2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ayy canım çok sevindim inan korkarak yazdım burada her ihtimali gördük üzülmeni istemem o nedenle kardeş gibi olduk aylardır kimsede kötü niyet art niyet görmedim sende yanlış anlamadın inşallah beni

ayy canım çok sevindim inan korkarak yazdım burada her ihtimali gördük üzülmeni istemem o nedenle kardeş gibi olduk aylardır kimsede kötü niyet art niyet görmedim sende yanlış anlamadın inşallah beni
Yok canım yanlış anlamadım. Her şey olabilir tabi ki. Ne yapalım her şey insanlar için

Canimm benimm,hani insanin artik bittim,tukendim son noktama geldim dedigi andaki gelen muziceler oyle guzel oluyor ki,yeniden yeseriyorsun..Cook sukur..
Sen kendine dikkat et canim bol bol dinlen bosver evi,isi..zaten gozetim altinda olursun die dusunuyorm dr surekli takip eder seni..
Allaha emanet olun insallah miniklerle..

Sağ ol canım. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :)

Tmm mutlulukla...

Havus suyunu nasil yapicaz benim meyve sikacagim yok

Keçi boynuzu özü yiyo eşim canım bol bol birde çoban çökerten otu içiyo çakşır suyu içiyo.

Keçi boynuzu özü yiyo eşim canım bol bol birde çoban çökerten otu içiyo çakşır suyu içiyo.
ya benim zalim eşime keçiboynuzu aldım inat etti yemiyor... sadece emodex, çakşır suyu ve sevdiği için kabak çekirldeği ile incir yiyor...

Evet incir de aldık :) muzda bol bol yiyo. Ama bir iki aya ameliyat olacak
hadi hayırlısı inşallah ameliyattan önce hamile kalırsınbu arada benim eşimdede varikosel vardı...evlenmeden önce doktor var demiş. sarımsaklı bir şey aldı istanbuldan biz nişanlıydık... onu içti. şimid doktorlar varikosel yok diyor... ama ileri hızı yüzde yirmi. onun için emodex önerdiler... eğer eşim benden şu an bir şey gizlemiyorsa varikoseli iyileşmiş o sarımsaklı kürden sonra. araştır istersen

Varikosel geçecek bişey değilmiş ama. Eşim ameliyat olacak. Zaten 20 güne kadar rapor veriyolarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…