- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
niyeki tanıdık mı olmalıEvet ama doktoru taıyorum vajinal yaptıramazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyeki tanıdık mı olmalıEvet ama doktoru taıyorum vajinal yaptıramazdım
Yanlış anlaşıldım tanıyorum o yüzden sıkıntı zaten .Bir de erkek doktor,hemen her gün görüyorum.Ondan yaniniyeki tanıdık mı olmalı
Arkadasım sen doktora gittin mi sat aynı ben daha gitmedim deSat 10 Kasım. 5 haftanın içindeyim
@hayalimsin1 canm ses 1 , 2 [/QUOTE
Yok daha gitmedim sadece evde yaptigim test ve kan tahlili ile öğrendim. Aile sağlığından 6.haftada gidersen keseyi görürsünüz dediArkadasım sen doktora gittin mi sat aynı ben daha gitmedim de
canım iki tarafa da yetişemem ki :) ağustos anneleri olarak watsapp grubumuz da var üç yer olmuş olcak ben nasıl yetişeyim hepsineKız bu topik anasız sanırım , bizi yetim bırakma . Burdada analık yap bize . Bir liste yap bizlere Burdada diyecektim
Hadi Neolur ben beceremiyorum
ahh o simitler sabah kahvaltılarımız onlarla geçerdi . ama şuan çindeyim kel simiti birak susamlı bile yok tuzlu hiiç bişe yok . hamilelik bakalm nasl geçicek :)Bende Rize'de yaşadım 5 yıl oranın simit güzeldi kasarla çayla. Ama şimdi kim bulacak. Ben o simit kel simit derdim
Adet tarihine gore 6+4 ultrasona gore 6+1 dedi doktor canım. Gecen hafta da 4 bucuk demisti keseyi gordugunde yetisio bebisim yavas yavas cok saol canim darisi herkesin basina..ayy çok sevindimm kzuumm darısı başıma seninde bugün 6+5 olman gerekmiyor bugün benim öyle takvime göre de ondan dedim
Ben de 8 haftalıkken gideyim kese ve kalp atışı sitresine girmeyim diyorumYok daha gitmedim sadece evde yaptigim test ve kan tahlili ile öğrendim. Aile sağlığından 6.haftada gidersen keseyi görürsünüz dedi
bende aslında erken gitmek istemiyorum. Amahiç bir belirti yasamadigim için inanamiyorum o yüzden doktordanda duymak istiyorum.Ben de 8 haftalıkken gideyim kese ve kalp atışı sitresine girmeyim diyorum
Ben de de hiç bir belirti yokkkkbende aslında erken gitmek istemiyorum. Amahiç bir belirti yasamadigim için inanamiyorum o yüzden doktordanda duymak istiyorum.
Demek ki 6.hafta dan sonra basliyorDüne kadar Benin de yoktu bugün yatak yorgan yatıyorum migdem bulanıyor :)
hangi doktor hangi hastane onerirsin komsumBen varım şekerim
Ben de 8 haftalıkken gideyim kese ve kalp atışı sitresine girmeyim diyorum
Merhaba kizlar benimde sat 8 kasim bendede belirti yok sizin kan degerleriniz kac ciktibende aslında erken gitmek istemiyorum. Amahiç bir belirti yasamadigim için inanamiyorum o yüzden doktordanda duymak istiyorum.
Ben beta hcg yi hatırlıyorum 301 diMerhaba kizlar benimde sat 8 kasim bendede belirti yok sizin kan degerleriniz kac cikti
Acaba 5 haftalık olduğu içinmidirDüne kadar Benin de yoktu bugün yatak yorgan yatıyorum migdem bulanıyor :)
Ben de 5.haftanin bitimine kadar hic belirtim yok diye uzuluyordum. 5+1 oldugum gun yani 6.haftaya adim atar atmaz oyle bir basladi ki belirtiler gece gunduz bulantim var mutfagi gectim eve bile girmek istemiyorum sanki her oda yemek kokuyorAcaba 5 haftalık olduğu içinmidir
Ya bendede belirti yok sadece açikiyorum o kaaaBen de de hiç bir belirti yokkkk