• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

M meyremasin yok cnm kullanmadım ovulasyon testi falan yumurtlama günlerimide bilmiyorum 16 günde bir 8 gün adet olurum bu hep böyle direk hiç şaşmaz çok korkuyorum olur da denk gelir Allah korusun

Baya kisaymis senin döngün canım. Kontrolde olmanda fayda var. Elimdeki ovu testindeki tabloya gore 21 gunde bir olanlarin.bile ortalama 5. Gununden itibaren baslayin diye gosteriyor yumurtlama gunu olarak.

M meyremasin kontrol de derken neyapıyım yani anlamadım cnm çekilmesemmi rahim filmi ni ben hemen çeklip adettten sonra çalışmalara başlamak istiyodum çeklmeZsem zamn uyuycaksn:(

M meyremasin kontrol de derken neyapıyım yani anlamadım cnm çekilmesemmi rahim filmi ni ben hemen çeklip adettten sonra çalışmalara başlamak istiyodum çeklmeZsem zamn uyuycaksn:KK43:
Enazndan gitmeden once erken gebelik testi dene istersen. Yada doktoruna durumdan bahset yani döngünun kisaligindan ve boyle bir ihtimalin olabileceginden. En dogrusunu o bilir tabi.

Gunaydinnn kizlarrr..geciken adetime dayanarak buyuk ümitt ederek sabah test yaptimm ve kocamannn Negatifff....

14 mayıs gözüküyor doğumum lakin ikiz oldukları için 28 Nisanda doğabilirler çok zor gebelik yaşıyorum kusmalarım miğde bulantılarım bitmiyor ama biliyorum ki bebişlerimi kucağıma aldığımda hepsini unutucam bol bol dua edin hamile annelere‍‍

testte çıkmayabiliyo ya bazen inşallah öyledir canım

Canim ben olsa cikardi diyorum kizimda ve diger iki olumsuz gecen gebeligimde direk cikmisti..kusura bakma o onceki msjini gormemisim evde ates olcerim var olcer dururdum bi hafta once pili bitti simdi ates hakkinda bikgim yok.

Canim ben olsa cikardi diyorum kizimda ve diger iki olumsuz gecen gebeligimde direk cikmisti..kusura bakma o onceki msjini gormemisim evde ates olcerim var olcer dururdum bi hafta once pili bitti simdi ates hakkinda bikgim yok.
ateş doğru oluyo gibi. ben bi kere takip ediyodum ateşim yüksek giderken birden düştü ve adet olmuştum. bakıyorum yine arada ama yüksek değil adetime 7 gün var

kızlar yine rüya gördüm. size anlatmayı unuttum :)
güya ben hamileymişim doktorun teki geliyo bana diyoki günde tek dilim ekmek yiyeceksin yoksa kilo alırsın diyo.
beynim yaşadıklarım benimle oyun oynuyo ya bakalım hayırlısı :)

İyi akşamlar kızlar.
Ben az önce test yaptım. T çizgisi hayal gibi çıktı, yani testi ancak ışığa tuttuğumda ikinci çizgi hayal gibiydi ve şeffaf yani renk yok.
Adetim iki gün gecikti ve hafif bel ağrım var.
Hayali çizgiyle ümitlenmeli miyim :110:

İyi akşamlar kızlar.
Ben az önce test yaptım. T çizgisi hayal gibi çıktı, yani testi ancak ışığa tuttuğumda ikinci çizgi hayal gibiydi ve şeffaf yani renk yok.
Adetim iki gün gecikti ve hafif bel ağrım var.
Hayali çizgiyle ümitlenmeli miyim :110:
bize de at canım bakalım. birde sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç verebilir

kızlar yine rüya gördüm. size anlatmayı unuttum :)
güya ben hamileymişim doktorun teki geliyo bana diyoki günde tek dilim ekmek yiyeceksin yoksa kilo alırsın diyo.
beynim yaşadıklarım benimle oyun oynuyo ya bakalım hayırlısı :)

Canım muhtemelen bilinçaltından kaynaklanıyor :)

Bu canım

Eklentiler

• IMG_0332.JPG
    IMG_0332.JPG
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
Back