Asiri derecede kasintim var ve pihti dusuyor icimden idrarim surekli bulanik canim ayrica idrarimi yaparken bile klozete sapsari pihti dusuyor akinti degil ikisinin ayrimini yapabiliyorum. Bunun stresle alakasi yok saglik durumumdan endiseleniyorum ben saglikli olacagim ki bebegimde saglikla gelsin yoksa stres olmayayim diye afedersin hart hart kasinayim icimden iltihap dokulsun ve ben bisi yapmayayim mi
Canim benim kucuklugumden beri idrar yolu enfeksiyonu problemim var zaten mantarinda muzminlesmesi beni sasirtmaz benim uzuldugum pis bir insan degilim o kadar dikkat ediyorum su iciyorum cok sevdigim kahveden caydan uzak durmaya calisiyorum yine ayni yine ayni. Benim sonumda eltin gibi olabilir sasirmam yani...[/QUOTE
Akıntı çok olan kişilerde daha gazla oluyor canm yani pis veya temizlikle çok alakası Yok.. dönem dönem oluşur
baya uzun sürmüş canım kanaman bekleyip görmekten başka şansın yok çünkü başı belli sonu belli değil birde ilaçla müdahelede var.2sinde başladı 8ine kadar sürdü 8inden sonra doktora gidip ilaç aldın dimi ondan sonra 15inde tekrar başlamış 4 gün sürmüş.Şimdi benim iki kere kanamam oldu kızlarbir garip oblomov sweetdreams1985
Şubat 2den 8 kadar az az kanamam oldu kesilmediği için doktora gittim. Şubat 2 normal regl tarihimdi kanamam durmadığı için primolut kullandım 9 gün ilacı bıraktım şubat 15 tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü bitti. Şimdi ben ne zaman hastalanırım acaba ?
zaten hamilelikte de mantar oluyormuş canım hiç yaşamamış insanda bile mutlaka olduğu yazıyor.ben artık dolmuşum küçüklüğümden beri çektiğimi ben biliyorum benim 7-8 yaşımda bile kanamam olurdu idraryollarım yüzünden.kendimi nasıl dinlemicem canım ya kaşınıyorum sarı akıntıyı görüyorum eşimin penisinin üstü bembeyaz oluyor ne yapayım ki gidip ilçta alamam her mantarda vücuda ilaç yüklersen asıl kullanman gereken zamanda işe yaramayacağını göreceksin vücut bağışıklık kazanıyor ilaca karşı.maydanozu da ya hamileysem diyip içemiyorum testte yapamıyorum olsa bile çıkmaz şimdi çok erken daha en güzeli kan vercem öğrenip ona göre icabına bakacağımHiç belli olmaz enfeksiyonla bile hamile kalan var. Artı mantar önemli değil dikkat edersen geçer glonemexsi die bi fitil var kullan onu geçer ne canını sıkıp duruyorsun. Kafana takmamış halin bu yani kız oluru da engellersin bu stresle azıcık kendini dinleme.. mantar içinde sıkma canını geçer enfeksiyon varsa maydonoz kaynat iç sabah akşam aç karına geçer
Evet canım haklısın bekliyorumbaya uzun sürmüş canım kanaman bekleyip görmekten başka şansın yok çünkü başı belli sonu belli değil birde ilaçla müdahelede var.2sinde başladı 8ine kadar sürdü 8inden sonra doktora gidip ilaç aldın dimi ondan sonra 15inde tekrar başlamış 4 gün sürmüş.
Neo petronom fitil hamilelerde kullanıyor canım onu kullanabilirsin içini temizliyor kullan hamileysen bile sorun olmaz ilk aylarda biliyorsun bilmeden bi dolu ilaç kullanan insanlar varzaten hamilelikte de mantar oluyormuş canım hiç yaşamamış insanda bile mutlaka olduğu yazıyor.ben artık dolmuşum küçüklüğümden beri çektiğimi ben biliyorum benim 7-8 yaşımda bile kanamam olurdu idraryollarım yüzünden.kendimi nasıl dinlemicem canım ya kaşınıyorum sarı akıntıyı görüyorum eşimin penisinin üstü bembeyaz oluyor ne yapayım ki gidip ilçta alamam her mantarda vücuda ilaç yüklersen asıl kullanman gereken zamanda işe yaramayacağını göreceksin vücut bağışıklık kazanıyor ilaca karşı.maydanozu da ya hamileysem diyip içemiyorum testte yapamıyorum olsa bile çıkmaz şimdi çok erken daha en güzeli kan vercem öğrenip ona göre icabına bakacağım
Canım ilk defa böyle bişey duyuyorum yani bi ay içinde iki kanama.. Rahminde yara kist tarzı bişey yok değil mi???? İyice muayene oldun yaniŞimdi benim iki kere kanamam oldu kızlarbir garip oblomov sweetdreams1985
Şubat 2den 8 kadar az az kanamam oldu kesilmediği için doktora gittim. Şubat 2 normal regl tarihimdi kanamam durmadığı için primolut kullandım 9 gün ilacı bıraktım şubat 15 tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü bitti. Şimdi ben ne zaman hastalanırım acaba ?
Ayyy canım hadi hayırlısı inşallah iyi haberle bekliyorumKizlar aşılama icin bugün ilk ignemi oldum inşallah bu ay melegime kavuşurum sizinle paylasmak istedim lutfen dua edin bebegim gelsin hayırlısıyla
İnşallah canim benim 16 aydır bekledigim o güzel haber bu ay nasip olurAyyy canım hadi hayırlısı inşallah iyi haberle bekliyorum
canım hayırlısı olsun inşallahKizlar aşılama icin bugün ilk ignemi oldum inşallah bu ay melegime kavuşurum sizinle paylasmak istedim lutfen dua edin bebegim gelsin hayırlısıyla
Sağol canim inşallah aşılama vesile olur da bebegime kavuşurum. Tabi bilgilendiririm ama rabbim tedavisiz nasip eder inşallahcanım hayırlısı olsun inşallahbizleri de bilgilendir ilerde bizlere de lazım olabilir
Ne kadar guzel13 . Hafta içerisindeyim. Bugün doktorum %90 kız olabileceğini söyledi çok heyecanlıyım :)
Kızlar gebelik testim fotoda çok belli olmuyor karanlik kaliyor bide şimdi yaptım yarın doktora benim adetim 1 gün geçti suan bile silik çıkıyor normal mi sizce ama fotodan inden baya koyu net 2. Çizgi var yani normalde
Kızlar gebelik testim fotoda çok belli olmuyor karanlik kaliyor bide şimdi yaptım yarın doktora benim adetim 1 gün geçti suan bile silik çıkıyor normal mi sizce ama fotodan inden baya koyu net 2. Çizgi var yani normalde
Çok teşekkür ederim canimmm Rabbim en kısa sizlere de nasip edecek insallahMaşallah canım hamilesin ne güzel çıkmış
Canim salı günü 32ydi benim yarın 120 kusurleri bile görsem yeter bana inşallah bakalım
Canim en son pazar gunu mu baktirmistin sanki 32li biseydi dimi. Sali persembe cumartesi desek 3 kere iki katina cikmasi lazim 250li birsey cikabilir yarina bence testte cok takili kalma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?