- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kızlar bişey sorcam..
Pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum ya o gün belim çok ağrıdı dünden beri de başım çok şiddetli ağrıyo dayanamadım dün akşam parol içtim ama şimdi içmek istemiyorum :/
İğnenin yan etkisi mi sizce bunlar ağrı kesici de kesmiyo ektra bişey de yapmadım..
Canim bende bas agrisi yapmamisti. Yan etkisi oldugunu sanmiyorum ama stresli ve gerginsen olabilir tabii.. ilik bir dus alabilirsen iyi gelir aslinda.
Hemen umutsuzluğa kapılma canım aynı adet belirtilerini yaşadım ama hamileymisim. Göğüslerin de sızlama acı fln oluyir mu böyle az da olsa? Ve önceki adetlerinde de olur muyduKızlar ya ben dünde yazmıştım galiba ben anlayamıyorum artık şuan ezan da okunuyor yalan değil bu ay hergün de denedik gerçekten dikkatte ettim ama bugün sabahtan beri sanki adet olacakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor bu ay da olacam herhalde zaten dün akşamdan beri ıslaklık gögüslerim şişti belim çok agrıyor galiba olacam umudumu kaybetmek istemiyorum tabi ki ama ne yapıcağım bilmiyorum yarında istanbula ailemin yanına gidiyoruz morel bozukluğu ile gitmek hiç istemiyorum .. Herşey Allahtan olmayınca olmuyor galiba.
Hemen umutsuzluğa kapılma canım aynı adet belirtilerini yaşadım ama hamileymisim. Göğüslerin de sızlama acı fln oluyir mu böyle az da olsa? Ve önceki adetlerinde de olur muydu
Adetin iki gün geçsin öyle al bence canım gecikmeden almaCanım gögüslerim zaten büyüktür :) ama kocamn oldu eşim bile dalga geçiyor benle şaka bir yana ben çok kez yaşadım bunları o kötü anılarda da olmuştur ama bu akıntı gelene kadar canım benim pürlü beyaz akıntı olur ya o gelmeseydi derdim kesin ama o gelince anlıyorum ki adete yaklaşıyorum ama bu sefer çok sık kasık ağrılarım oldu . Dünden beri çok az dencek kadar . ama bu sabah adet olucağım bir agrı olur ya öyle bir agrı var ama test alsam mı diye düşünüyorum ama umutsuzluk var ..
Aynen canim zaman su gibi akip geciyor yolu yariladik,simdi kipir kipir oynuyor kızcem.Günler ne çabuk geçiyo hamileliğinin yarısı geçmiş maşallah canım.
Adetin iki gün geçsin öyle al bence canım gecikmeden alma
Bana zamn hiiiç geçmiyor ya ne güzel maşaAllah hareketlerini hissetmeye başlamışsın inşaallah bizde görürüz o günleriAynen canim zaman su gibi akip geciyor yolu yariladik,simdi kipir kipir oynuyor kızcem.
Bende iyiyim çok şükür canım mide bulantılarim hafifledi biraz doktor bazı kan tahlilleri istedi onları yaptircam ama pzt sağlık ocakları kapalı olur dimiGünaydın canim annecimle oturuyoruz hamislik de iyi şimdilik şükür hiçbir sıkıntım yok sen nasılsın?Pinapple
Kapalıdır canım ben kese için gittigimde doktor rutin testleri yapalım dedi 4 tüp kan ve idrar verdim inşallah temiz cikar hepsiBende iyiyim çok şükür canım mide bulantılarim hafifledi biraz doktor bazı kan tahlilleri istedi onları yaptircam ama pzt sağlık ocakları kapalı olur dimi
İnşallah canım ben birde kan pıhtılaşma si için test istedim bazı topiklerde okudum bebeğin kalbi durmuş fln allahım korusun ya sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKapalıdır canım ben kese için gittigimde doktor rutin testleri yapalım dedi 4 tüp kan ve idrar verdim inşallah temiz cikar hepsi
Amin canım olmazsa ben de yaptirayim o testiİnşallah canım ben birde kan pıhtılaşma si için test istedim bazı topiklerde okudum bebeğin kalbi durmuş fln allahım korusun ya sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Oh hadi inşallah gelsin artık bebislerbende gün aşırı değerlendirdim inşallah bu ay kuzum gelir :)
Kizlarr napiyosunuz iyi pazarlarr:) kimsenin sesi çıkmıyor günlerdir bu sessizligi bozayim dedim:)
İyi yapmışsın canim bol bol yürüyüş yap zamanında var artik:) dua ediyorum tabiki Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallahAy buralar eskiden hep hamile adayı doluydu hepsi hamile kalıp gittiler buradan : (
adaylar da azalınca sayfa sessizleşti haliyle :)
Dün işi bıraktım artık evdeyim daha dikkat edicem herşeye..
8 mayıs bat günüm hayırlısı bakalım :)
Bize de dua edin olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?