2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

belli olmaz hiç... ovü testi falan var mı evde veya normal test?

bir garip oblomov yumdan sonraki 7. gündeyim sanırım sen de bu zamanda ovu testi yapmıştın? o testin nasıldı?
yumurtladın mı canım maşallah ne güzel çıkmış benim 17. günde çatlamıştı 23. günde yapmıştım yanlış hatırlamıyordam ve böyle koyuydudur bakayım testin fotosu varsa telefondan atayım

Kizlar gunaydin. Bat 29 mart ama pazar aksamindan beri yogun bel ve karin agrim var. Goguslerimdeyse agri, hassasiyet filan yok. Bir de bugun seffaf bir akinti basladi nedense. Acaba erken mi regl olucam ya? Hani olur ya mevsim gecislerinde filan. Moralim bozuk bu ayda da mi olmadi yoksa diye?

buldum seninki ve benimki bugün saat 11:20 de yaptım testi az önce fotosunu çektim işte umut etmiyorum hayır perşembe günü doktor randevum var

Eklentiler

• Untitled-1.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 27

Iyi olmana cok sevindim canim. Bizler ayniyiz biraktigin gibi :)

canım hiç moralini düşürme ben öğrendim hala hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs sızım vardı uçlarda herkes o kadar belirti sayıyor ki senin bel ağrın kasık ağrın akıntın da hamileliğe işaret ona bakılırsa.
buldum seninki ve benimki bugün saat 11:20 de yaptım testi az önce fotosunu çektim işte umut etmiyorum hayır perşembe günü doktor randevum var

darısı bize ya inaşllahhhh dua et ne olur

ay valla benziyor iki test birbirine. canım dua ediyorum hatta dün gece baya ağrım vardı tek tek olmasa da toptan hepinize dua ettim. inşallah tez vakitte nasip olur sizlere de ağrısız sızısız ve bulantısız

aminnn senin de gebeliğin güzel, huzurlu sağlıklı geçer inşalalhhhh.. bu arada mantarı naptın?

Ah canim her seyi hamilelige yora yora artik ne dusunecegimi sasirdim sanirim :) Sanki gogus agrim yok diye yuzde yuz hamile degilim diye dusunuyorum nedense. Allah buyuk diyorum. Bakalim zaman ne gosterecek?

aminnn senin de gebeliğin güzel, huzurlu sağlıklı geçer inşalalhhhh.. bu arada mantarı naptın?
mantar değilmişim canım yaakıntı çok olunca kaşıntım olmuş kaşıntın olursa tto intim köpük diye bir köpük adı verdi onu kullan dedi aklınızda olsun doğal bir köpükmüş daha fırsat bulup alamadım

Ah canim her seyi hamilelige yora yora artik ne dusunecegimi sasirdim sanirim :) Sanki gogus agrim yok diye yuzde yuz hamile degilim diye dusunuyorum nedense. Allah buyuk diyorum. Bakalim zaman ne gosterecek?
öyle canım neleri yorduk ah başa gelince bumuymuş diyor insan hatta hamile olduğum kesinleşti keseyi gördüm hala aynada kirpiklerime bakıyordum kırışmış mı diye

Merhaba kızlar. Bugün âdetimin 3. günü, 17 gün gecikmiştim bu ay.

Âdetim çok daha az oluyor bu ay ve normalinden kırmızı. 3. günümde normalde çok olurum biraz ama bugün kahverengiye döndü âdetim ve bugün bitecek gibi duruyor. Normalde 5-6 gün sürer.

Az önce günlük pedlerime geçtim âdetim bitiyor diye ve bir kaç dakika sonra çok sıcak birşey geldi yandım hemen lavaboya koştum. Bir baktım kan gelmiş ama âdet kanı değil, burun kanamasında olduğu gibi kıpkırmızı tertemiz kan geldi sıcak sıcak ve şu an afedersiniz hâlâ damla damla akmaya devam ediyor bu kan.

İlk kez bunu yaşıyorum ve bu kesinlikle âdet kanı değil ve aşırı derecede bir koku var ama âdet kokusu da değil. Normalde kokum olmaz böyle âdet olurken. Ne bu şimdi anlamadım?

öyle canım neleri yorduk ah başa gelince bumuymuş diyor insan hatta hamile olduğum kesinleşti keseyi gördüm hala aynada kirpiklerime bakıyordum kırışmış mı diye

Valla kirpige bak, goguse bak, gozbebeklerine bak, sonu yok bunlarin cidden yaa
Ben en azindan son birkac aydir bunlara bakmayi biraktim. Yoksa ohooo
Benim de iste bir ates olcme huyum var sabahlari, onu birakamiyorum maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…