• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhabalar,
Fotoğrafçıyım, doğum fotoğrafçılığı alanında da çalışıyorum. Serbest çalışmalarım için kişisel referans oluşturabilmek amacıyla kısa bir süreliğine ücretsiz çekimler yapmak istiyorum.
Doğum öncesi, doğum anı, bebeğin ilk anları, doğum sonrası fotoğraflarınızı çekmek üzere üsküdar, kadıköy, ataşehir ve ümraniye semtlerinden anne adayları benimle iletişime geçebilir.

adetin 10. gününde büyümüş bir yumurta gözükmemesi ileriki günlerinde büyümeyeceği anlamına mı gelir? bu aydan umudu tamamen mi kesmem gerekiyor? sorularımın cevabını az çok tahmin edebiliyorum ama yine de soruyorum işte..

adetin 10. gününde büyümüş bir yumurta gözükmemesi ileriki günlerinde büyümeyeceği anlamına mı gelir? bu aydan umudu tamamen mi kesmem gerekiyor? sorularımın cevabını az çok tahmin edebiliyorum ama yine de soruyorum işte..
belli olmaz canım. adetine 1 gün kala bile yumurtlama olabilir. hani üstüne görme olayı var ya tam olarak o mesela.

Bir sorun da benden dün adetim bitti ben korunuyorum yani eşim korunuyor ama tam net değil ama bu akşam korunamadık bir An sanırım adetin ertesi gün hamile kalınırmı malesef ki sakın rahim filmi çekiliceğim için hamile olmamam gerekiyor normal de yapmazdı böyle nasıl sinir oldum şu An anlatamam moralim boZuldu hemen yıkandım oda tam emin değil çok az gelmiş olabilir diyor açık anlattım biraz k.bakmyın ne olur

Kesin olmaz diye bir kural yok ama yeni bittiyse çok çok çok düşük bir ihtimal. Daha önce ovulasyon testi vs kullandiysan yada yumurtlama tarihini bir sekilde biliyorsan fikir yürütmek daha kolay olur.

EslemM001 EslemM001

Bir sorun da benden dün adetim bitti ben korunuyorum yani eşim korunuyor ama tam net değil ama bu akşam korunamadık bir An sanırım adetin ertesi gün hamile kalınırmı malesef ki sakın rahim filmi çekiliceğim için hamile olmamam gerekiyor normal de yapmazdı böyle nasıl sinir oldum şu An anlatamam moralim boZuldu hemen yıkandım oda tam emin değil çok az gelmiş olabilir diyor açık anlattım biraz k.bakmyın ne olur
olma ihtimali düşük. rahim filmini de bildiğim kadarıyla adetin 7. günü falan çekmiyolar mı.

Kesin olmaz diye bir kural yok ama yeni bittiyse çok çok çok düşük bir ihtimal. Daha önce ovulasyon testi vs kullandiysan yada yumurtlama tarihini bir sekilde biliyorsan fikir yürütmek daha kolay olur.

EslemM001 EslemM001 [/QUOTE
Yok cnm kullanmadım ovulasyon testi falan yumurtlama günlerimide bilmiyorum 16 günde bir 8 gün adet olurum bu hep böyle direk hiç şaşmaz çok korkuyorum olur da denk gelir Allah korusun

Back