- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
off yaa. yeni bat ?Dün kırmızı kart yedim canım bu ay da oyun dışıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off yaa. yeni bat ?Dün kırmızı kart yedim canım bu ay da oyun dışıyım
Canim ben adet olmadim beklemedeyim evde testte yoktu bugun dolandim heryer kapaliydi..durumdan haberdar ederim illaki...Emineeemm kuzum ne oldu senin adetin dünmüş.
@mervem-metem seninde bugün canım ? var mı gelen gelmeyen :)
hoşgeldinnn :) bat ne zaman canım.Allah hepimize saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallahhhhh. Ben de geldim araniza
Canim dusuk yaptim ilk reglim 23gun sonra geldi ama su an ne zaman gelecek bilmiyorumhoşgeldinnn :) bat ne zaman canım.
Rüyada elma görmek, evlada isarettir.
rüyamda yeşil elma gördüm yedim kızlar :)
Hosgeldin canim :) Topik ugurlu gelsin :)Allah hepimize saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallahhhhh. Ben de geldim araniza
Tesekkur ederim canim hepimize ugurlu gelir insallahHosgeldin canim :) Topik ugurlu gelsin :)
bilmiyorum artık :) çok ümitlenmekde istemiyorum ama bu aralar rüyalar falan aklımı karıştırıyo başkaları da görüyo beni :)Ay hayırdır inşallah canım :) :)
belli olmaz canım. adetine 1 gün kala bile yumurtlama olabilir. hani üstüne görme olayı var ya tam olarak o mesela.adetin 10. gününde büyümüş bir yumurta gözükmemesi ileriki günlerinde büyümeyeceği anlamına mı gelir? bu aydan umudu tamamen mi kesmem gerekiyor? sorularımın cevabını az çok tahmin edebiliyorum ama yine de soruyorum işte..
olma ihtimali düşük. rahim filmini de bildiğim kadarıyla adetin 7. günü falan çekmiyolar mı.Bir sorun da benden dün adetim bitti ben korunuyorum yani eşim korunuyor ama tam net değil ama bu akşam korunamadık bir An sanırım adetin ertesi gün hamile kalınırmı malesef ki sakın rahim filmi çekiliceğim için hamile olmamam gerekiyor normal de yapmazdı böyle nasıl sinir oldum şu An anlatamam moralim boZuldu hemen yıkandım oda tam emin değil çok az gelmiş olabilir diyor açık anlattım biraz k.bakmyın ne olur
Kesin olmaz diye bir kural yok ama yeni bittiyse çok çok çok düşük bir ihtimal. Daha önce ovulasyon testi vs kullandiysan yada yumurtlama tarihini bir sekilde biliyorsan fikir yürütmek daha kolay olur.
EslemM001 [/QUOTE
Yok cnm kullanmadım ovulasyon testi falan yumurtlama günlerimide bilmiyorum 16 günde bir 8 gün adet olurum bu hep böyle direk hiç şaşmaz çok korkuyorum olur da denk gelir Allah korusun
Adet bittikten 4 gün sonra çekicekler beni..dün bitti adetim salı günü çekilicemolma ihtimali düşük. rahim filmini de bildiğim kadarıyla adetin 7. günü falan çekmiyolar mı.
Adet bittiyse 4 gün sonra çekicekler beni..dün bitti adetim salı günü çekilicemolma ihtimali düşük. rahim filmini de bildiğim kadarıyla adetin 7. günü falan çekmiyolar mı.