- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
İnş sağlıcakla alırsın bebisini kucağına tatlım. ..kaç senelik evlisin ilk tüp bebekmi.Yok zaten töbe kalkMAM canm dün nasıldım bilemezsin serum rahatlatti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş sağlıcakla alırsın bebisini kucağına tatlım. ..kaç senelik evlisin ilk tüp bebekmi.Yok zaten töbe kalkMAM canm dün nasıldım bilemezsin serum rahatlatti
İnş ya 2buçuk sene oldu canim bu ikinci denememİnş sağlıcakla alırsın bebisini kucağına tatlım. ..kaç senelik evlisin ilk tüp bebekmi.
Ben beta hcg yi hatırlıyorum 301 di
Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Cnim gecmiss olsunn bol bool su icc ve ayaklarin yukseltipte yat lutfen bide surekli sag elin karninda ya mubdi cek bol bol allahim yardimcin olsunn dualarim minis ve seninleKızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Canim allah korusun, cok dikkat et kendine gerekirse doğuma kadar yat canım. Rabbim bir daha yasatmasin inşaallahKızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Merhaba..Seninle aynı tarihler..sen kese görmeye yada kalp dinlemeye gittinmiGünaydın annişlerimiz çoğalmış :) buralar toz dumandı ilk başta :) birçoğunuzla da aynıymış doğum tarihlerimiz artık temmuzda mı doğururuz ağustosta mı Allah bilir hayırlı doğumlarımız olsun
Evet cnm ikisini de gördük biz bnm erken döllenme o yüzden çok erken kese gördük kalp atışı da 6+4te gorulduMerhaba..Seninle aynı tarihler..sen kese görmeye yada kalp dinlemeye gittinmi
benim de akşamları midem bulaıyorr .tabi gün aralarında arada oluyorHanimlar benim gibi olan var mi acaba dun sabahh bulantim coktuu. Gunduzz bisey yoktuu. Gecede aralarda midem ayaktaydi. Sabahtan beri bisey yokk normal mi acaba bu durumm
Haydi gözün aydın. .senin tüp bebek değil galiba. .ben daha göremedim.randevuyu bekliyoruzEvet cnm ikisini de gördük biz bnm erken döllenme o yüzden çok erken kese gördük kalp atışı da 6+4te goruldu
Olabiliyor ama sürekli değil oğlumda hiç olmadı bunda oluyor ara ara kış belki üşütüyoruzdurKizlar günaydin.. benim kasiklarim agriyor iki gundur batiyor resmen sagdan soldan.. kanamam yok cok sukur sizinde oluyor mu oyle. Goguslerim falan bi sikayetim yok sadece kasiklarim iste normal mi ilk gebeligim anlayamiyorum
Yok cnm benim bu 3. Gebeliğin bir oğlum var 2,5 yaşında birde sonlandırılmış 6 aylık gebeliğim var inşallah sağlıkla doğarlar bebişlerHaydi gözün aydın. .senin tüp bebek değil galiba. .ben daha göremedim.randevuyu bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canım, evladını sana bağışlasın, dualarımız seninleKızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
bende de oluyor canım ara ara batma şeklinde, çok uzun sürmüyor, 1-2dk olup geçiyor. doktoruma sordum normal dediKizlar günaydin.. benim kasiklarim agriyor iki gundur batiyor resmen sagdan soldan.. kanamam yok cok sukur sizinde oluyor mu oyle. Goguslerim falan bi sikayetim yok sadece kasiklarim iste normal mi ilk gebeligim anlayamiyorum
Sagolun kizlar rahatladim biraz..bende de oluyor canım ara ara batma şeklinde, çok uzun sürmüyor, 1-2dk olup geçiyor. doktoruma sordum normal dedi