• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım ilk defa böyle bişey duyuyorum yani bi ay içinde iki kanama.. Rahminde yara kist tarzı bişey yok değil mi???? İyice muayene oldun yani
Canım benimki kistten dolayı az az kanamam oldu sonra kesmek için primolut verdi ilacı bırakınca da tekrar kanamam oldu. İlaçtan dolayı yani kendiliğinden kanamam olmadı. Düşükten sonra düzensizlik olurmuş normal dedi doktor. @bir garip oblomov bende mantar olmuşum gözümüz aydın :D

Canım benimki kistten dolayı az az kanamam oldu sonra kesmek için primolut verdi ilacı bırakınca da tekrar kanamam oldu. İlaçtan dolayı yani kendiliğinden kanamam olmadı. Düşükten sonra düzensizlik olurmuş normal dedi doktor. @bir garip oblomov bende mantar olmuşum gözümüz aydın :KK70:
iyi yalnız bırakmam beni arkadaşlık bunu gerektirir:KK50::KK19::KK15:
bu arada küçük pet şişeye kaynamış soğumuş su koydum içine karbonat attım onunla taharetleniyorum ve dünden beri kaşıntım yok:halay:

Canım benimki kistten dolayı az az kanamam oldu sonra kesmek için primolut verdi ilacı bırakınca da tekrar kanamam oldu. İlaçtan dolayı yani kendiliğinden kanamam olmadı. Düşükten sonra düzensizlik olurmuş normal dedi doktor. @bir garip oblomov bende mantar olmuşum gözümüz aydın :KK70:
Canım dikkat edin mantar çok illet yaa.. Karbonatlı su ile taharet yapın kaşontıyı azaltıyor hemde hiç bir yan etkisi yok

Ya böyle katı bi akıntı gördüm ondan dedim mantar oldum diye kaşıntım Yok ama karnımın içi yanıyor rahatım Yok :( maydonoz suyu hazırladım bi bardak içtim

Ya böyle katı bi akıntı gördüm ondan dedim mantar oldum diye kaşıntım Yok ama karnımın içi yanıyor rahatım Yok :KK43: maydonoz suyu hazırladım bi bardak içtim
benimde kaşıntı yoktu ilk başta. hatta yazmıştım kasıklarım yanıyor yumurtalıklar kamp ateşi etrafında halay çekiyorlar heralde demiştim:KK70:3-4 gün sonra kaşıntım başladı hatta o zamana kadar akıntım normaldi ilişkiyle pıhtı çıktı içimden

benimde kaşıntı yoktu ilk başta. hatta yazmıştım kasıklarım yanıyor yumurtalıklar kamp ateşi etrafında halay çekiyorlar heralde demiştim:KK70:3-4 gün sonra kaşıntım başladı hatta o zamana kadar akıntım normaldi ilişkiyle pıhtı çıktı içimden
Hıh aynı valla maydonoz suyu içtim şimdi bide fitil kullanırım geçer gider :)

Kızlar doktordan geldim şimdi değerim 102.89 olmuş gayet iyi dedi ana tabi çok yeni dedi 6. Hafta da çağırdı ultrasonla görürüz dedi Rabbim inş bana bağışlasın çok korkuyorum
Korkunu çok iyi anlıyorum sakin olmaya çalış çok dua et rahatlatıyor

Bence değerin iyi cnm daha bir gün geçti 100 lü değer iyi benim iki gün filan geçince 100 dü
Çok sağol canımmmm moral oluyorsun bana bunu duymak çok iyi geldi ya bilmiyorum alakası var mı ama kendimi çok iyi hissediyorum ben böyle hiç kötü hissetmiyorum ama zaman geçmiyor işte

Back