- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ben 5+2de gördüm keseyi canım bat günümden tam 7gün sonra keseyi gördükten 15 gün sonrada kalp atışı için çağırıyor doktor13. Gün canım. Cuma günü gel demişti. O yüzden o zaman gideyim diyorum. Kese hemen gözüküyo mu
Baya uzun bi süreç. Annenlere falan hemen söyledin miben 5+2de gördüm keseyi canım bat günümden tam 7gün sonra keseyi gördükten 15 gün sonrada kalp atışı için çağırıyor doktor
Sağol canımm. İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günüde yazarızKontes001 canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
InşaAllah canım inşaAllahSağol canımm. İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günüde yazarız
valla ben kesiyi gördükten sonra mecbur söyledim canım çünkü akrabamın yanında çalışıyorum biri duydu mu çorap söküğü gibi geliyor arkası ama sen bilirsin istersen kalp atışını duyunca söyle garanti olsun ben 15 gün boyunca baya sıkıldım çünkü ya duymazsak diye çok şükür duydukBaya uzun bi süreç. Annenlere falan hemen söyledin mi
arada bakıyorum canım buraya ama yazmıyorum güzel bir haber olmadıkça:) hamilelik takvimi bu sayfada çıkmıyor normalde var seninde çıkmıyor. hamilelik şuan iyi gidiyorbugün 2li test günüm 5te dra gitcem güzel sonuçlar alırım inşallah. senin nasıl gidiyorssylg_03 nerelerdesin cnm gözükmüyor dun aklımdan geçmiştin hamilelik takvimini neden kaldırdın Hayırdır inşaAllah
Aaaaaaaa yasasin oley canim cok sevindim oh be.Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
Aa Evet burda çıkıyor du çıkmamış sen söyleyince farkettim iyi çok şükür haftaya kontrolüm var inşaAllah herşey yolundadır sende inşaAllah güzel sonuçlar alırsınarada bakıyorum canım buraya ama yazmıyorum güzel bir haber olmadıkça:) hamilelik takvimi bu sayfada çıkmıyor normalde var seninde çıkmıyor. hamilelik şuan iyi gidiyorbugün 2li test günüm 5te dra gitcem güzel sonuçlar alırım inşallah. senin nasıl gidiyor
amin inşallah canımAa Evet burda çıkıyor du çıkmamış sen söyleyince farkettim iyi çok şükür haftaya kontrolüm var inşaAllah herşey yolundadır sende inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
ikili test beni çok düşündürüyor. down sendromundan başka bir şeyi göstermiyorsa yaptırmayı düşünmüyorumamin inşallah canım
aslında haklısın canım bende düşünmüyordum eşim yapılsın dedi. zaten ense kalınlığında problem çıkmazsa çokda gerekli değil bence ve sadece ihtimali veriyor kesin bişey yokikili test beni çok düşündürüyor. down sendromundan başka bir şeyi göstermiyorsa yaptırmayı düşünmüyorum
işte o ense kalınlığı fetusta belli bir döneme kadar oluyormuş sonra geçiyormuş düşünsene down sendromu teşhisi konulup sonradan normale döndüğünü üzüldüğüyle kalıyor insanaslında haklısın canım bende düşünmüyordum eşim yapılsın dedi. zaten ense kalınlığında problem çıkmazsa çokda gerekli değil bence ve sadece ihtimali veriyor kesin bişey yok
aynen canım zor eşim diyor kim dedi sana anneliğin kolay olduğunu diye :) bulantısı, ağrısı vs ayrı birde bu kaygı ve korkular...işte o ense kalınlığı fetusta belli bir döneme kadar oluyormuş sonra geçiyormuş düşünsene down sendromu teşhisi konulup sonradan normale döndüğünü üzüldüğüyle kalıyor insanya ne bileyim nisanın son haftası kontrolüm var büyük ihtimal o gün isticek benden de ama ben açıklama isteyeceğim. gerçekten çok zormuş bu süreçler
amin canım aminaynen canım zor eşim diyor kim dedi sana anneliğin kolay olduğunu diye :) bulantısı, ağrısı vs ayrı birde bu kaygı ve korkular...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aynen canım şikayet değil bizimkisi şükür bu mucizeyi yaşatana. annelik başka bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin. bulantılar 12. haftada doruk yapıyor sonra geçiyor 12ye kadar pek bekleme geçmesini bende bikaçgün öncesine kadar bulantı yaşıyordum burnum hala çok hasas. sokaktan geçerken evlerde ne pişiyo anlıyorumamin canım amin. valla kaç gündür bulantım kusmam yoktu bugün acısını çıkardı pek yaramaz olacaklar şimdiden böylelerse Allah can sağlığı versin onlara anneleri her türlü zorluğa katlanıyor
Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
aynen canım şikayet değil bizimkisi şükür bu mucizeyi yaşatana. annelik başka bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin. bulantılar 12. haftada doruk yapıyor sonra geçiyor 12ye kadar pek bekleme geçmesini bende bikaçgün öncesine kadar bulantı yaşıyordum burnum hala çok hasas. sokaktan geçerken evlerde ne pişiyo anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?