Hiç aklaıma gelmedi açıkçası yaparım canım testin canı sağolsun :)Üstüne görme fln mi oldu ki? Test yapsan bi
Adetimden hemen an kasık ağrısı hissettim normalde ilerki zamanlar olur sanırım erken yumurtladım diye böyle oldu. Bende umut etmek istiyorum ama işte olumsuzu göre göre insan tıkanıp kalıyor bakalım Allah neyi nasip edicekÜstüne görme fln mi oldu ki? Test yapsan bi
Canım benim inşallah hamilesindir :) tezt yaparsan at da bakalımKızlar merhaba bugün benim takvime göre adet günüm ama henüz gelen giden yok beyaz akıntı olmasa hamileyim diyecem ama o akıntı gelince anlıyorum olucağı mısoğan suyunda mıdır bilmiyorum bugün yapmadım zaten test günüm geçsin dedim eşimde sürekli sorup duruyor öyle sordukça üzülmüyor değilim bilmiyorum be olucak öyle eğer kızlar sabaha kadar olmazsam tekrar deniyeceğim ama bi yanım umutsuz kızlar (
İnşallah bebiştir canım hadi hayırlısı ❤Kızlar ilk defa bu ay yumurtlama tarihimden önce göğüslerim hassaslaştı ya hamileyim yada hormonlarım bozuldu. Geçen ay hiçbişey yoktu adetime bi kaç gün kala azıcık bi hassasiyet oldu. İnşallah vardır diye umut ediyorum yoksa da hayırlısı demekten başka bi seçeceğim Yok
Ne yaptın canım adet oldun mu? Olmadıysan testi tekrarla mutlaka
Canım benim inşallah hamilesindir :) tezt yaparsan at da bakalım
canım merhaba.Allah dan hayırlsını iste ve bu konulara takılma ben gebe kaldım hatırlarsın ama düşürdüm 2 aylıkken.deli gibi burayı takip ettim kötü olaylar oluyor onları okudum falan banada olcak die stres korku etkiliyor ki etkiledide.böyle herşeyi incekemek bize zarat.ben 9 10 aydır resmen steye girmiyorum bi arkadaşom msj atınca girdin seni gördüm.Allah ım en kısa zamanda nasip etsin hepimize İnşallah.geçen ay kendimi hazır hissettim başladık beklemeye bizde:)Bilmiyorum ablacı çok üzgünüm eşimde sürekli arıyor soruyor o sordukça üzülüp aglıyorum yaptım ama negatif olmadım 1 gün geçti sadece
canım merhaba.Allah dan hayırlsını iste ve bu konulara takılma ben gebe kaldım hatırlarsın ama düşürdüm 2 aylıkken.deli gibi burayı takip ettim kötü olaylar oluyor onları okudum falan banada olcak die stres korku etkiliyor ki etkiledide.böyle herşeyi incekemek bize zarat.ben 9 10 aydır resmen steye girmiyorum bi arkadaşom msj atınca girdin seni gördüm.Allah ım en kısa zamanda nasip etsin hepimize İnşallah.geçen ay kendimi hazır hissettim başladık beklemeye bizde:)
Amin İnşallah canım benim.üzülür çünkü hayat arkadaşın takma onun üzülmesine de.çünkü elinde olan bişiy değil Rabbim in takdiri.bak kesinlikle takmak erteliyor gebe kalmayı emin ol.4 ay taktım olmadı resmen vazgeçttik 2 yada 3 kez öylesine birlikte oldugumuz ay olmuş 5 haftalıkken çok geçikince öğrenmiştim.test bile yapasım yokdu yani.rahat bıram kendini Alllah ım zamanını biliyordurOy canım beni inanki beni çook mutlu ettin beni allah razı olsun canım bu mübarek suyu hürmetine allah hayırlsını versin . Biliyorum çok yakından biliyorum nedir nasıl zordur anlayabilişyorum ama çok şükür sağlığın yerinde allah isterrse verir verende o alanda zoğru söylüyorsun beni üzen eşim üzülmesi artık o ne demiş bu demişim çoktan geçmiş kimseyi susturamıyoruz ağızı olan konuşuyor malasefo yüzden arıyor ne oldu hasta oldunmu nasılsın bekleyelim gidelim kan verelim böyle düşünmesi o çabası kendimi kötü hissettiriyor bana kendimiinşallah hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim . oo gerçektenmi çok sevindim kuzumm allah en kısa zamnda hayırlı haberlerini de duymayı nasip etsin
Kuzum stresten de olmazsın üzme bu kadar kendini yazık bünyene ❤Bilmiyorum ablacı çok üzgünüm eşimde sürekli arıyor soruyor o sordukça üzülüp aglıyorum yaptım ama negatif olmadım 1 gün geçti sadece
Ayyy aman allahiiim çok güzell bi haber buu. Gözün aydınn canım sağlıcakla kucağına all. Kan verdin miiKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi
Y YESIMBOZ
Emineeemm
boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek
ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr
BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ
ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...
Ayyy aman allahiiim çok güzell bi haber buu. Gözün aydınn canım sağlıcakla kucağına all. Kan verdin mii
Ya süper süper maşallah. Keseyi de görürsün gittiğinde beklemen iyi olmuş çok heycanlandim ya yaşasın biri daha hamile bebisler birlikte buyuyecekkverdim canım çarşamba verdim dün sabah sonuç aldım
tam hikayem söyle oldu
adet 2 gün geçince evde sadece yumurtlama testi vardı onu yaptım kopkoyuu çıktı
sabahında (adet 3 gün gecince) gebelik testi yaptım çift çizgi
adet 7 gün geçmesini bekledim kan verdim ertesi gün aldım 3281 çıktı :)
gelecek cumartesiye de randevum var
Ya süper süper maşallah. Keseyi de görürsün gittiğinde beklemen iyi olmuş çok heycanlandim ya yaşasın biri daha hamile bebisler birlikte buyuyecekk
Allahımmmm çok şükür yaa ne güzel bir buu kalbim cızz etti yemin ederim canım benim çoook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah canım yaaa hayırlı olsunnnKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi
Y YESIMBOZ
Emineeemm
boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek
ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr
BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ
ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...
Allahımmmm çok şükür yaa ne güzel bir buu kalbim cızz etti yemin ederim canım benim çoook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah canım yaaa hayırlı olsunnn
İnşallah kuzum yaa irtibatı koparmayalım yine haberdar et bizi keseden kalp atışından cinsiyetten :) hayırlısıyla inşallah ❤canım benimmmmmmmmmmmmmm çooooook ama çok teşekkürler mesajın için Allahım hayırlısıyla sağlıkla sana da verecek sen de beni etiketleyip yazacaksın mesajınııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?