- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Merhaba ablam belki hatırlamışsındır beni, uzun zaman oldu :) sanırım hala denemeye devam.günaydın kızlar, iyi haftalar:)
döngüde 16 dayım hala ovü testim koyulaşmadı
hatırladım canım benim, sen naptın, eşimde ileri hareket sorunu çıktı, aşılama ya başvuruyorum bu ayMerhaba ablam belki hatırlamışsındır beni, uzun zaman oldu :) sanırım hala denemeye devam.
hatırladım canım benim, sen naptın, eşimde ileri hareket sorunu çıktı, aşılama ya başvuruyorum bu aygünümü aldım 23 mart.. dua et ne olur
sen ne yaptın bu arada? var mı bir gelişme?hatırladım canım benim, sen naptın, eşimde ileri hareket sorunu çıktı, aşılama ya başvuruyorum bu aygünümü aldım 23 mart.. dua et ne olur
aaaa 12 gün mü neden test yapmadın bugüne kadar? oldu benc ebu kezzzz :)))))))))Bütün sorunlar Allahın izniyle aşılır ablam. Bunların hepsi geçecek merak etme, sadece biraz sabır gerek. Aşılaman tutabilir bu ay inşaAllah ama stres yapma, çok üzülme yoksa etkilersin süreci. Bedenini rahat bırak :) Allah yardımcınız olsun.
Bende 12 gün geciktim ablam. Biraz sonra sağlık ocağına gidip söylemeyi düşünüyorum ama hamile değilimdir bence. Tüm ay yakınlaşma olmadı, sadece gecikmemin 3. günü oldu yani 9 gün önce. Evde test yapsam çıkmaz ama gecikmede yaşanılan yakınlaşmada da gebelik olmaz herhalde.
Alttan muayene canım.. Bende bu ay klomem kullanıyorum... Bugün bitti bakalım adetin 8. Günü bugün inşallah hayırla sonuçlanır.. En son klomen kullandığım ay hamile kaldımCanım adetin 3. Günü altdan muayene mi ediyor yoksa karından mı ?
aaaa 12 gün mü neden test yapmadın bugüne kadar? oldu benc ebu kezzzz :)))))))))
koca bir ay bir şey olmaadımı? belki geçen aydandır? çıakr bence:) kanı versen sonucu ne zaman alcaksın haber ver mutlakaa bence var bir şeylerYapmadım çünkü imkan vermedim ablam. Tüm Şubat ayı boyunca yakınlaşma olmadı. 3 gün geciktiğimde bir yakınlaşma oldu yani 9 gün önce. Yakınlaşma olduğunda zaten 3 gün gecikmiştim ama 12 gün oldu daha tık yok.
Test yapsam çıkmaz yani :)) 9 günde kan da çıkar değil mi?
koca bir ay bir şey olmaadımı? belki geçen aydandır? çıakr bence:) kanı versen sonucu ne zaman alcaksın haber ver mutlakaa bence var bir şeyler
koca bir ay bir şey olmaadımı? belki geçen aydandır? çıakr bence:) kanı versen sonucu ne zaman alcaksın haber ver mutlakaa bence var bir şeyler
ay hadi hayırlısııı ya inşallah tutar inşallahhhhhh. kaçıncı gün belli olacak ben de önümüzdeki ay yapacağım.Kizlar ben aşılamamı oldum göğüs ağrım var suanda galiba catlatma iğnesinden kaynaklı
hayırlısı hadi bakalım bence var ama:)Yarın saat 9-10 arası gidip kan vereceğim ablam. Hayırlısı olsun.
Amin canım inşallah tutar adeti bekle dedi doktor. Adetime de 14 gün falan var sıra sabırla beklemekte...ay hadi hayırlısııı ya inşallah tutar inşallahhhhhh. kaçıncı gün belli olacak ben de önümüzdeki ay yapacağım.
ne zaman yapıldı aşılaman? yumurtan erken mi gelişti?Amin canım inşallah tutar adeti bekle dedi doktor. Adetime de 14 gün falan var sıra sabırla beklemekte...
Cumartesi yapildi canim 11. günde yani. Evet canim benim döngüm de 27-28 gün igne de kullanınca erken gelisiyor birazne zaman yapıldı aşılaman? yumurtan erken mi gelişti?
Evet canim aşılamadan bir gün once ben de cok heyecanlıydım aşılama günü gerginlik vardı suan duygusuz gibi oldum inşallah ikimizinde turar o kadar çok istiyorum ki bebegimin gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?