- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
Çatlamıştir catlamistir nazli bebek hazırlığı başladı bence senin karnında :)Yaa seni yerim çatladı galiba tam emin değilim canım ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamıştir catlamistir nazli bebek hazırlığı başladı bence senin karnında :)Yaa seni yerim çatladı galiba tam emin değilim canım ya :)
Tatlım selam. Nolur kendini bu kadar dinleme ve bol bol yürüyüş yap bebis için en iyi hazırlık. Birde şunu soylicem çalışmaları bitirmeyin suanda ki ağrın bile yumurtladığını gösterebilir benim öyle olmuştu ondan diyorum. Bol bol su iç temiz hava al biraz akışına bırak gör bak her şey nasıl güzel olacak
Haber bekliyorum senden canımtestim yoktu dün alacaktım eve giderken yalnız değildim bugün sancım var adet gibi fırsat bulabilsem kana gidebilrim bugün ama ayaklarım gitmiyor
Amin canım inşallahEvet canım dün duyduk bizde kalp atışını 6+2 deyken. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Çatlamıştir catlamistir nazli bebek hazırlığı başladı bence senin karnında :)
Canım benim olur mu hiç öyle şey burada ki herkes hem aklımda hem duamda sende öylesin son yazanları baz almıştım sen pek girmiyorsun ondan aradan kaçmış. Sen de son durum ne?Kac gundur islerimin yogunlugundan giremiyordum ama goruyorum ki zaten beni pek de merak eden soran yokmus sanirim :) Sitemimi de suraya usulca birakayim dedim..
Canım benim olur mu hiç öyle şey burada ki herkes hem aklımda hem duamda sende öylesin son yazanları baz almıştım sen pek girmiyorsun ondan aradan kaçmış. Sen de son durum ne?
Olmazsın inşallah ama olursan aşılamayı dene bence ilk seferde tutan çok arkadaş oldu kk de sen de ve esin de bi sıkıntı yoktu dimiSag ol canim eksik olma. Bugun adet olmayi bekliyorum kismetse. Testlerim negatif. Bugun adet olabilirsem yarin sabahtan doktor randevum var. Ya asilama ya tup bebek artik
Olmazsın inşallah ama olursan aşılamayı dene bence ilk seferde tutan çok arkadaş oldu kk de sen de ve esin de bi sıkıntı yoktu dimi
Yok canim sukur bir sikinti yok ama benim yas geciyor artik. 2 ay sonra devletteki tup bebek hakkimi kaybediyormusum maalesef. Bunu yeni fark etmem de ayri bir trajedi tabii bu arada
Sağol canim inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım hayırlısıyla minnoslarimizimerhaba herkese
bir bebiş haberi daha biraz geç oldu ama
beren20 gözün aydın canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
deniz_ve_mehtap güzel haberlerini bekliyoruz. diğer aşılama yaptıran arkadaşlar ve çalışmalara devam edenler inşallah bebişler yoldadır.
Bende boşverdim artık ovülasyon testini yapıyorum hep silik çıkıyor çok sıkıldımSağol canim inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım hayırlısıyla minnoslarimizi
Sıkma canını canim senede birkac kez yumurtanın gelişmediği zaman oluyormuş benim de gelismemisti. Doktor ilac verdi gelişti hic sorun etme tatlim. Sen sadece gün aşırı degerlendir. Icin rahat etsin istersen yumurta takibi yaptir en iyi sonucu alırsın.Bende boşverdim artık ovülasyon testini yapıyorum hep silik çıkıyor çok sıkıldım
İnşallah kendiliğinden olsun istiyorum ama sıkılıyorum artık 1,5 senedir bu konuyla kafam yorgun artık uğraşasın kalmadıSıkma canını canim senede birkac kez yumurtanın gelişmediği zaman oluyormuş benim de gelismemisti. Doktor ilac verdi gelişti hic sorun etme tatlim. Sen sadece gün aşırı degerlendir. Icin rahat etsin istersen yumurta takibi yaptir en iyi sonucu alırsın.
Anlıyorum canim seni ben de 1,5 sene sonunda kavustum inşallah sağlıkla ilerlesin. Umudumu yitirdigim zamanlar cok oldu sabret canim allah büyük.İnşallah kendiliğinden olsun istiyorum ama sıkılıyorum artık 1,5 senedir bu konuyla kafam yorgun artık uğraşasın kalmadı
Bi kimyasalım var kimyasalın sebebi de spermlerden kaynaklıymış sağlıksız spermlerde bölünme gerçekleşmiyormuş. Zaten sıkıntı var eşimde bide hamile kalamamam iyice geriyor beni bunaldımAnlıyorum canim seni ben de 1,5 sene sonunda kavustum inşallah sağlıkla ilerlesin. Umudumu yitirdigim zamanlar cok oldu sabret canim allah büyük.
Öyle deme canım olur inşallah niye olmasin rabbim ol desin yeter ki bak hamile kalabildigini biliyorsun ben hep bunalirdim hic hamile kalamadim diye ardindan pisman olup rabbim saglikli hamilelik ver diye dua ederdim. Eşin muayene olsun mutlaka ilac kullaninca düzelir ve hamile kalirsinBi kimyasalım var kimyasalın sebebi de spermlerden kaynaklıymış sağlıksız spermlerde bölünme gerçekleşmiyormuş. Zaten sıkıntı var eşimde bide hamile kalamamam iyice geriyor beni bunaldım
Olmazsa olmasın dicem artık