İnşallah canım. Ben de tam bilmiyorum o yüzden yazamayacam kendimi :)sanırım 13-14 ekim emin değiliminşallah kırmızlar gelmez bu ay
İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur canım.Kızlar Allah yardımcınız olsun . Ben kürtaj sonucu biraz bekleyeceğim . Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Dualarım sizinle ..
hoşgeldinnn :) Maşallah canım bende 9,5 ay sonra yendim 6 aydır da bebek çalışması yapıyorum :)Kizlar merhabaaben 1 yillik evliyim.Vaji topiginden geliyorum. eylul ayi icinde 4 gunde yenip buraya geldimm..saglikli hayirli bi bebisim olmasini cok istiyorumm
ayyyy inşallah cnm dün doktor güzel oluşmış yumurtan var dedi inşallah bugünki oviladyon testimde buProfil resmindeki gibi çocukların olsun canım :))
hoşgeldinnn :) Maşallah canım bende 9,5 ay sonra yendim 6 aydır da bebek çalışması yapıyorum :)
Çok güzel çatlıyo canım. Değerlendir inşallah tutar bu ay :)ayyyy inşallah cnm dün doktor güzel oluşmış yumurtan var dedi inşallah bugünki oviladyon testimde bu
Yumurtlama herkeste aynı olmuyo canım ya. Başında ortasında sonunda bile yumurtlama olabiliyo. O yüzden ona çok takılma adetten sonra 1 gün dolu 1 gün boş denemelere devam :)Hosbuldumm canimm..:) ben tam 13 ay sonra yenebildim.hep erteledik denemelerde de en ufak bi acida biraktik en son kafama koydum ve is bitti cok sukur ay dedim bu muymus? Iskence cektirmisim kocama da kendimede:) neyse ki gecti o kotu gunleeer simdi heyecanla bebis istiyoruzz..:) bayramdan once astik bu problemi biz.araya bayram girdi.ben de annemlerdeyim.bi kac gune evime gidip denemelere baslayacagiz ins
Hamilelik konularina yeni yeni bakiyorum.folik asit kullanmaya basladim.Bir de yumurtlama donemi olayi varmis sanirim nasil oluyo tam olarak? Benim adetim duzenli 30 gunde bir oluyor
Ekliyorum canım. Kızlar yazmayanlarda yazsın adet tarihini ekleyeyimCanım benı de eklermısın 10 ekim :)
nasıl cnm şimdi dün yaptık birde yarın di mi bugün değilÇok güzel çatlıyo canım. Değerlendir inşallah tutar bu ay :)
Dün yaptıysan bugün yapma. Sperm kalitesi açısından doktorlarda öyle söylüyo. Yarın yap. Hatta sabah spermler daha sağlıklı oluyomuş.nasıl cnm şimdi dün yaptık birde yarın di mi bugün değil
Yumurtlama herkeste aynı olmuyo canım ya. Başında ortasında sonunda bile yumurtlama olabiliyo. O yüzden ona çok takılma adetten sonra 1 gün dolu 1 gün boş denemelere devam :)
Aminn inşallah canım. Senin bat ne zamanAnladim cnmm :) Rabbim isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu inss
İnşallah bu ay burda hayırlısıyla hamile haberlerimizi verelim canım :)Beni de yazın beni de 14 ekim bat.
İnşallah bu ay burda hayırlısıyla hamile haberlerimizi verelim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?