İnşallah senin de sıkı sıkı tutunur canım. Edecem hepinize mutlaka. İnşallah dualarımız kabul oluyo yavaş yavaş. Ben aşılamadan önce 41 meryem suresi dağıtmıştım. Verebilecek birileri var ise sende dağıt canım.Hamilesin canım yaa çok sevindim.Sağlıklı bir hamişlik geçir inşallah. Ben de hastanedeyim aşılama olucam umut oldun bana canim dua et nolur
Aminn canım inşallah sağlıklıdır. Tek belirtim akıntımın hiç olmaması normalde çok akıntım olur. Ama hiç gelmedi.belirti arama canım zaten benimde pek bi belirtim olmadı yumurtamadan 20gün sonra falan kasık ağrısı- batması başladı ama bulantılar 8 haftamda başladı mesela ve öyle bi akıntı vs de olmadı her bünye farklı:) inşallah sağlıklı bir gebelik olur ve senide zorlamaz. içini ferah tut
Maşallah canım hamilesin :)Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
Sağol canım inşallah devamıda güzel olur. Tek tek hamile kalıyoruz inşallah kimse kalmayacak burda.Maşallah canım hamilesin :)
Çok sevindim valla Allah sonunda nasip etti hayırlı olsun
Hiç belli olmaz canım. Bende de hiç belirti yok sonuçta :)Benimde bata 6 gün kaldı :) regl olucam kesin herşey normal seyrinde devam ediyor bi tek çok acıkıyorum oda pms sendromu öffff
İnşallah canım inşallah kaç yumurtayla aşılama olmustun?İnşallah senin de sıkı sıkı tutunur canım. Edecem hepinize mutlaka. İnşallah dualarımız kabul oluyo yavaş yavaş. Ben aşılamadan önce 41 meryem suresi dağıtmıştım. Verebilecek birileri var ise sende dağıt canım.
Onu tam bilmiyorum da vardı 4 tane galiba :)İnşallah canım inşallah kaç yumurtayla aşılama olmustun?
Benim bu aydan umudum yok valla :) hormonlar yeni düzene girdi normalde göğüslerim adete yakın füze gibi olurdu primolutten sonra herşey normale bindi :)Hiç belli olmaz canım. Bende de hiç belirti yok sonuçta :)
Şu bebek olayına kafam basmıyor artık :) nerde yalnış yapıyoruz anlamadım gitti
ay maşallah canım ne zamandır giremiyordum buraya bir bakayım dedimKızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
Evet cnm aşılama. İnşallah bu çizgi ilaçların etkisi değildir de sevincim yarıda kalmaz.Hiç bişey mi olmadı sende belirti olarak bide sen aşılama yaptın
Sağoll canıımm. Cuma kan verecem inşallah. İnşallah sağlıklı bi hamileliktir. Korkmuyo değilimay maşallah canım ne zamandır giremiyordum buraya bir bakayım dedimkuzum inşallah sağlıkla ilerler kan verecek misin? bekleyecek misin? hayırlısı olsun canım benim
Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah :*Kızlar
Bugün benim doğum günüm :)
29 oldum hayırlara vesile olur inşallah :)
Güzel başladık bugünKontes001 sayesinde :)
Sağol canım. İnşallah herşey güzel olur. Beklemiyodum aslında bende hiç belirti yok gibi bişey çünkü.
Evet cnm aşılama. İnşallah bu çizgi ilaçların etkisi değildir de sevincim yarıda kalmaz.
ah o korkular hiç bitmiyor emin ol öyle yaşamaya alışıyorsun. inşallah sağlıklıdır canım bol bol dua etSağoll canıımm. Cuma kan verecem inşallah. İnşallah sağlıklı bi hamileliktir. Korkmuyo değilim
13. Gün canım. Cuma günü gel demişti. O yüzden o zaman gideyim diyorum. Kese hemen gözüküyo mucanım hiç belirti arama 6. haftadan sonra başladı benim bütün belirtilerim ve son gaz devam
peki doktor şu gün test yap demedi mi? ben aşılama olayını pek bilmiyorum çatlamadan sonra ki 13. günün dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?