1 yıl oldu. Benim bütün tetkiklerim yapıldıyesa . Rahim filmi, hormon testi vs. Bu ay olmazsa eşimin sperm testi yapılacak. Hala regl olmadım ama hiçbir belirti yok. 2 gün daha bekleyeceğim. Sabredemezsem erken yaparsam @mervem-metem , deniz_ve_mehtap haberdar ederim sizi durumdan.
Canım bir daha kan vermedim. Doktor gerek yok dedi. Çarşamba kontrole gideceğim. Mutlaka haber veririm canım. Sağ ol :)@nisandeniz ne yaptın cnm Son Kan değerin ne kdr oldu
Ben de aynı canım 1 yıl oldu sıra rahim filminde
Tamam canım hayırlı güzel haberler le inşaAllahCanım bir daha kan vermedim. Doktor gerek yok dedi. Çarşamba kontrole gideceğim. Mutlaka haber veririm canım. Sağ ol :)
Rahim filmi de küçük tıkanıklıkları açıyormuş. Ben aralık ayında çektirmiştim.
Insalllah hamilesindir eger daha once boyle bir gecikme yasamadiysan test yap beklemene gerek yok bence1 yıl oldu. Benim bütün tetkiklerim yapıldıyesa . Rahim filmi, hormon testi vs. Bu ay olmazsa eşimin sperm testi yapılacak. Hala regl olmadım ama hiçbir belirti yok. 2 gün daha bekleyeceğim. Sabredemezsem erken yaparsam @mervem-metem , deniz_ve_mehtap haberdar ederim sizi durumdan.
kızlarrrr napiyonuz bakimben kitap okumaya daldım iyice işler kesat yapcak bir şey yok en güzeli şey kitap okumak
@mervem-metem ben reglime 2-3 gün kala ilişkiye ara veriyorum ne olur ne olmaz diye. belki bebişin tutunuyordur onun ağrısıdır belli olmaz...
InşaAllah canım hevesin sevince dönüşürAyy inşallah canım yaa dün sürpriz ilişki oldu zaten daha yapmam regle kadar töbe :) bugün kasıklarım batar gibi hep ağrıdı hala da ağrıyo..
Hadi inşallah yaaa bu ay çok hevesliyim ben
Ayy canım ben dayanamadım, gittim kan verdimmInşaAllah canım hevesin sevince dönüşür
İnşallah canim. Allah çabalarımızı boşa cikarmasin. Gobuslerimiz dolsun:)Ben de inşallah bu ay canım
Eşimin de değerleri normalin biraz altında keçiboynuzu ve havuç kuru yapıyoruz
Bakalim inşallah ugurlu gelir tüm bunlar
Daha once bazı aylar 4-5 gün gecikme olmuştu. Biraz da o yüzden beklemek istiyorum. Yarın ev tasiyacagiz. Test almaya vaktim olmayacak. Yarın da regl olmazsam perşembe yaparım artık. Neyse çıkar ortaya. Şimdi çok uzuluyoruz sonra çok sevinecegiz inşallahInsalllah hamilesindir eger daha once boyle bir gecikme yasamadiysan test yap beklemene gerek yok bence
InşaAllah canım hevesin sevince dönüşür
Ayy canım ben dayanamadım, gittim kan verdimm
Çok şükür 500'e yakın çıktı :)
İnşallah canım. En kısa sürede de sizlerin güzel haberini alalım inşallah :)Ayy maşallah yaa Allah kat kat devam ettirsin inşallah canım benim :)
Kizlaar size bu satirlarim popomun altinda 2 adet minder ve ayaklarim havadayken yaziyorum. Nasilsiniz? Sizi biraz guldureyim dedim.
Bugun 14. gunumdeyim de ustunuze afiyet. Bir de uzayan akintiyi gordum iliskiden yarim saat kadar once. Ay bu kadar mi denk gelir? Cok umutluyum bu sefer nedense.
İnşallah canım. En kısa sürede de sizlerin güzel haberini alalım inşallah :)
İnşallahhhhİnşallah canım inşallah dua et bize de :)
Hamileyiiiiiiiiimmmmmmm
Yazalım
Agir kaldirma sakinDaha once bazı aylar 4-5 gün gecikme olmuştu. Biraz da o yüzden beklemek istiyorum. Yarın ev tasiyacagiz. Test almaya vaktim olmayacak. Yarın da regl olmazsam perşembe yaparım artık. Neyse çıkar ortaya. Şimdi çok uzuluyoruz sonra çok sevinecegiz inşallah
Çook sevindim bak seninde için daha rahat etmiş oldu şimdi sıra çarşamba ki güzel haberler de inşaAllahAyy canım ben dayanamadım, gittim kan verdimm
Çok şükür 500'e yakın çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?