- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
inşallah :)))) test sonucunu bekliyoruz:)) topiğimiz anne topuğu olur inşallahVee bata son 3 :)
Belki test yaparım bugün :)
Rüyamda herkes sen hamilesin kız geliyo dedi :)
Umudum tavan :)
Hayırlı cumalar canlarım :)
aaaa evet :) aaaa hadi kız hayırlısı bak:))) inşalalh dahada koyulaşacak:) bu bugünkü testin miKızlar daha netleşti :)
Evet canım sabah kiaaaa evet :) aaaa hadi kız hayırlısı bak:))) inşalalh dahada koyulaşacak:) bu bugünkü testin mi
Geçmiş olsun canım mübarek günde ne güzel haberler almışsın. Devamı gelsin inşallah. Dediğin jeli duymadım ama ben jeomed kullanıyorum baya memnunum benim ki de doktor önerisiyle alındı şu bazlı ultrason jeli deneyebilirsin istersenKızlar doktordan geldim. Hiçbir sorun yok dedi. rahim gayet düzgün ve tertemiz. Ayrıca yaşın 38 ama 28 yaşında gibi yumurta rezervin var dedi çok şükür. Bir süre normal yolla deneyebilirmişiz. Yazın sonuna kadar filan.. Bu arada bende şükür kuruluk problemi yok ama yine de kayganlaştırıcı jel meselesini sordum. Genelde hiçbirini önermem ama ultrason sırasında kullandığı jelin zararı yokmuş, su bazlı olduğu için istersen gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. KLY diye bir marka. İnternette aradım ama pek bulamadım bir şey. Duyan bilen var mı?
canım çok çok yeni bir gebelik olabilir koyulaşmayı gözlemle 2 günde bir test yap bakalım regl gününe kadar regl gününde kan verirsin daha da koyulaşırsa ay hadi inşallah güzel haberler başlıyor kızlarKızlar daha netleşti :)
Kızlar doktordan geldim. Hiçbir sorun yok dedi. rahim gayet düzgün ve tertemiz. Ayrıca yaşın 38 ama 28 yaşında gibi yumurta rezervin var dedi çok şükür. Bir süre normal yolla deneyebilirmişiz. Yazın sonuna kadar filan.. Bu arada bende şükür kuruluk problemi yok ama yine de kayganlaştırıcı jel meselesini sordum. Genelde hiçbirini önermem ama ultrason sırasında kullandığı jelin zararı yokmuş, su bazlı olduğu için istersen gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. KLY diye bir marka. İnternette aradım ama pek bulamadım bir şey. Duyan bilen var mı?
Geçmiş olsun canım mübarek günde ne güzel haberler almışsın. Devamı gelsin inşallah. Dediğin jeli duymadım ama ben jeomed kullanıyorum baya memnunum benim ki de doktor önerisiyle alındı şu bazlı ultrason jeli deneyebilirsin istersen
canım ne güzel haberler bunlar yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum zaten bu durum senin olağan durumundu dimi ilaçla vs ile bu duruma gelmedin yanlış mıyım? senin yerinde olsam 1 kereliğine de olsa aşılama denerdim zaten normal yolla deniyorsunuz dimi bu zamana kadar...bak böyle güzel tabloda tutması çok mümkün bir an önce göbüşün dolmuş olurbirde jel olarak preseed markayı kullanıp tavsiye edenlerde vardı istersen bir araştır
Yok canım neden yanlış anlayayım, istediğin gibi sorabilirsin tabii ki :) Evet bu benim normalde olan yapımdı zaten, tedavi filan olmadım yani şükür. Bir tek polip ve miyom vardı, ha bir de ufak bir rahim perdesi. Bunlar gitti. Mart'ta denemelere başlayın demişti. Bu ay ameliyat sonrası ikinci denememiz olacak kısmetse. Ayrıca bugün döngümün 12. günü ama ovulasyona biraz daha varmış. :)
Aslında muhtemelen ben de aşılama denemeyi düşünüyorum yakın zamanda. Ama bu konuda pek bilgim yok. Zeynep Kamil'de annemin bir tanıdığı var, o yardımcı olurmuş sanırım. Devlet mi karşılıyor acaba, yoksa ben mi cebimden vereceğim bunları düşünüyorum. Çünkü eşim daha yenilerde kendi işini kurdu ve şu aralar evde maddi durumlar biraz sıkışık maalesef.
Eczane de satiliyor canım ben sade olanını aldım, naneli çilekli fln çeşitleri vardı ama çok memnun kaldımNereden almıştın peki? Bu jeller eczanelerde satılıyor mu? Yoksa internet filan mı? Ay ne çok soru sordum :)
Eczane de satiliyor canım ben sade olanını aldım, naneli çilekli fln çeşitleri vardı ama çok memnun kaldım
Al mutlaka canım ben de hep kuruyum ve aciyordu jeli kullandıktan sonra geçen zamanıma acıdım :))Ay bende alcam ondan ya bende ilişki zamanımda çok acı çekiyorum kupkuruyum hep
Değerim 478 çıktı canım 1 gün geçmeyle. Senin kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?