- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Çatlatma ignesinden 1,5 gün önce 15, 15, 16, 18 mmydiler 1,5 günde biraz daha büyümüşlerdir herhalde 18 20 mm olmuşlardır diye düşünüyorum canim.
Benim hiç umudum kalmadı canim bu sabah itibariyle daha once yumurta geliştirici ilaç kullandigimdaki gibi kasik ağrılarım başladı bunun sonu 4-5 gün sonra adet
İkisi de var canim ama yapmaya korkuyorumbelli olmaz hiç... ovü testi falan var mı evde veya normal test?
aa delisin yapsana:)İkisi de var canim ama yapmaya korkuyorum
yumurtladın mı canım maşallah ne güzel çıkmış benim 17. günde çatlamıştı 23. günde yapmıştım yanlış hatırlamıyordam ve böyle koyuydubir garip oblomov yumdan sonraki 7. gündeyim sanırım sen de bu zamanda ovu testi yapmıştın? o testin nasıldı?
bu arada kızlar nasılsınız? özledim hepinizi dün berbattım mide bulantısı koku hassasiyeti ama bugün daha iyiyim şükür
darısı bize ya inaşllahhhh dua et ne olurbu arada kızlar nasılsınız? özledim hepinizi dün berbattım mide bulantısı koku hassasiyeti ama bugün daha iyiyim şükür
Kizlar gunaydin. Bat 29 mart ama pazar aksamindan beri yogun bel ve karin agrim var. Goguslerimdeyse agri, hassasiyet filan yok. Bir de bugun seffaf bir akinti basladi nedense. Acaba erken mi regl olucam ya? Hani olur ya mevsim gecislerinde filan. Moralim bozuk bu ayda da mi olmadi yoksa diye?
Iyi olmana cok sevindim canim. Bizler ayniyiz biraktigin gibi :)
buldum seninki ve benimkibugün saat 11:20 de yaptım testi az önce fotosunu çektim işte umut etmiyorum hayır perşembe günü doktor randevum var
darısı bize ya inaşllahhhh dua et ne olur
aminnn senin de gebeliğin güzel, huzurlu sağlıklı geçer inşalalhhhh.. bu arada mantarı naptın?canım hiç moralini düşürme ben öğrendim hala hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs sızım vardı uçlarda herkes o kadar belirti sayıyor ki senin bel ağrın kasık ağrın akıntın da hamileliğe işaret ona bakılırsa.
ay valla benziyor iki test birbirine. canım dua ediyorum hatta dün gece baya ağrım vardı tek tek olmasa da toptan hepinize dua ettim. inşallah tez vakitte nasip olur sizlere de ağrısız sızısız ve bulantısız
canım hiç moralini düşürme ben öğrendim hala hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs sızım vardı uçlarda herkes o kadar belirti sayıyor ki senin bel ağrın kasık ağrın akıntın da hamileliğe işaret ona bakılırsa.
ay valla benziyor iki test birbirine. canım dua ediyorum hatta dün gece baya ağrım vardı tek tek olmasa da toptan hepinize dua ettim. inşallah tez vakitte nasip olur sizlere de ağrısız sızısız ve bulantısız
mantar değilmişim canım yaaminnn senin de gebeliğin güzel, huzurlu sağlıklı geçer inşalalhhhh.. bu arada mantarı naptın?
öyle canım neleri yorduk ah başa gelince bumuymuş diyor insan hatta hamile olduğum kesinleşti keseyi gördüm hala aynada kirpiklerime bakıyordum kırışmış mı diyeAh canim her seyi hamilelige yora yora artik ne dusunecegimi sasirdim sanirim :) Sanki gogus agrim yok diye yuzde yuz hamile degilim diye dusunuyorum nedense. Allah buyuk diyorum. Bakalim zaman ne gosterecek?
öyle canım neleri yorduk ah başa gelince bumuymuş diyor insan hatta hamile olduğum kesinleşti keseyi gördüm hala aynada kirpiklerime bakıyordum kırışmış mı diye
kırışmış mıöyle canım neleri yorduk ah başa gelince bumuymuş diyor insan hatta hamile olduğum kesinleşti keseyi gördüm hala aynada kirpiklerime bakıyordum kırışmış mı diye
kız kirpiğim yok zaten kısacık dümdüz halakırışmış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?