Onunla benim 1 tane yumurtam büyümüştü. Ne kadar etki ettiği önemli. Kendin ek takviye olarak bişeyler ye. Estradiol hormonunu yükseltmek için.Eşimin sonuçları iyi canım, tamam deneyelim bakalım bugün klomenle 2. Günüm..
Onunla benim 1 tane yumurtam büyümüştü. Ne kadar etki ettiği önemli. Kendin ek takviye olarak bişeyler ye. Estradiol hormonunu yükseltmek için.
Selam kızlar bugün kırmızı kart yedim
14. Aya doğru gidiyoruz
Hakkımızda hayırlısı
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Birgun mutlaka bizim de yuzumuz guler insallah.
İncir havuç kuru kayısı yeşillik kuru yemiş keçiboynuzu böyle şeyler yiyebilirsin cnmTamam canım çok sağol..
Ek takviye ne olabilir canım yazar mısın ?
Hayırlısı olsun canım. Yapman gereken herşeyi yaptır. Bişey vesile olacak ama ne onu bulmak lazımSelam kızlar bugün kırmızı kart yedim
14. Aya doğru gidiyoruz
Hakkımızda hayırlısı
inşallah ama hiç umudum yok,ilişki olmadı...İnşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz canım bugün gittim yarın tekrar gidecem
Valla sağlam takdiğim olsa karnımda bebeğim olurdu belki :)
Klomene başladım sabah kızlar sabah akşam 1 tane içicem 5 gün, yan etkileri korkuttu biraz beni bugün evde olmam iyi oldu kendimi gözlemliycem etkileri için..
Hayırlısı bakalım
He tek tavsiyem ilişkiden sonra ayaklarını dikip yatarken alt karnını ovala masaj yap iyi geliyomuş spermler için
Öpüldün iyi pazarlar
deniz_ve_mehtap
Gecikmemin 17. gününde âdet olmaya başladım ablam. Hamile değilmişim bunca zaman umutlar boşaymış. Bir kaç gün önce de bugün için gebelik testi yapmayı düşünüyordum ama nasip olmadı. En azından âdet oldum, bedenim rahatladı ama çok üzgünümne kadar heves edip umutlanmıştım.
İncir havuç kuru kayısı yeşillik kuru yemiş keçiboynuzu böyle şeyler yiyebilirsin cnm
Canım öle deme ya herşey Allahtan birşey yapamayız ki eminim bir yerlerde bir yanlışlık yapıyorda olabiliriz .. Sıkma canını bak klomene başlamışsın dua edelim de herşey yolunda gitsin ..
Sagol canım benim bunu yapıyorum ama karnımı ovala iyimiş deneyeceğim :)
bende çok öpüyorummmm üzme kendini herşey yoluna girecekk sonunda ..
Çok tatlısın yaa canımmm hep dua edelim biz birbirimize ne güzel, Allah yardımcımız olsun canım iyi dileklerin için de çook teşekkür ederim
Çatlatma ignesinden 1,5 gün önce 15, 15, 16, 18 mmydiler 1,5 günde biraz daha büyümüşlerdir herhalde 18 20 mm olmuşlardır diye düşünüyorum canim.beren20 canım senin yumurta kaç mm ken çatlatma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?