İyiyim canım. Uzak kal az inşallah güzel haberle dön. beslenmene de dikkat et.Kontes001 deniz_ve_mehtap günaydın kızlar yumurtalarim 18mm di. Dün gece çatlatma ignemi oldum çarşamba aşılama dedi doktor. Bu sefer hem umut hem korku var icimde nedense... Aşılamadan sonra kkdan biraz uzak kalmayı düşünüyorum. Islerimi yapicam kitap okuycam. Burada okuduklarimdan cok etkileniyorum. Bende su belirti yok hamile degilim diye moralimi bozuyorum. Siz nasılsınız?
aynen çok haklısın, canım inşalalh inşalalh tutacak bak gör :) bende artık forumlara bakmıyorum umudum kırılıyor sadece sen veKontes001 deniz_ve_mehtap günaydın kızlar yumurtalarim 18mm di. Dün gece çatlatma ignemi oldum çarşamba aşılama dedi doktor. Bu sefer hem umut hem korku var icimde nedense... Aşılamadan sonra kkdan biraz uzak kalmayı düşünüyorum. Islerimi yapicam kitap okuycam. Burada okuduklarimdan cok etkileniyorum. Bende su belirti yok hamile degilim diye moralimi bozuyorum. Siz nasılsınız?
aynen çok haklısın, canım inşalalh inşalalh tutacak bak gör :) bende artık forumlara bakmıyorum umudum kırılıyor sadece sen veKontes001 deniz_ve_mehtap günaydın kızlar yumurtalarim 18mm di. Dün gece çatlatma ignemi oldum çarşamba aşılama dedi doktor. Bu sefer hem umut hem korku var icimde nedense... Aşılamadan sonra kkdan biraz uzak kalmayı düşünüyorum. Islerimi yapicam kitap okuycam. Burada okuduklarimdan cok etkileniyorum. Bende su belirti yok hamile degilim diye moralimi bozuyorum. Siz nasılsınız?
Gercekten çok etkileyici inşallah biz de kavuşuruz meleklerimizlehttp://bambaskabiryolculuk.blogspot.com.tr/2013_10_01_archive.html
kızlar bu yazıyı okuyun:) çok beğendim ya çok umutlandırdı beni inşaşaşh bizim de bu kadar güzel olurKontes001 ve beren20
oo iyi 3 taneKontes001 deniz_ve_mehtap canlarim inşallah o mutlu haberi bu ay alırım, hep birlikte alırız. Sizin hamiş haberlerinizi merak edicem sonucumu öğrenir öğrenmez burda olucam tabi merak edip arada bakmazsam sizin ne durumda oldugunuza. İnşallah bu ay da bizim ayimiz olsun canlar... Dua edin benim için siz de benim dualarimdasiniz.
3 tane 18mm yumurtam vardı 2 tane de daha küçük yumurtam var canım.
Yaaa inanmiyoruuum hamilesiiiiinn. Bende çok heycanlandim şuan adet başladığından itibaren 13 mu ne kadar erken çıkmış süper ya kan ver kuzucuumKızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
Aşılama yaptırmıştım ya canım. İnşallah sağlıklıdır. Çok heyecanlıyımm :)Yaaa inanmiyoruuum hamilesiiiiinn. Bende çok heycanlandim şuan adet başladığından itibaren 13 mu ne kadar erken çıkmış süper ya kan ver kuzucuum
İnşallah canım Rabbim dualarımızı kabul ediyor çok şükür hemen git doktora sonucu buraya da yaz mutlaka gözün aydın canım benimAşılama yaptırmıştım ya canım. İnşallah sağlıklıdır. Çok heyecanlıyımm :)
Sağol canım. Kanda görmeden inanamayacam :) ama cuma günü gidecem doktora.İnşallah canım Rabbim dualarımızı kabul ediyor çok şükür hemen git doktora sonucu buraya da yaz mutlaka gözün aydın canım benim
haydi hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah çok sevindim gözünaydınKızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
Sağol canım. İnşallah herşey güzel olur. Beklemiyodum aslında bende hiç belirti yok gibi bişey çünkü.haydi hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel inşallah çok sevindim gözünaydın
Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
merhaba, sizi kırmak yada üzmek istemem belirtileriniz hamilelik belirtilerine yakın ama şunu söyleyeyim bulantı ve istifralar 6.-8. haftada başlıyo, sol kasık batması evet belirti olabilir ama burada da birçok arkadaş ve bende dahil hamile kalmadan önce sizin belirtilerinizi yaşadık ve sonuç negatif çıktı. önemli olan testte pozitifi görmek aslında düzenli bir adet döngüsü için silikte olsa 2. çizgiyi görmeniz lazım ama her zaman düzenli olmaya biliyor o yüzden 6 nisandan sonra regl olmazsanız testi yenileyin derim. birşey söylemek için erken... iyi günlerKızlar selam, cevap verebilirseniz çok mutlu olurum..
Ocak ayında bebeğimin kalp atışları durduğu için 10 haftalıkken kürtaj oldum. 2 adet dönemi geçirdim. Normalde düzensiz olmasına rağmen tam gününde geldi adetlerim.
Bu ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik. Hem de ay boyunca 2 günde 1 birlikte olduk. BAT 6 nisan.
Belirtilerim; yaklaşık 1 haftadır süren halsizlik, yine yaklaşık 10 gündür idrarımın renginde koyuluk ve kokuda değişim var, ara ara ve çok hafif bulantılarım oluyor,yumurta beyazı kıvamında akıntım var 2 gündür, yaklaşık 10 gündür sol kasığımda batma ve seyirme var. Hafif hafif de kasık ağrılarım mevcut. 2 gündür de bel ağrısı belirdi.
Gebelik testi yaptım ancak negatif. Henüz erken sanırım.
Sizce gebe olma ihtimalim var mı?
Sağol canımm. İnşallah sağlıklıdır da iki kat daha sevinirim ve size umut olurum canım :)Canımmmm şoktayımmm hamilesinn ayy çok sevindim yaa hayırlı olsunn ☺☺
Hamilesin canım yaa çok sevindim.Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm
belirti arama canım zaten benimde pek bi belirtim olmadı yumurtamadan 20gün sonra falan kasık ağrısı- batması başladı ama bulantılar 8 haftamda başladı mesela ve öyle bi akıntı vs de olmadı her bünye farklı:) inşallah sağlıklı bir gebelik olur ve senide zorlamaz. içini ferah tutSağol canım. İnşallah herşey güzel olur. Beklemiyodum aslında bende hiç belirti yok gibi bişey çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?