- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
İyi yapmışsın canim bol bol yürüyüş yap zamanında var artik:) dua ediyorum tabiki Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallah
Hadi inşallah canim bu ay senin güzel haberini de alırızbende gün aşırı değerlendirdim inşallah bu ay kuzum gelir :)
Ay buralar eskiden hep hamile adayı doluydu hepsi hamile kalıp gittiler buradan : (
adaylar da azalınca sayfa sessizleşti haliyle :)
Dün işi bıraktım artık evdeyim daha dikkat edicem herşeye..
8 mayıs bat günüm hayırlısı bakalım :)
Bize de dua edin olur mu..
Canim bu ay inşallah senin bebegin de gelecek ne güzel evde dinlen sevdiğin şeyleri yap inşallah da 8 mayısta mutlu haberi ver bizlere. Hep duamdasiniz bu topicteki herkese dua ediyorum. Rabbim dualarimizi kabul eyler hayırlısıyla
Canım yaa nisan ayında sizlere çok sevindik inşallah mayıs da bizim ayımız olur canım :)günaydın kızlar nasılsınız pek boş kalmış buralar inşallah güzel haberler gelir mayıs ayında
inşallah mayısta da biz sizlere seviniriz canımCanım yaa nisan ayında sizlere çok sevindik inşallah mayıs da bizim ayımız olur canım :)
Bu arada profil resmin çok tatlı olmuş maşallah 3 aylık oldunuz :)
az kalmış canım inşallah çift çizgiyi görürsün bu sefer.Canım benim Allah razı olsun inşallah son 6 bekliyorum sabırla ama eskisi kadar stres yapmıyorum artık alıştım tek çizgi görmeye :) Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah ❤öpüyorum
inşallah mayısta da biz sizlere seviniriz canımevet şükür 3 aylık olduk rabbim sağlıkla sıhhatle hepimize kucağımızda görmeyi de nasip etsin bebişlerimizi
Canım benimmm inşallah ❤❤❤az kalmış canım inşallah çift çizgiyi görürsün bu sefer.
Canım benim ne güzel aileni görmüşsün moral olmuştur sana bu ay da stressiz geçerse inşallah meleğin gelir sana canım moral depolaman iyi olmuş :) iyi düşünelim biz herşey güzel olsun inşallah canım :)Kızlar merhaba nasılsınız güzel 4 gün geçirdim ailemi , akrabalarım arkadaşlarımla dolu dolu 4 geçi süre kısıtlı olunca koşturmalı da olsa onları görmek iyi geldi bana ... Ailemi çok özlemişim onlarda beni ama ne yazık ki bu ay gene olmadı kızlar . Zaten gitmeden önce yazmıştım size de akıntıdan anlamıştım ama geçen aylara göre belirtiler erken olacağım diye hissetmiyordum . takvime göre de dün yola çıkmadan önce gelince tabi ki ben üzüldüm ağladım ama hemen toparlamaya çalıştım çünkü yapabileceğim hiç bir şey yok . Herkes beni değişik gördüklerini güzellik gelmiş sana bir şey mi var demeleri yok desem de saklıyorsunuz demelerini , anlacağınız herkes bekliyor ama bizde bu ay da bir şey yok her şey nasip diyorum .
Canım benim ne güzel aileni görmüşsün moral olmuştur sana bu ay da stressiz geçerse inşallah meleğin gelir sana canım moral depolaman iyi olmuş :) iyi düşünelim biz herşey güzel olsun inşallah canım :)
Bu arada kaç aydır bebek istiyodun canım ve kaç yaşındaydın ?
Canım daha 25sin ne güzel bak ben 29 oldum 1.5 yıldır da sebepsiz olmadı malesef Allah ol derse olur bu ay 2. Kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım daha da kullanmam artık zaten yumurtam büyüyo çatlıyo ama tutmuyo malesef :/Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah tek temennim bu zaten meleğimi gelsin hayırla gelsin .. Evet 3 aydır lı görüşememiştik gittim herkesi gördüm bana ilaç gibi geldi gerçekten .. Ama bundan sonra bir anda ağrısız hiç bişey yokken hasta olmam koca bir hayal kırıklığı canım ..
Nisanda tam 1 sene oldu canım deniyoruz ama herşey çok normal sadece bu 1 sene içinde sinir srest falan derken süt hormonum yüksekti bu ay gittim doktora düşmüştüü . 25 yaşındayım canım
Ovulasyon testi ben de yapıyordum koyu gördüğümden 14-15 gün sonra adet oluyordum. Eğer adet olmadiysan hamile olabilirsin test yapsana.Kızlar 16 nisanda test pik ti, 17 nisanda silikti. O zaman bugün adet günüm olabilir mi? Dün 14.gün oluyo tam,yani 17 sinde yumurtladıysam yanlış mıyım
Ovulasyon testi ben de yapıyordum koyu gördüğümden 14-15 gün sonra adet oluyordum. Eğer adet olmadiysan hamile olabilirsin test yapsana.
Koyu olduğu günü sayarsam 15. gün genelde adet olurdum.Koyu olduğu günü mü sayıyorsun yoksa silikleştiği günden itibaren mi saydın?
Koyu olduğu günü sayarsam bugün 16.gün canımKoyu olduğu günü sayarsam 15. gün genelde adet olurdum.
Daha once nasil olurdu adetin? Galiba ilk defa kullaniyorsun ovu testini? Bence testin varsa sabah test yap varsa cikar zaten.Koyu olduğu günü sayarsam bugün 16.gün canım
Ocak 28,subat26,mart 27 gün adet olmuşum. Bu ay bugün 26.gün. Testim yok, ovü testi var ama ona güvenmiyorumDaha once nasil olurdu adetin? Galiba ilk defa kullaniyorsun ovu testini? Bence testin varsa sabah test yap varsa cikar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?