2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yok canım bende henüz bulantı başlamadı inşallah da başlamaz.

allahım çok güzel kız:) yok sanmam ilaçlardan değildir:) oh beee:)) hemenbelirtilerini yazıyorsun canım tebrik ederim:)) banada dua edin.6. gündeyim
İnşallah canım benim inşallah hamileyimdir. Inan korkuyorum kan testini yaptırıp doktor tamam hamilesin derse icim rahat edecek sanki.

Canim belirti dersen akıntım hic olmadı, istah ve göğsümün acimasi ignedendi gecen ay da yasamistim bunlari... Asilamadan sonra o gün agrim oldu baska olmadi. Ardindan 3-4 gün yorgunluk ve uyku vardi hatta dr çalışın demişti onu bile tam yapamadik. Ondan sonra 9. güne kadar hicbir seyim yoktu. 9. günden sonra şişkinlik, gaz,hafiften ağrı, rahimde kasilmalar, bel ağrısı oldu.Dün aksamdan bu sabaha cok kötüydü ağrım ama şimdi azaldı şükür. Sana tavsiyem hiç belirtilere takılma canim ben de aylarca akıntı diye kafayi yedim eger hamileysem hic akıntım yok.
Veee hep duamdasin canim benim hayırlısıyla arkamdan sen de geliceksin.

İnşallah canim evet hepimiz hamile olalim ve hamile topigi yapalim burayi

ah canım saolasın:) allah razı olsun vallahi daha bu sabah işe gelirken aklımdan geçirmiştim seni kalp kalbe karşıymış:) akıntım yok benimde hiç ama aynen takılmadan beklemeye devam ediyorum. benim son şansım inşallah tutmuştur benimde sizler gibi... hamilesindir sen:) git kanını ver hemen hatta:)

Benim de son şansımdı inşallah rabbim yüzüme gülmüştür. Yarin adet günüm yarin vermeyi düşünüyorum hayırlısıyla. Allah ol derse tutar canim niye tutmasin. Sen gönlünü ferah tut yete ki.

canım maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah 2 gün sonra tekrarla testini koyulaşacaktır bence hamilesin

canım maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah 2 gün sonra tekrarla testini koyulaşacaktır bence hamilesin
Sağol canim inşallah hamişimdir. Yarın tekrar yapicam test evde cok nasil olsa merakran bugün ovulasyonda yapicam. Vurucam testin dibine çünkü içimde kalırdı hep adet olunca

Sağol canim inşallah hamişimdir. Yarın tekrar yapicam test evde cok nasil olsa merakran bugün ovulasyonda yapicam. Vurucam testin dibine çünkü içimde kalırdı hep adet olunca
yap tatlım bende 3 sefer yaptım yükselişi izlemek çok heyecanlı oluyor 2 gün arayla yaparsan daha güzel görürsün ama bat ne zaman senin?

yap tatlım bende 3 sefer yaptım yükselişi izlemek çok heyecanlı oluyor 2 gün arayla yaparsan daha güzel görürsün ama bat ne zaman senin?
Yarın canim ama önceki aşılamaya göre dün lekelenmem olmuştu bu sabah da adetim başlamıştı.

Yarın canim ama önceki aşılamaya göre dün lekelenmem olmuştu bu sabah da adetim başlamıştı.
olsun onla kıyaslama bir ay bir ayı tutmuyor yarınsa tekrar yap test birde bu aralar sürekli regl olacakmış gibi olacaksın korkma çok normal insan tedirgin oluyor hele akıntın varsa sürekli tuvalete koşma ihtiyacı oluyor. doktora ne zaman gideceksin kan için?

Aynen canim dün akşamdan beri hep ağrım var diğer günlere göre daha şiddetli korkuyordum adet olucam diye sende ve i006 da da olduğunu ogrendim ya azıcık içim rahatladi. Akıntım hic yok. Yarin test yaparım tekrar ona göre yarin ya da çarşamba kan veririm hayırlısıyla

hatta 2. adet günün geldiğinde de aynı belirtiler oluyor 9 ay boyunca her adet günü olabiliyormuş.bende bir ara b ıktıracak derecede akıntı vardı bu aralar azaldı. bence çarşamba kan ver biraz yükselsin değerin şu an tahmini 50lerde falan olabilir.çünkü bu testler 50 ve üstüne duyarlı senin baya pembe çıkmış.her 2 günde bir 2 katına artmayı beklemektense geç ver 2 kere ver zaten yetiyor benim bir 108di bir 341 sonra vermedim zaten

Çarşamba okulda en yogun günüm belki vakit bulamam ama izin alabilirim. Agri dünden beri yordu inan bugün evdeyim inşallah dinlenince rahatlarim biraz

Günaydın canım. İğnenin etkisi değil bence bu. Bu kadar koyu çıkmazdı. Hadi gözün aydın, çok sevindim. İnşallah her şey gönlüne göre olur.

Günaydın canım. İğnenin etkisi değil bence bu. Bu kadar koyu çıkmazdı. Hadi gözün aydın, çok sevindim. İnşallah her şey gönlüne göre olur.
Sağol canım inşallah ignenin etkisi degildir. Bu arada hamilelik takvimi yapmistim aşılamadan sonra kaldirmama gerek kalmadi galiba. İnşallah senin de aynı olur pozitifi görürsün ve takvimin devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…