- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
aa yazdı mı okumadım kaçırdım sanırımCanım. Benim bildigim laracraft hamilelik konusunu kapattı o yüzden
aa yazdı mı okumadım kaçırdım sanırım
kızlar selam bat 20 aralık bu ay yüzümde ilk defa minik minik sivilceler çıktı daha önce ne ergenlik dönemimde nede regl öncesi sivilce olayım hiç olmamıştır. bu gebelik belirtisi arasında olabilirmi sizce
Kızlar benim reglim bu ay 7 gun falan sürdü hatta 8 de bile biraz lekeleme oldu 9. Gun degerlendirdik 11. Gun pazartesi sabah cok islaklik hissettim öğle saatlerinde acayip bi yumurtlama akintisi vardı uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok gördüm oda islakliktqn sebeb allah allah kanamam mi var dedim de gittim lavaboya ama o gün öğlen çok yoğun olan akinti bitti bildiğin bugünlerde de kuruluk başladı diyebilirim şimdi acaba bu kadar erken yumurtlamak mümkünmü öncesine hiç dikkat etmedim ama belki 9 ve 10 da vardı erken yumurtlama böyle bişey mi sizce
Bizde seni seviyoruz canım Sizleriii ccooook seviyorummm can kizlarrr, özledimmm
cancazım bizde seni seviyoruz özlendiniz grup sessiz bitsin şu bulantıların da dön gel gayriSizleriii ccooook seviyorummm can kizlarrr, özledimmm
ben laracraftı başka bir topikten de tanıdığımdan hep eşi yüzünden kararsızlığı vs vardı yazardı hep ama burayı hiç boşlamazdı merak ettim inşallah iyidirYok yeni değil de öyle yazdığını çok net hatırlıyorum ben olmuştur biraz
ben laracraftı başka bir topikten de tanıdığımdan hep eşi yüzünden kararsızlığı vs vardı yazardı hep ama burayı hiç boşlamazdı merak ettim inşallah iyidir
Sizleriii ccooook seviyorummm can kizlarrr, özledimmm
Burdayım bebeğim bir derdim varda geziniyorum bakıyorum kimse kalmamış :)
özledim tatlım ya uğra buraya da bak ben bırakamıyom burayı girmicem girmicem dedim amaBurdayım bebeğim bir derdim varda geziniyorum bakıyorum kimse kalmamış :)
Aynen bi ara seni göremedim bende girmiyordum zaten @aymavim kökten Yok olduözledim tatlım ya uğra buraya da bak ben bırakamıyom burayı girmicem girmicem dedim ama
ben de:)özledim tatlım ya uğra buraya da bak ben bırakamıyom burayı girmicem girmicem dedim ama
ben de:)
Kızlar sizde durumlar ne alem bebiş varmı :)özledim tatlım ya uğra buraya da bak ben bırakamıyom burayı girmicem girmicem dedim ama
yok canım daha bişi zaten regl yeni bitti sayılırKızlar sizde durumlar ne alem bebiş varmı :)
Aman boşver kendini rahat bırak öyle huzurluyum ki :))yok canım daha bişi zaten regl yeni bitti sayılır
öyle canım rahatım bu ay olmasam ne oluyor bakalım bu ay olmazsa kesin eşimi sperm testine yollucam inatlaşıyor ama ne malum onun yüzünden bu kadar beklemediğimiz ben gittiğim için hep benim problemim varmış gibi duruyor.Aman boşver kendini rahat bırak öyle huzurluyum ki :))
Allah büyük en güzel vakitte nasip eylesin sağlıklı sıhhatli bi şekilde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?