2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Amin inşallah tatlım. Her ay umudu kestim diyorum ama bat yaklaşınca tutusuyorum. Psikolojik belirtiler yaşıyorum resmen. Kafamı nasıl boş bırakacam bilmiyorum. Hep aklımda hep
Öyle oluyo ya malesef her ay farklı bi belirti oluyo. Bi ay kasık bi ay göğüs. Tamam diyosun geldi bu ay ama yine hüsran
olsun Allah nasip ederse inşallah gelecek. Burası olmasa ben kendimi daha kötü hissederim. Çevremde herkes hamile.

Ben ilk kez deneyecegim hamilelik icin.cevremde hep ilk icin umutlanma diyor.farkindayim ama sanirim ister istemez bi heyecan ve olacak hissi oluyor..ama vardir bir zamani en guzel en hayirmi zamanda gelsin bebislerimiz inss cnm

Ben ilk kez deneyecegim hamilelik icin.cevremde hep ilk icin umutlanma diyor.farkindayim ama sanirim ister istemez bi heyecan ve olacak hissi oluyor..ama vardir bir zamani en guzel en hayirmi zamanda gelsin bebislerimiz inss cnm
İlk denemede kalan da çok canım inşallah seninde ilk denemede olur :)

Çok heyecanlı 1 Ekim bile var. Ayın başından haberleri almaya başlarız inşallah. Sap sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.

Çok heyecanlı 1 Ekim bile var. Ayın başından haberleri almaya başlarız inşallah. Sap sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.
İnşallah :)
Sabah kasıklarım ağrıdı tuvalete gittim damla kadar kan geldi. Daha da gelen giden yok.

Salı günü yaptırdım canım kan testi çıkmadı. Klomen kullandığım için gitmiştim yumurtam çatlamış

Süper o zaman yumurtnaın çatladığı tarih kesin olarak cepte. Umarım çok güzel haberlerin gelir.
Bu topiği çok tuttum. Çok ümitliyim. İlk mesajdaki arkadaşların hep hayırlı güzel haberleri gelecek. Bu ay olmasa da gelecek ay olur inşallah.

Yok canım ya pek umutlu değilim ben kahverengi akıntılarım geldi.

Yok canım ya pek umutlu değilim ben kahverengi akıntılarım geldi.

Hiç canını sıkma. Kasımda aşk başkadır. Belki de en büyük aşkın oğlun Kasımı bekliyordur gelmek için. Allah isteyen kimsenin kolunu boş bırakmasın hayırlısı ile sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.

Ben de böyle böyle teselli ediyorum kendimi. Eşimin doğum günü Ekimde belki ona süpriz olur falan diyorum. Allah'ım umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…