kahvaltıdan 1 saat sonra alayimCanım farketmiyor diye biliyorum ama ben sabahlari ise giderken ac karnina aliyorum. Mide bulantim da yok.