2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilim :kk77: bi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn :anneadayı::emir_bebek:

Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii :nazar::emir_bebek:
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii :KK49:

Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii :nazar::emir_bebek:
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii :KK49:
ne aşısı yaptırılması gerekiyomuş canım? bende bu hafta gidicem kısmetse

Aşı 5. Ve 6 aylarda yapiliyormus ben sağlık ocağındahamile takıp kartı hazırlattim öyle dediler bana="kelebek.hill, post: 44052126, member: 314349"]Bu arada yeni haber alan herkese hayirli ugurlu olsn ins hepimiz de sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza alirz bebislerimizii :nazar::emir_bebek:
Saglik ocagina gitmek gerekiyormus ya ben de bu hafta halledicem ins.. Asi yaptiriciizz daha dii miii :KK49:[/QUOTE]
Aşi

Kizlarrr benm canm boyle abur cubur cekti ben de misir patlatip yanina da taze portakal suyu yaptm nasilim :kk77: bi saat kadar da oldu yiyeli... Ben biraz kilolu hamile kaldm 75 leee... O yuzden biraz dikkat etmeye calisiyorm valla eskiden abur cubur yerdm dogrudur ama ogrendigimden beri yememeye calisiyorm arada tabi boyle kacamaklarm oluyorrr ins en sagliklisini yapabilirm bebisim icinn :anneadayı::emir_bebek:
Bende tuzlu cekirdek yiyorum paketi bitirmeye az kaldi:KK70:

Tetanoz falan var galibaa ama ilerki haftalarda diye biliyorm.. Simdi sadece kan veririz sanirm butun degerlere bakiyormarms capraz atesten takibe alcaklar bizi yani :KK6::KK48:
aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruz :KK48::KK48:

aa evet sen deyince hatırladım arkadaşım demişti tetanozu.. ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda.. yapsınlar bakalım testlerimizi check-up tan geçmiş oluruz :KK48::KK48:

Aynen valla her koldan kontrol aslnda dusunuyorm da eskiden nasil yapiyorlarma bu islerii simdi ne haldeyz her animizi bilip takip ediyoruzzz :KK51:

X