2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar iyi akşamlar ben iki gündürlü sizin dediğiniz gibi deniyoruz akşamları bugün dinlenmeye bıraktık kendimizi hem eşimin ihtiy acı vardı yarında Allahtan birşey olmazsa yarın da deneyelim diyoruz hayırlısı tabi herşey nasipse olur .. bu arada kızlar benim size bir sorum olacak şimdi bu hafta hep deniyoruz malum ama haftaya ailemin yanına İstanbula gidicem saçımı boyamak istiyorum sizce bişey olur mu ? Nette okudum ama hamileler için ilk 3 ay diyor şimdi boyasam mı ?

@mervem-metem deniz_ve_mehtap Kontes001 iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar.. Benim pek umudum kalmadi cidden. Kendimi cok yorgun ve moralsiz hissediyorum. Hemen her gece ruyamda bebekle ilgili bir seyler goruyorum biliyor musunuz? Sabahlari o kadar bitik cikiyorum ki yataktan, o halde ise gitmek o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sonum hayir olur insallah.

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah, namaz kıl canım bol bol dua et Rabbim yüreğine güç versininşallah..

Hiç bilmiyorum tatlım ama boyama o zaman regline az varsa :)

aminnnnnn, sakin sabırlı olacağız bu yolda. ben de eşimle küstüm o benim kadar gayretli değil hatta hiç değil... her hareketi batıyor gözüme artık kendimi telkin ediyorum sürekli allah yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba,
Bende pko hastasıyım doktor femara vermişti ilk ay günde 1 tane ic dedi 5 gün boyunca,yumurtlama zamanımı söyledi gittigimde doktora adetimin 10.günüydü ve yumurtam 14 mm'e gelmisti,hafta sonu tam kıvamına gelir yumurtan,beraber olun ve sonra gelin dedi. Gittiğimde hemen kan alındı progesterona bakmak için hoca rezervin iyi bakalım inşallah progesteron yükselmişse 10 güne kan testi ile hamilelik sorgulayacağız dedi. Tabi kan sonucum çıktı ve hüsran,progesteron reglimin 17.günü 0,5 idi normalde 21.gün bakilirmis ama 21.günede asırı yükselmez bu sonuca göre dedi Doktor tarlusal regl söktürücü verdi progesterona göre reglide gec olacaga benziyor dedi,iç bunu reglinin ilk günü gel dedi,bakacağız olmadı aşı yapacağız femara ile yumurtam büyümemiş gerileyerek kaybolmuş,yine en baştaki sorunuma döndü olay. Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah

Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Canım Benim ya havalardan mıdır nedir bilmiyorum bende bu psikolojideyim. Sanki içimi umutsuzluk kapladı
İnşallah herşey güzel olucak Allah'ın izniyle bende ovülasyon testi kullanıyorum kızarmaya başladı inşallah bu ay tutar

Canım öyle düşünme erkekler bu mevzuda biraz sıkılan ilişkiyi görev halinde yaşama duygusuna tahammül edemiyorlar. O yüzden ben hiç seslenmiyorum oluruna bırak kendini de sıkma elbet gelicek canım. Hiç olmadı aşılama yaptırırız morelini bozma.
Benimde dün canım sıkkındı konuştuk biraz içim rahatladı. Korkularımı dile getirdim oda korkma sadece sevişirken sanki görev gibi yapmak beni kasar dedi. Hak verdim daha iyiyim biraz

Benim sanirim bu ay da yok kizlar. Bugun atesim dustu cunku. Benim hic olmayacak herhalde. Gercekten 3 bucuk yildir biktim her ay her ay boyle bos bos beklemekten. Haftaya dr randevum var zeynep kamilde. O da olmazsa pes ediyorum artik!
Canım benim beklemek çok zor anlıyorum ama Rabbim sevdiği kişileri sinarmis sen bol dua et namazlarını kıl olacak allahın izniyle. Olumsuzu çağırma senin bebeğin olmayacak da kimin olacak boyle düşün. Hiç bi sorunun yoksa beline bardak çeken birini bulabilirsen beline bardak çektir bana belki de o vesile olmuştur. Kuruluk varsa mutlaka dediğim jeli kullan mutlaka. Tsh fln baktırdın mi onun biraz bile yüksek olması hamileliği geciktiriyor. Belki de hepsini biliyorsundur sende ama ben yine de aklımızda kalmasın diye söyledim olacak allahın izniyle kalpten inan gerisini Allah a bırak

Boya gitsin bende senin gibi kaç Aydır bekliyordum ha hamileyim ha değilim diye geçen boyattım valla arkasından hastalandım zaten. Böyle yapa yapa hayatımıza farkında olmadan setler çekiyoruz. Ben spora da gidiyorum istediğim herşeyi yapıyorum olacaksa olur bizim dikkat etmemize bakmaz canım

Canım kasma bu kadar git boyat oluruna bırak hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edersin

Hiç bilmiyorum tatlım ama boyama o zaman regline az varsa :)

Sağol canım benim regl buğünle birlikte 10 gün var ama işte umutlanmak kendimi hazırlamak istemiyorum üzülüyprum şimdi ailemin yanına gitcem morelim bozukluLuyla gitmekte istemem .@mervem-metem L laracraft canım gerçekten doğru söylüyorsun hem ha oldum ha var ha yaparsak zarar verirmiyiz diye diye kendimizi germektenbaşka hiçbişey değil.Çok iyi yapyrsun vucudumuzu dinle dinleye bu haldeyiz en iyisi akışına bırakmalı.ikimiz içinde inşallah güzel günler olur

Canım kasma bu kadar git boyat oluruna bırak hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edersin

Çok teşekkür ederim canım o zaman sorun yok diyorsunuz . İnşallah bir bebeğim gelsin daha çok dikkat edicem . Bu cuma günü mübarek günde hakkımızda hayırlısı versin Rabbim. .

Günaydın kızlar :)

Hala hamile adayı olarak hastaneden yazıyorum size :)

Randevuya geldim 5 gün içtiğim klomen benim nazlı yumurtalarımı büyüttü mü ne oldu diye bakacaklar bana :)

Hadi hayırlısı bakalım inşallah büyümüştür yumoşlarım :)

Hayırlı haberlerle gel :)

Bu arada size bi tavsiyem var

Yumurtlama döneminde bol bol protein alın yumurtalar için çok iyi geliyo :)
Ben normalde protein ağırlıklı besleniyorum ama bu ay diyet yaptığım için pek iştahlı değilim. Zaten ovülasyona başladım onu da pek beceremiyorum sanırım sinirlerim bozuldu. Bide çevremde hemen hemen herkes hamile ben geride kalmış kaplumbağa gibi hissediyorum. Sağolsun eşim sözde istiyor ama hiçbi çabası Yok. Bilmiyorum herşey olacağına varır bu aralar modum düşük hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…