2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Insalllah hamilesindir eger daha once boyle bir gecikme yasamadiysan test yap beklemene gerek yok bence

Ayy inşallah canım yaa dün sürpriz ilişki oldu zaten daha yapmam regle kadar töbe :) bugün kasıklarım batar gibi hep ağrıdı hala da ağrıyo..

Hadi inşallah yaaa bu ay çok hevesliyim ben

Kizlaar size bu satirlarim popomun altinda 2 adet minder ve ayaklarim havadayken yaziyorum. Nasilsiniz? Sizi biraz guldureyim dedim.
Bugun 14. gunumdeyim de ustunuze afiyet. Bir de uzayan akintiyi gordum iliskiden yarim saat kadar once. Ay bu kadar mi denk gelir? Cok umutluyum bu sefer nedense.

Insalllah hamilesindir eger daha once boyle bir gecikme yasamadiysan test yap beklemene gerek yok bence
Daha once bazı aylar 4-5 gün gecikme olmuştu. Biraz da o yüzden beklemek istiyorum. Yarın ev tasiyacagiz. Test almaya vaktim olmayacak. Yarın da regl olmazsam perşembe yaparım artık. Neyse çıkar ortaya. Şimdi çok uzuluyoruz sonra çok sevinecegiz inşallah

Hadi hayırlısı kuzu benimde içim içime sığmıyo 2 gündür nedense

Agir kaldirma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…