@mervem-metemdeniz_ve_mehtap Kontes001 iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar.. Benim pek umudum kalmadi cidden. Kendimi cok yorgun ve moralsiz hissediyorum. Hemen her gece ruyamda bebekle ilgili bir seyler goruyorum biliyor musunuz? Sabahlari o kadar bitik cikiyorum ki yataktan, o halde ise gitmek o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sonum hayir olur insallah.
Kızlar iyi akşamlar ben iki gündürlü sizin dediğiniz gibi deniyoruz akşamları bugün dinlenmeye bıraktık kendimizi hem eşimin ihtiy acı vardı yarında Allahtan birşey olmazsa yarın da deneyelim diyoruz hayırlısı tabi herşey nasipse olur .. bu arada kızlar benim size bir sorum olacak şimdi bu hafta hep deniyoruz malum ama haftaya ailemin yanına İstanbula gidicem saçımı boyamak istiyorum sizce bişey olur mu ? Nette okudum ama hamileler için ilk 3 ay diyor şimdi boyasam mı ?
aminnnnnn, sakin sabırlı olacağız bu yolda. ben de eşimle küstüm o benim kadar gayretli değil hatta hiç değil... her hareketi batıyor gözüme artık@mervem-metemdeniz_ve_mehtap Kontes001 iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar.. Benim pek umudum kalmadi cidden. Kendimi cok yorgun ve moralsiz hissediyorum. Hemen her gece ruyamda bebekle ilgili bir seyler goruyorum biliyor musunuz? Sabahlari o kadar bitik cikiyorum ki yataktan, o halde ise gitmek o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sonum hayir olur insallah.
Canım Benim ya havalardan mıdır nedir bilmiyorum bende bu psikolojideyim. Sanki içimi umutsuzluk kapladıBenim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Canım öyle düşünme erkekler bu mevzuda biraz sıkılan ilişkiyi görev halinde yaşama duygusuna tahammül edemiyorlar. O yüzden ben hiç seslenmiyorum oluruna bırak kendini de sıkma elbet gelicek canım. Hiç olmadı aşılama yaptırırız morelini bozma.aminnnnnn, sakin sabırlı olacağız bu yolda. ben de eşimle küstüm o benim kadar gayretli değil hatta hiç değil... her hareketi batıyor gözüme artıkkendimi telkin ediyorum sürekli allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım benim beklemek çok zor anlıyorum ama Rabbim sevdiği kişileri sinarmis sen bol dua et namazlarını kıl olacak allahın izniyle. Olumsuzu çağırma senin bebeğin olmayacak da kimin olacak boyle düşün. Hiç bi sorunun yoksa beline bardak çeken birini bulabilirsen beline bardak çektir bana belki de o vesile olmuştur. Kuruluk varsa mutlaka dediğim jeli kullan mutlaka. Tsh fln baktırdın mi onun biraz bile yüksek olması hamileliği geciktiriyor. Belki de hepsini biliyorsundur sende ama ben yine de aklımızda kalmasın diye söyledim olacak allahın izniyle kalpten inan gerisini Allah a bırakBenim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Boya gitsin bende senin gibi kaç Aydır bekliyordum ha hamileyim ha değilim diye geçen boyattım valla arkasından hastalandım zaten. Böyle yapa yapa hayatımıza farkında olmadan setler çekiyoruz. Ben spora da gidiyorum istediğim herşeyi yapıyorum olacaksa olur bizim dikkat etmemize bakmaz canımKızlar iyi akşamlar ben iki gündürlü sizin dediğiniz gibi deniyoruz akşamları bugün dinlenmeye bıraktık kendimizi hem eşimin ihtiy acı vardı yarında Allahtan birşey olmazsa yarın da deneyelim diyoruz hayırlısı tabi herşey nasipse olur .. bu arada kızlar benim size bir sorum olacak şimdi bu hafta hep deniyoruz malum ama haftaya ailemin yanına İstanbula gidicem saçımı boyamak istiyorum sizce bişey olur mu ? Nette okudum ama hamileler için ilk 3 ay diyor şimdi boyasam mı ?
Canım kasma bu kadar git boyat oluruna bırak hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edersinKızlar iyi akşamlar ben iki gündürlü sizin dediğiniz gibi deniyoruz akşamları bugün dinlenmeye bıraktık kendimizi hem eşimin ihtiy acı vardı yarında Allahtan birşey olmazsa yarın da deneyelim diyoruz hayırlısı tabi herşey nasipse olur .. bu arada kızlar benim size bir sorum olacak şimdi bu hafta hep deniyoruz malum ama haftaya ailemin yanına İstanbula gidicem saçımı boyamak istiyorum sizce bişey olur mu ? Nette okudum ama hamileler için ilk 3 ay diyor şimdi boyasam mı ?
Hiç bilmiyorum tatlım ama boyama o zaman regline az varsa :)
Boya gitsin bende senin gibi kaç Aydır bekliyordum ha hamileyim ha değilim diye geçen boyattım valla arkasından hastalandım zaten. Böyle yapa yapa hayatımıza farkında olmadan setler çekiyoruz. Ben spora da gidiyorum istediğim herşeyi yapıyorum olacaksa olur bizim dikkat etmemize bakmaz canım
Canım kasma bu kadar git boyat oluruna bırak hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edersin
Hayırlı haberlerle gel :)Günaydın kızlar :)
Hala hamile adayı olarak hastaneden yazıyorum size :)
Randevuya geldim 5 gün içtiğim klomen benim nazlı yumurtalarımı büyüttü mü ne oldu diye bakacaklar bana :)
Hadi hayırlısı bakalım inşallah büyümüştür yumoşlarım :)
Hayırlı haberlerle gel :)
Ben normalde protein ağırlıklı besleniyorum ama bu ay diyet yaptığım için pek iştahlı değilim. Zaten ovülasyona başladım onu da pek beceremiyorum sanırım sinirlerim bozuldu. Bide çevremde hemen hemen herkes hamile ben geride kalmış kaplumbağa gibi hissediyorum. Sağolsun eşim sözde istiyor ama hiçbi çabası Yok. Bilmiyorum herşey olacağına varır bu aralar modum düşük hayırlısı olsunBu arada size bi tavsiyem var
Yumurtlama döneminde bol bol protein alın yumurtalar için çok iyi geliyo :)
Maşallah canım 3 büyük yumurtan var ne güzel inşallah birisi bebis olur.Canım keyifliyim :) 5 tane yumurta olmuş 17 mm 16 mm 15.5 mm 13 mm ve 8 mm :)
Pazartesi saat 12de çatlatma iğnesi olcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?