- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
takip için gerçekten güzel.. kaç haftada bir çağırıyolar peki? sen başlamışsın anladığım kadarıyla :)Ben çok memnunum bu uygulamalardan kaç kiloda hamile kaldiginiza kadar not alıyorlar. Her gittiğinizde kilonuzu ölçüp not aliyorlar
anladım canım.. tansiyonun gerçekten düşükmüş, zor olmuyomu??Bana dedikleri kendinize bir doktor belirleyin. Aynı zamanda sizinle telefonda irtibat halinde olacağız. Aşı zamanları çağıracaklarini ve aynı zamanda gerek gördüğüm her zaman gelip tansiyon ateş ve kilo ölçümünü yaptirabilecegimi söylediler. Ayrıca benim tansiyonum çok düşük olduğu için (4_8) hergün ölçüm yapacaklarını söylediler
Ben 52 kilo ile hamile kaldığım için en fazla 16 kilo alabileceğimi söyledilerSüpermis..acaba cok kilo aldığımızda zayiflama icin faydaları olurmu?
İnanırmısınız ben alıştım hemen orada başın dönüyormu falan diye paniklediler yok ben aalıştım dedim. Normaldede hep öyledir. Ama hamilelikte nasıl olacak bilmiyorumoslem_dr .!.:anladım canım.. tansiyonun gerçekten düşükmüş, zor olmuyomu??
SüpermisBana dedikleri kendinize bir doktor belirleyin. Aynı zamanda sizinle telefonda irtibat halinde olacağız. Aşı zamanları çağıracaklarini ve aynı zamanda gerek gördüğüm her zaman gelip tansiyon ateş ve kilo ölçümünü yaptirabilecegimi söylediler. Ayrıca benim tansiyonum çok düşük olduğu için (4_8) hergün ölçüm yapacaklarını söylediler
Yani uygulama süpermisSüpermis
Tamam bekliyoruzKızlar birazdan bir çizelge yapmaya caliscam bakalim olcak mi hem fikir verin neler eklenmelidir
Uy rizelu nerelerdesun da...
Danimarkalı da yok ortalikta..
Sibelce cocuktan firsat yokmu burada yazışmaya
Hamişlerin bilgileri olduğu bi çizelge yapalım dedim :) birbirimize soru sormak istersen bilgi alışverişi yapmak istersek sonradan gelenler için falan iyi olur diye düşündümNedir bu