2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ya benim zalim eşime keçiboynuzu aldım inat etti yemiyor... sadece emodex, çakşır suyu ve sevdiği için kabak çekirldeği ile incir yiyor...

Keçiboynuzunu kaynat en etkili yöntem o zaten 1. Sırada

Diğerleri hep ikinci sıra :)

Aynı su tadı gibi içer sıkıntı olmaz

Canım varikosel geçmez kur ya da ilaçla

Sadece değerleri düzeltmeye çalışıyoruz biz

Çünkü varikosel eşittir kisir demek değil

Ama sperm sayısı hareketlilik önemli

Canım varikosel geçmez kur ya da ilaçla

Sadece değerleri düzeltmeye çalışıyoruz biz

Çünkü varikosel eşittir kisir demek değil

Ama sperm sayısı hareketlilik önemli
bakalım kızlar bu emodexinin bitirin yeni tahlil vereceğiz değerleri yükselirse kullanın sizde. ilk bir ay da yükseldi ama benim olumlu sonuç aldık demem için hamile kalmam lazım:)

Kızlar hsg cektirdiniz mi
ben çektirmedim, çünkü ben bir miyom ameliyatı geçirdim orda bakılmış sanırım o şekilde duydum...çünkü aşılama için başvuracaktım ama tahillere hsg çektirmeyelim ameliyatta bakılmıştır dendi... bir iki ay daha bekleyip kendi doktoruma tekrar başvuracağım eşimin sonuçlarına göre...

Benim de 12. Ay

Bu ay adet olduktan sonra gideyim de hsg cektireyim o zaman ben
çektir canım benimde 4 ayım kaldı 12. aya yazdım eşime yüzün geliyor gözümün önüne sana 2 sene boyunca yalvardığımda ilk aydan olacak bebeğimiz merak etme diye alay edişin geliyor yazdım. tek yazdığı bu ay olmazsa doktora giderim oldu. sanki kar edecek hiç sorun olmadan bile senelerce bekleyenler var ama anlatamadım işte.

İyi yazmissin canim bu kadar artistlik yapmasına gerek yoktu

İstemiyor olabilir başka şeyleri düşünüyor olabilir ama ilk aydan olacak demesine gerek yok

İyi yazmissin canim bu kadar artistlik yapmasına gerek yoktu

İstemiyor olabilir başka şeyleri düşünüyor olabilir ama ilk aydan olacak demesine gerek yok
aynen canım 2 sene uğraşınca da sanki 2,5 seneden beri çocuğumuz olmuyorun yükünü taşıyor gibi hissediyorum. birde o zamanlardan beri istediğimi bilen herkes ee hadi daha hamile kalamadın mı demiyor mu deli olacak gibi oluyorum. erkeklere daha hamile bırakamadın mı diye sormuyorlar bütün lafı biz duyuyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…