2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hastalandım kızçeler :))))
Öbür aya inşallah tutar ya
nasıl hastalandın canım bildiğin kan mı geldi lekelendin mi? valla bu ayda olmadı regl oldum diyenlerin çoğu şu an hamile.senin testinde bariz çizgi vardı bu testler nasıl böyle yanlış sonuç veriyorlar? o testin o kadar kırmızı çıkması değerinin 50ye yakın olduğunu gösterir hayalet çizgi bile değildi

Yok kız daha gelmedi dün geldi sandım Yok gelmemiş belki de kimyasal yaşıyorum anlamadım sağlıksız olacaksa olmasın canm zaten bi düşüğüm var yeter bana. Bugün olurum ya

Bu miratech erken gebelik testi ben garanti varsa çıksın diye dün gittim bunu aldım ama Yok negatif çıktı hastalandım sandım gelmedi bugün kesin gelir inşallah öbür aya sağlıklı bi bebiş tuttururum

Ben bat gününden 1 gün önce, akşam saatlerinde normal kaset test ile öğrendim hamile olduğumu..
Aynı gün, gündüz erken test yapmıştım.Hatta bir gün önce de şu 7 gün öncesine kadar kesin olduğunu iddia eden erken testlerden yapmıştım..Hepsi negatifti..
Erken testler hikaye yani ve bat gününe kadar yada bat geçene kadar testlerde çıkmayabiliyor çift çizgi..ümidini yitirme şeker, bugün çıkar belki pembe çizgin..inşallah hadi bakalım

bişi diyeyim mi miratechin normal gebelik testi hiç güvenilir değilken erken gebelik testini bilemedim ben o 2. çizgiyi görünce senden umutluydum sadece testi bilmediğimden güvenilir mi acaba demiştim

Kız keşke çıksa ama İnan zerre ümidim Yok bi önceki gebeliğimde adetimden 2 gün sonra çıkmıştı ondan önce çıkmadı hiçbir şekilde acaba geç mi yumurtluyorum diyorum onu öğrenmek içinde ovulasyon testi yapıcam çünkü ne zaman yumurtluyorum hiçbir bilgim Yok..
zaten düşükten sonra ilaç kullandım normalde göğüslerim şişerdi bu ay herşey normal geçti dünden beni iğne batıyor içimde hastalanıcam sanırım hayırlısı bakalım inşallah Allah hepimizin yüzüne güler

bişi diyeyim mi miratechin normal gebelik testi hiç güvenilir değilken erken gebelik testini bilemedim ben o 2. çizgiyi görünce senden umutluydum sadece testi bilmediğimden güvenilir mi acaba demiştim
Aman neyse ne canm varsa vardır yoksa diğer aya acelem Yok stres yapıp ta canımı sıkmayacam bu sefer

Kız hamile olabilirim ha dün olmadım bugünde bişey Yok belki vardır :) idrara geçmemiştir geçen seferde aynısı oldu çıkmadı 2 gün silik çıkmıştı ay dur
bekle canım bekle gelmedik kırmızıdan unudu kes boşver gelmesin pis kaka o

bir tek seninki görünüyor valla..

nasıl oluyor anlamadım vallapro üyelerin ki mi görünüyor acaba

Kontes001 ve Pinapple hayırlı olsun kızlar çok sevindim . Allah sağlıklı sıkıntısız hamilelikler geçirmenizi nasip etsin. sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

L laracraft miratech normal gebelik testi benim hamileliğimde çıkmamıştı güvenilir değil bence. bugünde bekle regl olmazsanda kan ver bence.

aşılama yaptıranlar sizlerinde inşallah tutar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…