2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canim ben dr 74 le hamile kaldim, istah da artti, nasil dizginleyecegim kendimi bilmiyorum valla. Doktor randevusunda onu da sorucam, olmazsa bir liste versin, ona gore yapalim di mi ama :)

Peki aramızda ankarada olan varmı? Varsa düşündüğü hastane varmı?

Ben Ankara'dayim. Halk sigortadan Medical park'ta gecerli olan dogum paketini aldim. Ilk randevum yarin canim.

Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin

Allahim sana bagislasin bebisini insallah canim. Sakin kalkma, dinlen, kizlarin da dedigi gibi ayagini yuksege koy mutlaka

Hanimlar benim gibi olan var mi acaba dun sabahh bulantim coktuu. Gunduzz bisey yoktuu. Gecede aralarda midem ayaktaydi. Sabahtan beri bisey yokk normal mi acaba bu durumm

Benim de oyle oluyor, saati dakikasi belirsiz, mide bulantisi gibu de olmuyor bazen, midem cok yaniyor

Elmaci aşkım canım geçmiş olsun dinlen canım korkma içini ferah tut bebeğin sana Sımsıkı sarilir bırakmaz allahın izni ile

esinertugrul cnm Benin ilk öğrendıgımden berı var kasık ağrısı karın ağrısı kasık batması necararsan özellikle geceleri çok oluyor şimdide migde bulantısı eklendi geceleri uyumak kabus ama magnezyum verdi doktor biraz daha azaldı sende doktoruna bir sor canim

Kızlar ben folik asit ıctik ten sonra migdem çok bulanıyor yemekten sonra aliyorim acaba aç karnına mi almak lazım di

Cnim gecmiss olsunn bol bool su icc ve ayaklarin yukseltipte yat lutfen bide surekli sag elin karninda ya mubdi cek bol bol allahim yardimcin olsunn dualarim minis ve seninle
Sagol canm dikkat ediyodum şimdi daha çok edecem elimden geldiği kadar dua etmeye çalışıyom allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın ins

Canim allah korusun, cok dikkat et kendine gerekirse doğuma kadar yat canım. Rabbim bir daha yasatmasin inşaallah
Bizimde bugün idrarda negatif çıktı, yarın kan testi tekrarlanacak ama hiç umudum kalmadı.
Umudunuzu kaybetmeyin canım . Ne hikayeler var rabbim en kisa zamanda nasip eder ins

Rabbim hayırlar versin canım. Elinden gelenin fazlasını yaptığını biliyoruz. Allah'a emanetsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah yavrun

Kese görmeye giden arkadaşlar genel kan tahlili yaptirdiniz mi?
Benden istemedi. Genel tahlili sanırım kalp atışından sonra istiyor. Ay 2,5 senede hemen unuttum ne ne zamandı falan diye

Kızlar ben bugün çok berbat durumdayım. Hep yattım. Hiç halim yok midem atakta..Rabbim kolaylığını sabrını versin inşallah

Canım farketmiyor diye biliyorum ama ben sabahlari ise giderken ac karnina aliyorum. Mide bulantim da yok.
Canım ben sabahları iyi oluyorum kahvaltim yapıp ilacını içinnce basliyo bulantım yarım aç karnına alicam bakalkm yada kahvaltıdan 1 saat sonra alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…