2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım öle deme ya herşey Allahtan birşey yapamayız ki eminim bir yerlerde bir yanlışlık yapıyorda olabiliriz .. Sıkma canını bak klomene başlamışsın dua edelim de herşey yolunda gitsin ..
Sagol canım benim bunu yapıyorum ama karnımı ovala iyimiş deneyeceğim :)
bende çok öpüyorummmm üzme kendini herşey yoluna girecekk sonunda ..

Ah canım benim üzme kendiniii .Herşey olacagına varır sanada demiştim sıkıntıdan olmuştur.. yola devam pes etmek yok bekleyeceğiz

Çok tatlısın yaa canımmm hep dua edelim biz birbirimize ne güzel, Allah yardımcımız olsun canım iyi dileklerin için de çook teşekkür ederim

beren20 canım senin yumurta kaç mm ken çatlatma oldu
Çatlatma ignesinden 1,5 gün önce 15, 15, 16, 18 mmydiler 1,5 günde biraz daha büyümüşlerdir herhalde 18 20 mm olmuşlardır diye düşünüyorum canim.

Benim hiç umudum kalmadı canim bu sabah itibariyle daha once yumurta geliştirici ilaç kullandigimdaki gibi kasik ağrılarım başladı bunun sonu 4-5 gün sonra adet

Kızlar günaydın dün akşam bizde başladık denemelere yeni ay yeni umut diyerek her ay bir diğerinden umutlu oluyorum ama bekleriz işte.. zaten 2 gündürlü göğüslerim kızlar baya dolgunlaşmştı dokunamıyorum resmen akıntı yılda görünce dün akşam deneyelim dedim . 2 kere oldu ama nedense uzun süre olmayınca eşimde çok kötü oluyor ama nedense sanki hep akıyor gibi ne yapsam da bende akınca üzülüyorum. Bende bu sefer taktik değiştirerek yaptık . bu sefer hemen bacakları havaya kaldırdım dururkende sizde de oluyormu bilmiyorum acayip bir titreme kasılıyor resmen damarlarımı attığını hissediyorum bunun sonu zafer .. bu ay inşallah hayırlı olur bizim için ne diyelim . Cuma günü yumurtlama gününüm bakalım ne olucak .Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar paylaşmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…