2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

HEHEHEH kızlar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum, bu aralar çok yoğunum bu yoğun günlerde bütün gruba bu şarkıyı hediye ediyorummmmmm, eşlerimize dinletelimm ama özellikle Pinhaniden dinletin azıcık hüzün azıcık sevinç, bebiş tam bizi anlatıohoppppppppppp

Dinliyorum tatlım teşekkür ederik :)

@laracaft özellikle 2:50 den sonraki çalan çok hoşuma gidio oooy oyyy Eminem parmağında yüzükleri çalıo ya o kısım süper

canım aşılama için randevu alacağım üni hastanesinden. ama
Ne güzel olurdu aslında rahatlardık.

aşılama için ben de randevu alacağım üni hastanesinden... aşılama için adetliyken gideyim değil mi? malum iş yerinde sürekli izin alamam nasıl oluyor işlemler?

ben bu ay ilk defa soldan yumurtladım dün akşam baya ağrıdı içten yandı resmen kasıklarım sıcacıktı sonra bir kaşıntı aldı anlatamam.. dedim ne oluyor spermler kamp ateşi yaktılar etrafında halay çekiyorlar heraldeher sabah ateşimi ölçüyorum
15. gün 35.9 ovuda 2. çizgiyi gördüm ilişki oldu
16.gün 36,00 ovuda 2. çizgi kopkoyuydu ilişki oldu
17.gün 36,4 ovuda 2. çizgi açıldı ilişki oldu
18.gün 36,4
19.gün 36,3
dün ilişki olmadı bugünde olmaz heralde.. ateşten anlayan kızlar sizce nasıl gidiyor ateşim6-10-13-15-16-17 ilişki günleri sizce umut var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…