2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ya umutlandırmak istemiyorum belki yanlışımdır ama kuruyunca çıkması bence birşey olabilir daha adetine de var çünkü negatif olunca kurusada üstünden gün geçsede tertemiz tek cizgi oluyor
bir garip oblomov L laracraft A anneveoglusu Biliyorum canım hepiniz iyi düşünmek moral vermek istiyorsunuz allah razı olsun ama açıkçası ümitlenmiyorum artık ben üstüne düştükçe olmuyo Rabbim nasip etmiyo o kadar şey yaptım ki olsun diye.. 41 gün aksatmadan meryem suresi okudum hurmaya üfledi eşimle yedik.. İlişkiden önce hacet namazı kıldık yani her duamda var zaten bebek ( ama olmuyo vakti gelmedi demekki daha ne deyim canım hayırlı dolanmış dilimize sürekli onu diyoruz....

Rabbim sevdiği kulunu hep kapısında görmek için bol bol dua ettirirmiş canım ona o kadar güzel gelirmiş ki dua etmememiz istememiz. İnşallah duamıza karşılık verecektir önemli olan bıkmadan usanmadan istemek. İnşallah bizim yüzümüzde gülecek

@sweetdreams1985 canım bak @bir garip oblomov ne güzel söylemiş dua etmekten vazgeçme anlıyorum seni şu An sıkıldın ama başka kapımız kimsemiz yok Rabbimiz var o elbet her sıkıntının mükafatını verendir bu bekleyişlerin sabrın mükafatı muhakkak var ben hepimize dua ediyorum

Sağol canım tok tabiki vazgeçmedim yine edeceğim ama meryem süresinden dolayı çok umudum var onun in galiba üzüldüm

Sağol canım tok tabiki vazgeçmedim yine edeceğim ama meryem süresinden dolayı çok umudum var onun in galiba üzüldüm
Kuzum sen morelini hiç bozma oluruna bırak daha yaşımız genç elbet olur.. ben zamana bıraktım ne zaman nasip ederse 1,5 yıl sonra hamile kaldım oda kimyasal oldu şimdi yine olmaz diye korunmuyoruz ama bi çabam da Yok açıkçası eskisi gibi.. eskiden yatardım kalkmazdım dua okurdum hep hayal kurardım ama şimdilerde öyle değilim rabbim ne zaman nasip ederse. Ben aşırı istedim eşim istemiyordu sağolsun burnumdan getirdi şimdi de ben dile getirmiyorum Allah'ın üzerine attım ne zaman evime mutluluk huzur getirecekse o zaman nasip eylesin

Canim ben bir suru dua grubundayim 6 aydir surekli dua ediyorum saglikli eli ayagi duzgun salih/saliha evlat istiyorum bir kerelik dua ile olacak is degil ki ustumuze duseni yapip tevekkulden baska elimizden gelen bir sey yok

Canim bu kadar umutsuz olma benimde suan gebelik testlerim çıkmıyor adetime 1 gün kaldı senin daha 5 var hiç umutsuz olma bence ve sakin koşayım falan deme

Canim bu kadar umutsuz olma benimde suan gebelik testlerim çıkmıyor adetime 1 gün kaldı senin daha 5 var hiç umutsuz olma bence ve sakin koşayım falan deme
Canim zaten grip oldum ateşim var sesim kisildi yani kalkacak halim yok.. hayırlısı rabbim den bakalım benim meleğim ne zaman gelecek

kızlar canım acayip aburcubur çekiyor gittim büfeye bir sürü zararlı şey aldımkesin regl olucam suratımda bir sürü sivilcede çıktı@sweetdreams1985 canım sende durumlar nasıl 2 gün var aramızda

Günaydın canım hava yüzünden belki öyle hissetmişsindir
kesin havalardan şişkinliğim de var regl haftasına girdim ondanda huysuzum dün eşime bağırdım sonra nasıl pişman oldum. bazı aylar çok duygusal bazı aylar çok sinirli oluyorum sinirli olduğum zaman kendimden nefret ediyorum

Kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremiyorum işlerimin yoğunluğundan. Bildiğiniz üzere ben regl oldum, bugün 3. günüm. Çok sancılı ve yoğun kanamalı geçiyor. Keşke evde yatıp dinlenebilsem, iş yerinde çok zorlanıyorum masa başında otururken..

canım ya malesef biz çalışanların dinlenme gibi bir olanağı yok bilgisayar kasasına ayaklarını uzatıp oturma imkanın var mı ben yorgun olduğumda ya da regl olunca ağrım olduğunda öyle yapıyorum

İnsan nazı kime geçiyor sa canı sıkkın olunca onla uğraşıyor sonrada üzülüyor ama o an insanın gözü görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…