- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıldım bütün gün. .ben uyuyunca sen gelmissinBugün misafirlerim vardı Can'ım geç gittiler sonra koltukta kestirdim şimdide hortladım uyku kaçtı :)))
Canim dua ediyorum senin icin. Doktor bana leke leke gelen kani dert etme, kanamaya donusurse haber ver demisti. Seninki kanama gibi mi, yoksa leke leke mi? Her ne olursa olsun istirahat et. Hatta uzanirken ayaklarini ara ara yastikla yukseltmeyi dene.Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
AminGünaydın annişlerimiz çoğalmış :) buralar toz dumandı ilk başta :) birçoğunuzla da aynıymış doğum tarihlerimiz artık temmuzda mı doğururuz ağustosta mı Allah bilir hayırlı doğumlarımız olsun
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah ilk bebiş sanırımselam kızlar bende dün anne olacağımı öğrendim çok heyecanlandm
Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Hamişlerin bilgileri olduğu bi çizelge yapalım dedim :) birbirimize soru sormak istersen bilgi alışverişi yapmak istersek sonradan gelenler için falan iyi olur diye düşündüm
Sagol canim bnm once kahve leke geldi sonra böyle damla damla kırmızı ya dönmeye başladı öyle aşırı bi kanama değildi ama tüp bebek olduğu için çok korktum şimdi biraz geçti gelmez ins bidaha zaten yattım daha kalkMAM hiç ins bida olmazCanim dua ediyorum senin icin. Doktor bana leke leke gelen kani dert etme, kanamaya donusurse haber ver demisti. Seninki kanama gibi mi, yoksa leke leke mi? Her ne olursa olsun istirahat et. Hatta uzanirken ayaklarini ara ara yastikla yukseltmeyi dene.
Dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun. Kötü düşünme hiçbir zaman[/QUOTE]elmaci askim, post: 44055631, member: 664765"]Kızlar lekelenmelerim vardı kırmızıya döndü damla damla akiyo dr düşük riski dedi hiç kalkmayacskmisim tuvalet haric dünden beri ne haldeyim bilmiom serum bağlı yatiom dua edin
Evet ben gittim saglik ocagina. Doktorum soylemisti gidip kaydimi yaptirmami. 20.haftada tetanos asisi icin arayacagini soyledi ebeBu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii
Sagol canim ya böyle iç çamaşırım hep kirletiyor kırmızılar lavaboya kalktim da oluyodu serum yiyince geçti biraz çok şükür canim cok sagolAyyy Elmacım yaaa korkutma bizi ,damla damla derken nekadar sıklıkta oluyor miktar ne leke şeklindemi .
Sakın hiç kalkma yerinden ayaklar hafif yukarda olsun .
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm .
Bizi habersiz bırAkma dualarım seninle Can'ım
Canim kalbini ferah tut inş bişey olmaz...ayağa kalkma yat dinlenSagol canim bnm once kahve leke geldi sonra böyle damla damla kırmızı ya dönmeye başladı öyle aşırı bi kanama değildi ama tüp bebek olduğu için çok korktum şimdi biraz geçti gelmez ins bidaha zaten yattım daha kalkMAM hiç ins bida olmaz
Yok zaten töbe kalkMAM canm dün nasıldım bilemezsin serum rahatlattiCanim kalbini ferah tut inş bişey olmaz...ayağa kalkma yat dinlen