- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 34
teşekkür ederim.üzülme canım. elbet bir gün olacak. sen kendini başka şeylere odakla.
çörek otu bal tarçın. soğan kürü. şimdi de incir kürü. hepsini yaptım. adetlerim düzenli. yumurtalarım gelişmiyormuş yani yumurta tembelliği. ben hormonlarım normal diye hiç aklıma getirmedim yumurtlama sorunum olacağını. 17. aya girdik. sızlanmak istemiyorum çünkü burada herkes dertli. sızlanmanın ne anlamı var ki? kimseyle konuşmak istemiyorum. kendi kendime ağlıyorum sadece. benden daha kötü durumda olan daha uzun zamandır bekleyenler var biliyorum. onlara ayıp etmek isyan etmek istemiyorum. sadece burada içimi dökmek yetiyor.canım dur bakalım geçmişini bilmiyorum ama anlatsana neler yaptın doktor ilaç vs vermedi mi kesin kullanmışsındır bişiler. kür falan yaptın mı sadece incir yemek yetmiyor bildiğim kadarıyla. bal çörek otu tarçın karışımınında çok iyi olduğunu duydum. hemen vazgeçme canım illa bir yol bulunur hiç olmadı tüp bebek var lütfen moralini düşürme hep yüksek tut inşallah bizlerinde kucağı dolacaktır