2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hamilesin canım yaa çok sevindim. Sağlıklı bir hamişlik geçir inşallah. Ben de hastanedeyim aşılama olucam umut oldun bana canim dua et nolur
İnşallah senin de sıkı sıkı tutunur canım. Edecem hepinize mutlaka. İnşallah dualarımız kabul oluyo yavaş yavaş. Ben aşılamadan önce 41 meryem suresi dağıtmıştım. Verebilecek birileri var ise sende dağıt canım.

Aminn canım inşallah sağlıklıdır. Tek belirtim akıntımın hiç olmaması normalde çok akıntım olur. Ama hiç gelmedi.

Benimde bata 6 gün kaldı :) regl olucam kesin herşey normal seyrinde devam ediyor bi tek çok acıkıyorum oda pms sendromu öffff

İnşallah canım inşallah kaç yumurtayla aşılama olmustun?

Hiç belli olmaz canım. Bende de hiç belirti yok sonuçta :)
Benim bu aydan umudum yok valla :) hormonlar yeni düzene girdi normalde göğüslerim adete yakın füze gibi olurdu primolutten sonra herşey normale bindi :)
Kurtuldum göğüs şişkinliğinden kısmet artık belirti olarak görmüyorum adete yakın benim iştahım hep açılır :)
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım

ay maşallah canım ne zamandır giremiyordum buraya bir bakayım dedim kuzum inşallah sağlıkla ilerler kan verecek misin? bekleyecek misin? hayırlısı olsun canım benim
Sağoll canıımm. Cuma kan verecem inşallah. İnşallah sağlıklı bi hamileliktir. Korkmuyo değilim

Sağol canım. İnşallah herşey güzel olur. Beklemiyodum aslında bende hiç belirti yok gibi bişey çünkü.

canım hiç belirti arama 6. haftadan sonra başladı benim bütün belirtilerim ve son gaz devam

Evet cnm aşılama. İnşallah bu çizgi ilaçların etkisi değildir de sevincim yarıda kalmaz.

peki doktor şu gün test yap demedi mi? ben aşılama olayını pek bilmiyorum çatlamadan sonra ki 13. günün dimi?

canım hiç belirti arama 6. haftadan sonra başladı benim bütün belirtilerim ve son gaz devam

peki doktor şu gün test yap demedi mi? ben aşılama olayını pek bilmiyorum çatlamadan sonra ki 13. günün dimi?
13. Gün canım. Cuma günü gel demişti. O yüzden o zaman gideyim diyorum. Kese hemen gözüküyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…