2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Çook sevindim bak seninde için daha rahat etmiş oldu şimdi sıra çarşamba ki güzel haberler de inşaAllah
Sonra da sıra senden güzel haber almakta inşallah :)
Ben geçen yıl bu ay doktora gitmiştim, olmuyor diye. Tam bir yıl sürdü tedaviler. Üç klomen, bir rahim filmi, iki aşılama, iki yumurta takibi, iki tüp bebek sonunda ancak oldu. Eğer bir yıldır olmuyorsa siz de mutlaka doktora gidin arkadaşlarım :)

Çok zor zamanlardan geçtin cnm biliyorum ama bak çok şükür bu günleri gördün tabi böyle söylemesi dile kolay inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah bu ay bizde güzel haberler veririz

bu dediğini çin de mi japonya da mı ne kadınlar yapıyormuş internette okumuştum canım demek doğruymuş yapmak lazımda ben sakız çiğnemeyi hiç sevmem

tarçın tüketmek önemli imiş canım. sahlepe de koyabilirsin yada bala koyup yiyebilirsin..inşallah denediklerimiz şifamıza sebep olsun..

inofolik için regl geciktiriyor diyen hanımlar inofolik yumurtlamayı kolaylaştırırken nasıl regli geciktirecek pkolu bayanlar kullanıyor onlar zaten geç yumurtlayıp geç regl oluyorlar ya da yumurtlamayıp aylarca regl olmuyorlar şimdi siz diyin doktor regli geciktirecek olsa onlara yazarmıydı bu ilacı? bence bu konu üzerine açılan forumlar ve sizlerin geç regl oması tamamiyle tesadüf mevsimsel olabilir stresten olabilir ilaca taktığınız için psikolojik olabilir. bence regl olursanız ilacı bırakın yoksa psikolojikman hamilede kalamıyacaksınız...

Dediğin nedenler de olabilir tabi hersey olabilir ama insan düşünmeden edemiyor inofoligin netkisi var mı diye. Bıraktim kac gundur icmiyorum. Çok umutluydum kullanıp hamile kalanlar vardı. Bu kadar kişinin de aynı ay gecikme yaşaması da enterasan. Doktora gideceğim Birkac gün sonra. Danisacagim gittiğimde.

kızlar selam bat 20 aralık bu ay yüzümde ilk defa minik minik sivilceler çıktı daha önce ne ergenlik dönemimde nede regl öncesi sivilce olayım hiç olmamıştır. bu gebelik belirtisi arasında olabilirmi sizce

bat 20 aralık mı? şubat olacak galiba..hiç belli olmaz canım bekle biraz daha daha erken hafta sonu test yapabilirsin

test yaptın mı? gebe değilsen bence stres etkili olabilir...doktora sorunca bizi de bilgilendirmeyi unutma

test yaptın mı? gebe değilsen bence stres etkili olabilir...doktora sorunca bizi de bilgilendirmeyi unutma

Test yapmadım canim henüz. Stres de etkili olabilir gecikmede. Stres yapmamayi basaramiyorum maalesef. Hep hüsranla sonuclaniyor testler de haliyle. Korkuyorum yapmaya açıkçası. Bugüne kadar 6 gün geciktigi olmuştu. Bu yüzden 1 gün daha bekleyip regl olmazsam perşembe test yapacağım. Cuma ya da cumartesi de doktora giderim. Allah yüzümüzü güldürur inşallah kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…