- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
hahaha hemen dinliyorum canım benimdeniz_ve_mehtap öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasılda bağladım seni
Gökselin şarkısını sana armağan ediyorum beğeni güzeli
:)))))hahaha hemen dinliyorum canım benimçalışınca böyle oluyor ama sıkı takip ederim sayfayı...
Dinliyorum tatlım teşekkür ederik :)HEHEHEH kızlar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum, bu aralar çok yoğunumbu yoğun günlerde bütün gruba bu şarkıyı hediye ediyorummmmmm, eşlerimize dinletelimm ama özellikle Pinhaniden dinletin azıcık hüzün azıcık sevinç, bebiş tam bizi anlatıo hoppppppppppp
Bilmem bende sorun yok giriyorum cnmgünaydın kızlar
bugün siteye zor giriyorum bende mi sorun var acaba sayfalar açılmıyorgüç bela girdim burayada. şarkıyı patron gidince dibleyeyim bende
Bilmem bende sorun yok giriyorum cnm
ayy cevap bile yazamamışım şinir oldum valla bekle bekle açılmıyor siteye giriyorum ama bildirimleri açmak sayfalara girmek ölüm gibi. şirketin internetin de sorunda yok başka sitelere çok kolay giriyorum anlamadım gittiBilmem bende sorun yok giriyorum cnm
yerleşme falan değil midir acaba?öğle saati itibariyle lekelenmem başladı, bu ay hayaller fora kızlarrr
Ne güzel olurdu aslında rahatlardık.Merhaba bayanlar nasılsınız evdeyim ben bugün temizlik yapıyorum birde eşime süpriz poğaça) çay demleyim gelin beraber yiyip içelim burda konuşup dertleşelim...
Merhaba bayanlar nasılsınız evdeyim ben bugün temizlik yapıyorum birde eşime süpriz poğaça) çay demleyim gelin beraber yiyip içelim burda konuşup dertleşelim...
yok değildiryerleşme falan değil midir acaba?
ay ne iyi olurdu valla sıkıntıdan patladım iş yerinde birde buraya zor giriyorumMerhaba bayanlar nasılsınız evdeyim ben bugün temizlik yapıyorum birde eşime süpriz poğaça) çay demleyim gelin beraber yiyip içelim burda konuşup dertleşelim...
kız deme öyle eksik falan ay benim yumurtlama bitti ya duygusallık başladı yine her şeye ağlıyorum sen öyle yazınca kötü oldumKeşke canım yaa o kadar eksik hissediyorum ki kendimi anlatamam..
Ne güzel olurdu aslında rahatlardık.
Tabiki yüz yüze konuşmak dertleşmek gibisi var mu hepimizin derdi aynıNe güzel olurdu aslında rahatlardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?