• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Eklentiler

• 2016-10-31 09.44.06.png
    2016-10-31 09.44.06.png
    250 KB · Görüntüleme: 40
Ben dun yine ovulasyon testi yaptim, hani su adete yakin donemde cift cizgiyi yakalayip hamile oldugunu ogrenenler konusu icin :KK49: Ve ekteki sonucu aldim. Bir adet predictor early var elimde ama yapsam mi bilemedim :KK45:
Valla canım ben 5 gün önce ovu testi yapmıştım, çizgini ç'si yoktu :) Ama ovu testleriyle öğrenenler de aynı yumurtlama günü gibi kopkoyu bir çizgi görmüşler. Umarım seninki de koyulaşır :) Erken gebelik testi için de bekle derim ben. Beklemişiz şu zamana kadar azcık daha bekleriz :KK66: Hem yapıp negatif çıkınca merakın gitmeyecek. Geç döllenme ondan mı falan bir sürü yine soru olacak kafanda :KK66: Bekle bence :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım 3 gün kaldı valla çok heyecanlıyım ama sanki olmayacak gibi geliyor. Dün test yaptım ama mâlesef negatif çıktı. Hâlâ umûdumu yitirmedim ama:KK68: bu sabah sol yumurtalık sancısıyla uyandım ve sonra daha şiddetli bir sol kasık sancısı başladı. Belimin alt sol tarafı ile sol bacağımın tamâmı ağrımaya başladı ve bacağımı kaldıramayacağım ve hareket ettiremeyeceğim kadar çok ağrım vardı. Resmen kemiklerim sızlıyordu.

İlk kez yaşadım bunu ama böyle âdet belirtileri olanlar da varmış. Az bir umut var ama gebeliktir diye. Bakacağiz 3 gün sonra:KK15:

Sen naptın?
Canım aynen hemen hemen sendeki şeyler bende de var. Geçenlerde öksürünce hapşırınca 2-3 saniye süren şiddetli batma falan da oldu ama bunlar önceki aylar da olmuştu. Testleri ziyan etmyeceğim :) Günüm geçsin öyle yapacağım test. Ama 5 gün kala ovu testi yaptım. Çizginin ç'si bile çıkmadı :KK70: Galiba yok bende bir şey :)

Valla canım ben 5 gün önce ovu testi yapmıştım, çizgini ç'si yoktu :) Ama ovu testleriyle öğrenenler de aynı yumurtlama günü gibi kopkoyu bir çizgi görmüşler. Umarım seninki de koyulaşır :) Erken gebelik testi için de bekle derim ben. Beklemişiz şu zamana kadar azcık daha bekleriz :KK66: Hem yapıp negatif çıkınca merakın gitmeyecek. Geç döllenme ondan mı falan bir sürü yine soru olacak kafanda :KK66: Bekle bence :KK66:
Dogru soyluyorsun kesinlikle, kirmizi kart yemeden sorularda bitmiyor kesinlikle:KK50:

Canım aynen hemen hemen sendeki şeyler bende de var. Geçenlerde öksürünce hapşırınca 2-3 saniye süren şiddetli batma falan da oldu ama bunlar önceki aylar da olmuştu. Testleri ziyan etmyeceğim :) Günüm geçsin öyle yapacağım test. Ama 5 gün kala ovu testi yaptım. Çizginin ç'si bile çıkmadı :KK70: Galiba yok bende bir şey :)

Valla ben test falan almayacağım, anca masraf yapıyor. Âdetimi bekleyim bakim ne olacak :)

batın 5 gün önce ovu testi için çok erken bence bata 1-2 gün kala garanti olur ben geçen ay hcg testinde pozitifi gördüğümde ovu testide yapmıştım bakalım nasıl çıkacak diye bildiğin yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı

batın 5 gün önce ovu testi için çok erken bence bata 1-2 gün kala garanti olur ben geçen ay hcg testinde pozitifi gördüğümde ovu testide yapmıştım bakalım nasıl çıkacak diye bildiğin yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı
Canım sen hcg testini 6 gün önceden yapmamış mıydın? Sanki öyle hatırladım. 6 gün önce koyu gördüysen bende yok galiba bu ay bebiş :)

Canım sen hcg testini 6 gün önceden yapmamış mıydın? Sanki öyle hatırladım. 6 gün önce koyu gördüysen bende yok galiba bu ay bebiş :)
yok tatlım kan testini 6 gün önceden yaptırmıştım pozitifti ama idrar testinde ozaman negatif çıkıyordu düşün kanda gördüğüm halde idrarda adet 1 gün geçtikten sonra çift çizgi gördüm ben

hatta 4 gün öncesinde yaptığım idrar testide pozitifmiş ama idrar testinin çizgi kısımları tersti:KK70: burda kaset tipi testlerin içini açıp bakanları gördükten sonra bende açıp baktığımda fark ettim c çizgisinin arkasında belirgin bir kırmızılık vardı:KK70:

yok tatlım kan testini 6 gün önceden yaptırmıştım pozitifti ama idrar testinde ozaman negatif çıkıyordu düşün kanda gördüğüm halde idrarda adet 1 gün geçtikten sonra çift çizgi gördüm ben

hatta 4 gün öncesinde yaptığım idrar testide pozitifmiş ama idrar testinin çizgi kısımları tersti:KK70: burda kaset tipi testlerin içini açıp bakanları gördükten sonra bende açıp baktığımda fark ettim c çizgisinin arkasında belirgin bir kırmızılık vardı:KK70:

Aa öyle mi :) Yanlış hatırlamışım, benim için de hala umut var öyleyse ;)

Anladım canim benim dün 39 çıktı ya hala sorgulama evresini atamadim uStumden. Her gün 2 katına çıkıyor değil mi? Yani cuma gitsem 640 fln edecek ortalama
benim 4,89dan 21,12ye yükselmişti adetten 4 gün önce sonra baktırmadım regl 4-5 gün geçsin doktora giderim demiştim ama regli 3 gün geçti kanamam başladı kimyasal geçirdim... her gün değil 2 günde bir 2 katına diyorlar ama tamda 2 kat olmuyor %66 yükselme olması lazım

@Minnosgelin 26 Ekim
Afitab_ Afitab_ 26 Ekim
karlar-kralicesi karlar-kralicesi 26 Ekim
derya6129 derya6129 28 Ekim
Emineeemm Emineeemm 28 Ekim
Ceylin elif Ceylin elif 28 Ekim
Sevda8888 Sevda8888 30 Ekim
G Guzel_goz 31 Ekim
O Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
aramızda hamile olan var mı ?
yada yeni batlar ?
Emineeemm Emineeemm sen ne yaptın canım

Canim ben ne oldum bende anlamadim,adet olmadim 4-5 gun gecikmis oldu. Test negatifti bugun bi daha yapayim dedim hala negatif..eee bu negatifse ben niye adet olamiyorumm ...

PicsArt_11-01-02.17.25.jpg
Bunlarda bugunku ovu. Ve hcg testim.

Back