• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hadi inşallah canım tez zamanda biz de hamile oluruz inşallah :)

30 ayı devirdim ben olmayalı.
mayıs 31. ay olacak ama olmasın inşallah hamiş olayım inşallahhhh :dua:
2 negatif de tüp bebek var.
bu ay inofolik deneyeceğim bakalım.
Allah ım tez vakitte muradımızı versin.

30 ayı devirdim ben olmayalı.
mayıs 31. ay olacak ama olmasın inşallah hamiş olayım inşallahhhh :dua:
2 negatif de tüp bebek var.
bu ay inofolik deneyeceğim bakalım.
Allah ım tez vakitte muradımızı versin.
Canım benim yaa ne yapsak da boş bazen vardır Rabbimin bir bildiği geçen doktorum anlattı 18 sene çocuğu olmayan bi kadın günü geçmiş menapoza girdi sanmış bakmışlar ki hamile :) 39 yaşında anne olmuş geçen hafta :)

Rabbim büyük biz bol bol dua edelim hayırlısı olur inşallah

Ben normalde protein ağırlıklı besleniyorum ama bu ay diyet yaptığım için pek iştahlı değilim. Zaten ovülasyona başladım onu da pek beceremiyorum sanırım sinirlerim bozuldu. Bide çevremde hemen hemen herkes hamile ben geride kalmış kaplumbağa gibi hissediyorum. Sağolsun eşim sözde istiyor ama hiçbi çabası Yok. Bilmiyorum herşey olacağına varır bu aralar modum düşük hayırlısı olsun

Canım benim moralini iyi tut sen inşallah herşey güzel olacak ❤❤

yesa yesa canım napıyosun bi tedaviye başladın mı ekstra neler yapıyosun bu ara hamile kalmak için..

Geçen ay hsg cektırdım bu ay adet oldum 5. Günum.

Başka bir şey yapmıyorum canım huzurum olsun sağlığım olsun iyi bir insan olayım diye dua ediyorum sonra da hayırlısıyla bebeğim olsun diye

Bir süre baska bir şey yapmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı :)

Geçen ay hsg cektırdım bu ay adet oldum 5. Günum.

Başka bir şey yapmıyorum canım huzurum olsun sağlığım olsun iyi bir insan olayım diye dua ediyorum sonra da hayırlısıyla bebeğim olsun diye

Bir süre baska bir şey yapmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı :)

En güzeli canım inşallah hayırlısıyla olur herşey ❤❤

Sıkıntı yok canım ikisi de acikmis

Doktor 2 ay sonra kendiliğinden gebelik olur inşallah dedi

Bi de amh değerime baktirdim 4.12 çıktı o da normal Allaha Şükür

oh maşallah bir sıkıntın yok canım Allah a şükür.
eşinde yaptırdı değil mi tetkiklerini?

oh maşallah bir sıkıntın yok canım Allah a şükür.
eşinde yaptırdı değil mi tetkiklerini?

Yaptırdık canım sana gondermistim de biraz formatı farklı gelmişti sana o yüzden yorumlamayım yanlış olmasın demiştin

Kaan aydos gönderdim

Bi de başka bir doktor gönderdim

İkisi de normal yolla olur dedi

Sayı ve ileri dogru hızlı hareketli biraz düşük

Ama ileri dogru hareketli iyi olduğu için dengeliyor sanirim

ohhhh benim canlarımın çoğu hamiş olmuş yahu. benden mutlusu yok.:rolleyes:
beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 Emineeemm Emineeemm @bir garip oblomov :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah canlarım.
inşallah yesa yesa @mervem-metem veee bennnn arkanızdan geliriz tez vakitte.:dua:
Amin canım benim rabbim tez zamanda sana da nasip edecek hayırlısıyla inan her akşam duamdasin. Tüp bebek topiginde seni daha iyi tanıdım umudumu yitirdigim zamanlar acip okuyordum. Iyi niyetin cana yakınlığın sıcaklığın samimiyetin beni çok etkiledi.

Back