2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

EslemM001 canımmmm çok tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inş benimde hep sol kasigim batıyor ama gecen ayda böyle oldu adet oldum bende ters etki yapmıştı çok sevindim senin adına canimmm

Canim hakkinizda hayirlisi olsun ilk denemede tutar insallah esinin degerleri duzeldi mi varikosel vardi dimi? Ilaclar yumurta gelistirmek icin mi temmuza kadar hamile kalamazsam bende ilk asilama dusunuyorum bizleri bilgilendirirsin canim

Canim sen neler yapiyorsun bayadir yoktun ev mi tasiyordunuz bitti mi islerin
Merhaba canım mutfagım tadılat oluyordu çok şükür burro annemde kalıyorduk ama artık evımıze geçtik fakat yumurtlama gunlerı annemde olduğumuz ıcın kaçamak ılışki oldu yanı pek bişey anlamadım zaten 2 defa oldu yumurtlamaya denk getirmeye çalıştım sonra mutfağı sil eşyaları bastan yerleştir falan çok yoruldum .. Sen nasılsın canım

Valla aylardir topiklerde geziyorum kacak gocek iliskilerin sonucunda hep bebek haberleri geldi insallah seninde oyle olur canimcok sukur iyiyim..gecen ay yumurtlamayi gorememistim baya uzulmustum ama bu ay erkenden yumurtladim ust uste 3 gun iliski oldu bundan sonrasi artik keyfi olur beklemedeyim 3 gun erken yumurtlayinca bat ta one geliyor bakalim 8-11i arasinda insallah guzel haberleri veririm.senin bata kac gun kaldi

Ayy ağzından bal damliyo canım inş mutlu haberler verelim benimde cumartesi gece yumurtlama oldu bat haftaya cumartesi yani bata 8 gün var canım geçmez bu 8 gün ama inş erkenden gebelik testi yapmayacam sabretcem sonra erkenden öğrenince daha sıkıcı oluyo zaman geçmiyor. . Rabbim inş bu ay batı görmeye lim ve müjdeli haberler verelim. ..

ateş löçümün nasıl gidiyor:))) en son beraberdik.. benim döngü 29. yarın bat günüm. ateş 36,6

Oooo süpermiş kız ateşin, maşallah nazar değmesin
Benim bugün 25. günüm, ateşim de 36.6
Bat 1 Mart :) Daha 5 günüm var ve zaman geçmiyorrrrrrrrr!!
Bu arada belim ağrıyor dünden beri, sende belirti sayılabilecek bir şey var mı?

canım valla her şey stabil, belirti hiç yok... aksine adet olacak hissi var, ağrı yok o hissi biliyorum. bat 1

sen sordun şimdi sağ tarafımda çok hafif ağrı başladı

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…