2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar Allah yardımcınız olsun . Ben kürtaj sonucu biraz bekleyeceğim . Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Dualarım sizinle ..
İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur canım.

Kizlar merhabaa ben 1 yillik evliyim.Vaji topiginden geliyorum. eylul ayi icinde 4 gunde yenip buraya geldimm..saglikli hayirli bi bebisim olmasini cok istiyorumm

Kizlar merhabaa ben 1 yillik evliyim.Vaji topiginden geliyorum. eylul ayi icinde 4 gunde yenip buraya geldimm..saglikli hayirli bi bebisim olmasini cok istiyorumm
hoşgeldinnn :) Maşallah canım bende 9,5 ay sonra yendim 6 aydır da bebek çalışması yapıyorum :)

hoşgeldinnn :) Maşallah canım bende 9,5 ay sonra yendim 6 aydır da bebek çalışması yapıyorum :)

Hosbuldumm canimm..:) ben tam 13 ay sonra yenebildim.hep erteledik denemelerde de en ufak bi acida biraktik en son kafama koydum ve is bitti cok sukur ay dedim bu muymus? Iskence cektirmisim kocama da kendimede:) neyse ki gecti o kotu gunleeer simdi heyecanla bebis istiyoruzz..:) bayramdan once astik bu problemi biz.araya bayram girdi.ben de annemlerdeyim.bi kac gune evime gidip denemelere baslayacagiz ins
Hamilelik konularina yeni yeni bakiyorum.folik asit kullanmaya basladim.Bir de yumurtlama donemi olayi varmis sanirim nasil oluyo tam olarak? Benim adetim duzenli 30 gunde bir oluyor

Yumurtlama herkeste aynı olmuyo canım ya. Başında ortasında sonunda bile yumurtlama olabiliyo. O yüzden ona çok takılma adetten sonra 1 gün dolu 1 gün boş denemelere devam :)

Yumurtlama herkeste aynı olmuyo canım ya. Başında ortasında sonunda bile yumurtlama olabiliyo. O yüzden ona çok takılma adetten sonra 1 gün dolu 1 gün boş denemelere devam :)

Anladim cnmm :) Rabbim isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu inss

İnşallah bu ay burda hayırlısıyla hamile haberlerimizi verelim canım :)

Amin inşallah tatlım. Her ay umudu kestim diyorum ama bat yaklaşınca tutusuyorum. Psikolojik belirtiler yaşıyorum resmen. Kafamı nasıl boş bırakacam bilmiyorum. Hep aklımda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…