• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

20170321_165805-1.jpg
beren20 beren20 naptın eve vardın mı:) bu ayki ilk hamilemiz siz olursunuz gibime geliyor:)
Geldim canim hemen yaptim şimdi inşallah dediğin gibi olur ama hepimuz hamile olalım böyle daha güzel olur. Bir de sen bak bence koyu değil ama...

Canım seninki yumurtlama akıntısı belli bide ilişki olduğu zaman senden de sıvı geliyo yani akan sadece eşinin ki degil senin kendi vücudunuzun ürettiği de var.. Zaten spermlerin hepsini içinde tutamazsın bende 2 saat yatsam bile ayağa kalktığımda akıyor vakit kendini temizleyen bi organ ve fazlalığı atar.. Döllenme için gerekli tek sperm çok kasma oluruna bırak

Canım bazen sanki çok akıyor gibi olunca zaten ilk zamanlar bunu çok önemsiyorduk ama şuan çok takılmıyorum gerekli olan kalıyor belli ama ertesi sabah fazlasını akıntıyla attığını düşünüyorum oda normalmiş. Sağol canım bilgi için teşekkür ederim .:KK200:

Çatlatma ignesinden 1,5 gün önce 15, 15, 16, 18 mmydiler 1,5 günde biraz daha büyümüşlerdir herhalde 18 20 mm olmuşlardır diye düşünüyorum canim.

Benim hiç umudum kalmadı canim bu sabah itibariyle daha once yumurta geliştirici ilaç kullandigimdaki gibi kasik ağrılarım başladı bunun sonu 4-5 gün sonra adet :KK43::KK61::cry:
Belli olmaz canım bebektendir inşallah. Benim perşembe olacak aşılama

onunda fotosunu atsaydın ya:))) şafak sayıyoruz resmen değil mi:) bu arada hangi ildesin özel olmazsa...
ben de yarın doktora gidiyorum allahın izniyle çok heyecanlıyım
Kurudugu için koyulasmasi geçersiz olur diye atmadım canim bir iki gün sonra bi daha yapayım koyulasma olursa ne güzel... Aynen hergün düşünmekten gün saymaktan yoruldum artık gelsin bebeklerimiz.
Bitlisin tatvan ilcesindeyim canim ben gorev gereği memleketim afyon. Sen nerde yasiyorsun?
Yumurtalarinin gelisimine mi bakacakti doktor canim inşallah iyi haberlerle dönersin. Heyecanını anlıyorum her seferinde ben de ayni duyguları yasiyorum tatlım

Kurudugu için koyulasmasi geçersiz olur diye atmadım canim bir iki gün sonra bi daha yapayım koyulasma olursa ne güzel... Aynen hergün düşünmekten gün saymaktan yoruldum artık gelsin bebeklerimiz.
Bitlisin tatvan ilcesindeyim canim ben gorev gereği memleketim afyon. Sen nerde yasiyorsun?
Yumurtalarinin gelisimine mi bakacakti doktor canim inşallah iyi haberlerle dönersin. Heyecanını anlıyorum her seferinde ben de ayni duyguları yasiyorum tatlım
vallahi ben aşılama için başvuracağım. yaşım 31. ah ah okuldu meslekti derken bu yaşa geldik... ben de egenin incisi İzmir'deyim. İnşallah tutar sizin inşallah... O zaman ben daha inançlı giderim doktora:KK200:

In
vallahi ben aşılama için başvuracağım. yaşım 31. ah ah okuldu meslekti derken bu yaşa geldik... ben de egenin incisi İzmir'deyim. İnşallah tutar sizin inşallah... O zaman ben daha inançlı giderim doktora:KK200:
İnşallah canim inşallah ... ben de 34 yaşındayım zaman daralıyor artık. Izmire geldim birkac kez inşallah güzel bir srhir gercekten . Hadi hayırlı olsun asilaman canim

Back