aynen canım 2 sene uğraşınca da sanki 2,5 seneden beri çocuğumuz olmuyorun yükünü taşıyor gibi hissediyorum. birde o zamanlardan beri istediğimi bilen herkes ee hadi daha hamile kalamadın mı demiyor mu deli olacak gibi oluyorum. erkeklere daha hamile bırakamadın mı diye sormuyorlar bütün lafı biz duyuyoz
Valla en güzeli kimseye bir şey söylememek
Erteledik biz o olayı
Artık düşünmüyoruz
Nokta bitti kime ne yaa
canım inan vaktince başlamış ama 2-3 senedir olmamış olsaydı kabulümdü. 2 sene ne dil döktüm ne gözyaşı döktüm bilemezsin. yok nuh dedi peygamber demedi eşim. ama sen öyle miydin bilmiyorum bekledin mi eşini ikna etmeye çalıştın mı? inan bu süreçten daha yıpratıcı bir süreç yaşadım ben. hatta 1-2 ay yanıma yanaştırmadığım oldu eşimi çocuk yoksa ilişkide yok diye çok protesto ettim ama gıkı çıkmadı adamınKızlar üzülmeyin benim de bu yolda dolu dolu 3. yılım bitti, 4. yılıma giriyorum. Sizden beterleri var yani :)
kesinlikleaynen canım 2 sene uğraşınca da sanki 2,5 seneden beri çocuğumuz olmuyorun yükünü taşıyor gibi hissediyorum. birde o zamanlardan beri istediğimi bilen herkes ee hadi daha hamile kalamadın mı demiyor mu deli olacak gibi oluyorum. erkeklere daha hamile bırakamadın mı diye sormuyorlar bütün lafı biz duyuyoz
ah canım erteledik diyenlerde olmazsa görürsünüz filanca senelerce bekledi lafları oluyor bu seferde valla elalemin ağzı torba değil ki büzesin lafı sık sık aklıma geliyor böyle zamanlarda
canım inan vaktince başlamış ama 2-3 senedir olmamış olsaydı kabulümdü. 2 sene ne dil döktüm ne gözyaşı döktüm bilemezsin. yok nuh dedi peygamber demedi eşim. ama sen öyle miydin bilmiyorum bekledin mi eşini ikna etmeye çalıştın mı? inan bu süreçten daha yıpratıcı bir süreç yaşadım ben. hatta 1-2 ay yanıma yanaştırmadığım oldu eşimi çocuk yoksa ilişkide yok diye çok protesto ettim ama gıkı çıkmadı adamın
Bende de miyom var ama bir tane doktor sana zararı yok desede kafama takılıyor senin nasıldıben çektirmedim, çünkü ben bir miyom ameliyatı geçirdim orda bakılmış sanırım o şekilde duydum...çünkü aşılama için başvuracaktım ama tahillere hsg çektirmeyelim ameliyatta bakılmıştır dendi... bir iki ay daha bekleyip kendi doktoruma tekrar başvuracağım eşimin sonuçlarına göre...
InşaAllah yakızlar bu ay umutlu olmak istiyorum 8. ayımıza girdik bizkeşke hepimiz hamile kalsak
Ayyyy çok güldürdün beni dimi ya erkeklere soran yok herşeyi Biz yapıyoruz sankiaynen canım 2 sene uğraşınca da sanki 2,5 seneden beri çocuğumuz olmuyorun yükünü taşıyor gibi hissediyorum. birde o zamanlardan beri istediğimi bilen herkes ee hadi daha hamile kalamadın mı demiyor mu deli olacak gibi oluyorum. erkeklere daha hamile bırakamadın mı diye sormuyorlar bütün lafı biz duyuyoz
keşke benimde böyle olsaydı ama olmadı malesef çok yıprandım 2 sene de artık kaldıramıyorumCanım valla ben eşimden yana bir sorun yaşamadım şükür, ilk günden itibaren ikimiz de çok istedik. 1 yıl boyunca free takıldık ama olmadı :)
Bir yılın sonunda doktora gittik, tahliller, filmler, vs derken eşim de o ara eh sen bu kadar test yaptırdın bir sorun çıkmadı, yoksa bende mi bir sorun var acaba diyerek sperm testine kendisi karar verdi. Onda da şükür bir sorun çıkmadı. Ama hala kısmet olmadı işte.
aynen ben de burayı çok seviyorum valla:)ah kızlar ya valla sizleri görsem teker teker yanaklarınızdan öpcem derdimi dinleyen bir siz varsınız. ablamla konuşuyom derdime dert katıyor daha çok sinir oluyorum
yok canım yarın 5. gün bitecek inşallahaynen ben de burayı çok seviyorum valla:)
bu arada reglin bitti mi?
yeni bir ay, oh temizlenmiş tertemiz hazırsınyok canım yarın 5. gün bitecek inşallah
iyi değerlendir günleriniyeni bir ay, oh temizlenmiş tertemiz hazırsınben de döngümün tam 14. günündeyim...
Benim de 12. ayım hsg çektirdimBenim de 12. Ay
Bu ay adet olduktan sonra gideyim de hsg cektireyim o zaman ben
Keçiboynuzu kürünün faydasını gördüm ben. Eşime uyguladığım ilk ay Rabbimin de izniyle hamile kaldım kızlar. İnşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara kavuşursunuz. Görünce yazmadan duramadm.deniz_ve_mehtap
Ve
Kontes001
Kızlar ben de ikinize yazacaktim
3umuz benzer durumdayız
Ben kaan aydos eşimin sonuçlarını mail attim mutlaka siz de atin
Eşimiz her aksam ve sabah keçiboynuzu kuru
Ve her aksam havuç suyu mutlaka içsin
Birimize arada soralim bu kürleri bırakmayalim:)
yesa sen keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsun? nette 6-7 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre suya atın kaynatın 20 dk dinlendirin yarısını sabah yarısını akşam içirin diyor. sende böyle mi yapıyorsun?
Benim de 12. ayım hsg çektirdim
Fikri olan yokmuMerhaba kizlar konu actim ama bi size sorsam adetime 4 gun var bu ay ovulasyon testi kullandim yumurtlama gununden bugun 11. Gundu kan testi yaptirdim ama negatif cikti 0.100 cikti kesin yokmy olsa cikarmiydi lutfen 4 bucuk senedir 2 kere kaldim kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?