• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba kızlar. Bugün âdetimin 3. günü, 17 gün gecikmiştim bu ay.

Âdetim çok daha az oluyor bu ay ve normalinden kırmızı. 3. günümde normalde çok olurum biraz ama bugün kahverengiye döndü âdetim ve bugün bitecek gibi duruyor. Normalde 5-6 gün sürer.

Az önce günlük pedlerime geçtim âdetim bitiyor diye ve bir kaç dakika sonra çok sıcak birşey geldi yandım hemen lavaboya koştum. Bir baktım kan gelmiş ama âdet kanı değil, burun kanamasında olduğu gibi kıpkırmızı tertemiz kan geldi sıcak sıcak ve şu an afedersiniz hâlâ damla damla akmaya devam ediyor bu kan.

İlk kez bunu yaşıyorum ve bu kesinlikle âdet kanı değil ve aşırı derecede bir koku var ama âdet kokusu da değil. Normalde kokum olmaz böyle âdet olurken. Ne bu şimdi anlamadım?
canım doktora görün

:KK70: bir garip oblomov bir garip oblomov sen bütün deneyleri yap üzerinde merakımızı gider olur mu:KK70: beren20 beren20 sende ovü testi yapsana. çok dua ediyorum size. siz bana umut olacaksınzı
İnşallah dualarin kabul olur canim umudum kalmamıştı senin destegin cok iyi geldi bana okuldayim simdi eve gidince yapayim ovu testi o zaman inşallah koyu cikar da umudum geri gelir. İnşallah bebeklerimiz bizi cok bekletmeden gelirler canim benim

İnşallah dualarin kabul olur canim umudum kalmamıştı senin destegin cok iyi geldi bana okuldayim simdi eve gidince yapayim ovu testi o zaman inşallah koyu cikar da umudum geri gelir. İnşallah bebeklerimiz bizi cok bekletmeden gelirler canim benim
tmm bekliyorum:)))

Ah canim her seyi hamilelige yora yora artik ne dusunecegimi sasirdim sanirim :) Sanki gogus agrim yok diye yuzde yuz hamile degilim diye dusunuyorum nedense. Allah buyuk diyorum. Bakalim zaman ne gosterecek?
Ben de senin gibiyim canim akıntım yok benimde... ben de hamile degilim deyip duruyorum bu belirtiler yüzünden deliricez

Kızlar selam sabah yazdım ama yazan olmadığı için tekrar yazayım istedim ..Çünkü sabah duş aldığımdan beri kalkarken otururken falan batmalar oluyor . tuvalete her gşttiğimde de beyaz akıntı geliyor sizce dışarya mı çıkıyor yoksa yumurtlamadan mı kaynaklanıyor anlamadım dün akşam bizde başladık denemelere yeni ay yeni umut diyerek her ay bir diğerinden umutlu oluyorum ama bekleriz işte.. zaten 2 gündürlü göğüslerim kızlar baya dolgunlaşmştı dokunamıyordum resmen akıntıyıda görünce dün akşam deneyelim dedim . 2 kere oldu :oops: ama nedense uzun süre olmayınca eşimde çok kötü oluyor ama nedense sanki hep akıyor gibi ne yapsam da bende akınca üzülüyorum. Bende bu sefer taktik değiştirerek yaptık :KK16:. bu sefer hemen bacakları havaya kaldırdım dururkende sizde de oluyormu bilmiyorum acayip bir titreme kasılıyor resmen damarlarımı attığını hissediyorum.. o yüzden merak ettim ..:süslü::KK9:

Kızlar selam sabah yazdım ama yazan olmadığı için tekrar yazayım istedim ..Çünkü sabah duş aldığımdan beri kalkarken otururken falan batmalar oluyor . tuvalete her gşttiğimde de beyaz akıntı geliyor sizce dışarya mı çıkıyor yoksa yumurtlamadan mı kaynaklanıyor anlamadım dün akşam bizde başladık denemelere yeni ay yeni umut diyerek her ay bir diğerinden umutlu oluyorum ama bekleriz işte.. zaten 2 gündürlü göğüslerim kızlar baya dolgunlaşmştı dokunamıyordum resmen akıntıyıda görünce dün akşam deneyelim dedim . 2 kere oldu :oops: ama nedense uzun süre olmayınca eşimde çok kötü oluyor ama nedense sanki hep akıyor gibi ne yapsam da bende akınca üzülüyorum. Bende bu sefer taktik değiştirerek yaptık :KK16:. bu sefer hemen bacakları havaya kaldırdım dururkende sizde de oluyormu bilmiyorum acayip bir titreme kasılıyor resmen damarlarımı attığını hissediyorum.. o yüzden merak ettim ..:süslü::KK9:
hayırlısı inşalllah tutar

Eğer regline yakın akıntın azalmayıp çoğaldıysa hamilelik belirtisi olabilir canm

Eğer regline yakın akıntın azalmayıp çoğaldıysa hamilelik belirtisi olabilir canm

Canım daha bu hafta yumurtlama haftam gün aşırı denemelerdeyiz daha canım ama olabilir mi bu kadar erkenden ..:110: bide bu sprm olamaz demi bİraz endişeliym :110:

Canım daha bu hafta yumurtlama haftam gün aşırı denemelerdeyiz daha canım ama olabilir mi bu kadar erkenden ..:110: bide bu sprm olamaz demi bİraz endişeliym :110:
Canım seninki yumurtlama akıntısı belli bide ilişki olduğu zaman senden de sıvı geliyo yani akan sadece eşinin ki degil senin kendi vücudunuzun ürettiği de var.. Zaten spermlerin hepsini içinde tutamazsın bende 2 saat yatsam bile ayağa kalktığımda akıyor vakit kendini temizleyen bi organ ve fazlalığı atar.. Döllenme için gerekli tek sperm çok kasma oluruna bırak

Back